Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
1
Favori
43.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir sorunum war sizde hiç bazı şarkılarda mrobenin tıkandığı oldumu yani bende bazı sarklılarda alet tıkanıyo daha sonra acıp kapatmak zorunda kalıom ama bu hep bazı sarkılarda oluyo sizce şarkılardamı bozukluk yoksa mrobem kafayı yemek üzere
  • yokmu arkadaşlar derdime derman bir kimse? acelesi var çok..
  • beyler cok acıl bi sorum war lutfen cevap yazın m robe sarkı yuklarken hata verdi m robe hazır deyildiye on dan sonra kafayı yedi bilgisayara takılı olmamasına rağmen sarkı alıyomus gibi ışıkları yanıp sonuyo ve acılmıyoda bilgisayara takıom bilgisayar tanıyamıyo hiç bir şey yapamıyorum ayrıca bataryası cayır cayır yanıyo ne yapa bilirim reset atmak bi işe yararmı yada sorun usb kablosunda ola bilirmi lutfen bi cvp yazın kafayı yiyecem ya bu gune kadar cok memnundum ama en son bu sorun baya bi canımı sıktı
  • walla açıkçası hiç fikrim yok ben aleti yazın alacam güya ama böyle sorunları görünce korkuyorum.acaba m:robe almasam mı diye düşünüyorum.hadi fiyatı iyi kırmızı-siyah iyi diyoruz da ben m:robe'ye rakip diğer playerlarda böyle sorunlar göremiyorum.bilgisayar niye m:robeyi görmez?niye bu aletin ışıkları kendi kendine yanar söner?walla ben de anlamadım
  • hadi be beyler, kimse bilmiyormu bu konuda bişeyler? en azından bu alet nasıl formatlanıyor biri onu söylesin yeter?!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

walla açıkçası hiç fikrim yok ben aleti yazın alacam güya ama böyle sorunları görünce korkuyorum.acaba m:robe almasam mı diye düşünüyorum.hadi fiyatı iyi kırmızı-siyah iyi diyoruz da ben m:robe'ye rakip diğer playerlarda böyle sorunlar göremiyorum.bilgisayar niye m:robeyi görmez?niye bu aletin ışıkları kendi kendine yanar söner?walla ben de anlamadım

dostum bendede şüpheler vardı ama aldım çokda memnunum iiki almışım bi kere şekli süper ses kakliteside ii ama çok yüksek bi ses yok onu belirtiyim ama ses kaliteis süper bütün sesleri net duyuyosun hiçö sorun yaşamadım ben ve bence sorunlar hatalı kullannmaktan kaynakjlanıyo hata görenler resetlesinler makinelern, düzelecektir

• Arkadaşlar o kadar para verip mp3 çalar alıyosunuz radyosu yok bence radyosu olmazsa olmazlardan yinede siz bilirsiniz tabi.Ben iriver h320 kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

walla açıkçası hiç fikrim yok ben aleti yazın alacam güya ama böyle sorunları görünce korkuyorum.acaba m:robe almasam mı diye düşünüyorum.hadi fiyatı iyi kırmızı-siyah iyi diyoruz da ben m:robe'ye rakip diğer playerlarda böyle sorunlar göremiyorum.bilgisayar niye m:robeyi görmez?niye bu aletin ışıkları kendi kendine yanar söner?walla ben de anlamadım

dostum bendede şüpheler vardı ama aldım çokda memnunum iiki almışım bi kere şekli süper ses kakliteside ii ama çok yüksek bi ses yok onu belirtiyim ama ses kaliteis süper bütün sesleri net duyuyosun hiçö sorun yaşamadım ben ve bence sorunlar hatalı kullannmaktan kaynakjlanıyo hata görenler resetlesinler makinelern, düzelecektir

umarım dediğin gibidir okko çünkü alet çok güzel görünüo kapasitesine göre fiyatı da ii.ses olayını firmware ile hallederiz hatta belki bana yeterli de gelebilir ses sewiyesi,bilemiyorum yalnız o kadar acayip arızalar duyuyorum ki m:robe hakkında resmen kafayı yemiş durumdayım.acaba aletlerde bi problem mi war yoksa dediğin gibi kullanıcılardan mı kaynaklanıyo(eğer kullanıcılardan kaynaklanıyosa bu kullanıcılar alete eziyet ediyor demektir)Önce nano ya göz dikmiştim, o paraya değmez dedim şimdi tam iştahlı bi şekilde m:robe ye niyetlenmişken böle arızalar beni tırstırdı.kafamda yığınla ? var.bazen acaba muvo2 veya A1000 mi alsam diyom ama aklım hep m:robe de kalıyo.bu aleti kullanmayı gerçekten çok istiyorum.yalnız bazı sorunlar war.şimdi bu aletin pili sonsuza kadar dayanmıyo.pilin ömrü bittiğinde yenisini kolayca bulabilcem mi yoksa aleti çöpe mi atcam?bir de şu m:trip programı için nasıl bi pc lazım.yani connect gibi pc yi çok kasan bi program mı?bir de bu programla alete şarkı atmak çok zaman alıyo mu?tabi ki flash bellekliler gibi sürükle bırakla olmuo ama zamanımı yemesini de istemem ki ben yurtta kalıyom ve bu şarkı atma olayını net cafelerde yapcam mecbur(okulun pc lab.larındakilerde koruma war da..).e zaman alan bi işlemse de dünyanın parasını cafelere bayılcam demektir.unutmadan son soru pil tam boