Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bende aynı dertten yakınıyorum. mrobe de uzun surede hazırladığım harika bi müzik arşivim var. Ama bu arada pc sizlere ömür.
    Şimdi arşivi güncellemek istiyorum ama yeni pc ile eski parçaları kaybetmeden bu mümkün görülmüyor.

Bu işin bi yolu varsa bilen bi arkadaşa ayrılmış çuval dolusu hayır duam var.....
  • selam arkadaslar bende 1 aydır m-robe kullanıorum abim yurtdısından almıs ve bana hediye etti,bugüne kadar hiç bi problem yasamamıstım ama bu sabah yeni mp3 atmak istedim,m-robe u docka yerlestrdim,ama m-trip sync sekmesi aktif hale gelmiyo,cıkarılabilir disk olarak bilgisayar görüyo ama m-trip aleti görmüyo,bugüne kadar hiç yasamadıım bi problem,sebebi ne olabilir?servislik bi durumm mu?eğer sewrvise göndermek istersem aletin hiç bi belgesi falan yok,bunlar lazımm mı ve ben antalyadayım m-trip ilk sürüm bu arada ve m-robe da 2.17
    yardımcı olabilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ga-jol -- 13 Ağustos 2006; 15:38:30 >
  • beyler size bir sorum olacak mrobe mi ne zaman şarja taksam sarj oluyo yani sabah koyuyorum daha sonra bekliyorum sarjı doluyo aleti hiç acmadan cıkarıp bir daha şarja takıyorum yeniden şarj olmayabaşlıyo alet her yeni takışımda şarj oluyo ve bu doluyken olduğu sarj 5 dakika felan sürmüyo baya bi zaman alıyo 45-60 dakika felan baya bi kıllandırdı beni bu sizinkide bunu yapıo mu ????????????? yapıyosa neden yapıyodur bileniniz var mı ??????
  • ii gunler beyler gittigidiyor.comdan bi m:robe MR-100 aldim.ilk gun sorunsuzca dinledim.Ama su anda invalid/missing file die bir hata verior.Muzik fln dinleyemiorm.Bu hatayi verdikten snrada kapanmior alet.Bu problem hakkinda bir bilginiz var mi==Simdiden tesekkurler
  • arkadaşlar teknosadan aldığım m-robe sorun çıkardığı için garantiye yolladım ve beyaz bilgisayar benden 100 euro tamir parası istedi. 300-400 milyon civarındaki bi alet için 100 euro tamir ücreti vermek bana saçma geldi. bu aleti beyaz bilgisayar dışında yaptırabileceğim bi yer biliyorsanız lütfen söyleyin
  • arkadaşlar ben m:robe u 1 yıldır kulmanıorum ama proqramı (m:trip) pek sewmedim kullanışlı deil we sorunları war kendi içinde
    acaba sonydeki qibi onu qünceliebiliomuyuz die bi sorıım dedim umarım öle bişi wardır we biras bilqi werirsenis sewinirim...
  • slm mirobe hakkında yazdıklarınızı okudum ve yaptım fakat hala problemlerim var cünkü mirobe içinden bazı dosyaları silimeyorum artı acınca aleti retry to synchronize yazıo anıcan alet resmen uctu lütfen bu konuda yardım edermisin bana çok çaresizim tesekkürler
  • [code][/code]

slm arkadaslar m:robeyle ilgili sorunlarım var mirobede hersey cok normal gözüküyo fakat sync olmuyo ve olmaya baslayınca uyarı mesajı geliyo diskin eksik olduğuna dair fakat disk tamammen boş birde takılı kalıyo bu konuda yardım edermisiniz ne yapmam gerekio lütfen yardım edin simdiden tesekkürler
  • arkadaşlar m:triple işlem yaptıımda playera hata werio we anormal sonuclanma die bi uyarı werio we m:trip.exe yi qösterio playerda şarkıların olmasına rahmen şarkıları yazmaı denein dio yardımcı olursanıs sewirim eyw...
  • ya arkadaşlar benim kafama bişey takıldı şimdi m:robe a şarkı atarken usb ye takıyoruz o sırada sürekli şarj ediyo ben mesela yarım şarjı varken aklıma gelen bi parçayı atıyorum o sırada şarj etmeye başlıyo bu aletini pilini bozmaz mı ??
  • !!!!!! ARKADAŞLARRR Vatan Bilgisayarda 270 YTL OLYMPUS MR100 Dikkatinizi çekerim 300-400 Değil !!!!!!

Marka OLYMPUS
    Ürün Kodu MR100
    Açıklama Dokunmatik ön panel,ac adaptörü ile şarj+USB üzerinden şarj imkanı.Dock ünitesi,12 saat pil ömrü.
    Özellikler Ön Bellek (MB)
    Desteklediği Formatlar
    Desteklediği Formatlar
    Pil Çeşidi
    Ağırlık (Kg)
    Dijital Çıkışlar

5 GB.
    MP3
    WMA
    LITHIUM-ION
    100 gr
    USB 2.0

Ürünün Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, Elmadağ, İzmir
    Garanti 24 ay

sitesihttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=17008

ONA GÖRE Bi inceleyin

• arkadaşlar lütfen bir bilginiz varsa yardımcı olun...
    playera şarkı atmaya calışırken yada m:triple bir işlem yapmaya calışırken

runtime error!
    program:C:\program Files\olmypus\m-trip\bin\m-trip.exe
    abnormal program termination

diye hata werio ve tamam deyince program kapanıyor...
    programı silip tekrr tüklemeyi denedim ama bir işe yaramadı ayrıca silerken şöle bir pencere cıkıyor

the file cddbcontrol.dll may no longer be needed by any application you can delete this file, but doing so may prevent other applications from runnig correctly select yes to delete the file

yardımcı olursanız çok sevirim....
  • slm arkadaşlar ya bnm m:robe nin içinden bi dosya sildim ben şu anda kullanamıyorum açınca ekranda hata veriyo ve öyle kalıyo galiba o dosyayı geri yüklemm lasım ama yükleyemiyorum bana m.robe imi içindeki system dosyalarını atabilecek olan vrmı lütfen yardımcı olun mc_tpck@hotmail.com adresim
  • arkadaslar heralde en buyuk derdı olan benım gecenlerde bır tane 2. el m:robe aldım aba ekranı 2-3 yerden catlak flan yanı anlıcanız kasasını degıstırmem lazım acaba bunu yapan bıyer bılıyomusunuz...acıl yardımlarınızı beklıyorum...
    sımdıden herkeze tesekkurler.....

• eeeeeeeeee cvp yazan yokmuya
  • knka sen ne almak istiyosun sole bn seni yönlendiriyim bi de nerde oturuyosun?
  • arkadaslar benım derdıme bı cagre yokmuya nerde bu topıgın babaları olumlu olumsuz bı cvp verın ltfnya...
  • tut bırak özelliği veren şu programcığı kullanan ve elinde olan varsa genel yada özel mesajla bilgi verirse çok sevinirim.aksi halde mrob u son 6 aydır durduğu çekmecesine geri yollayacağım m triple bu iş yürümez :(
  • beyler acilen yardıma ihtiyacım var yaklaşık olarak 1 saattir yazdıklarınızı okumaya çalışıorum gerçekten çok yararlı bilgiler edindim sayenişzde ama mr-100 var bende ve bundan 2 hafta önce şarkı yüklemeye çalışıodum fatal system error verdi ve daha sonra hiç açılmadı şarja takıorum şarja takılınca ekranda pil işareti çıkmıo kırmızı ışık yanıo sadece. çıkardığım an kırmızı ışık da kapanıo. hiç bir şekilde açılmıo. böle taklaya geldi. reset flm hiç bişe işe yaramadı. böle bi dosyasını flm mı sildim silsemde böle bir takla olamaz pc ile bağlantısını kuramıom çünkü açılmıo. yardım lütfen

• slm arkidişler.ya ben de m:robe(MR:500i) aldım ama bi turlu cozemedm bu cıhazı ya m:trip kullanılabilir bişi deil(en azından benim için) bi turlu cozemedım.hem cıhazı m:trıp'le senkronıze etmek ıcın m:trıp'in yuklu,cıhazın da takılı olması yetmıyo mu? lutfen yardım edın......cunku sırf bu sorunlardan dolayı cıhazı satmayı dusunuyorum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.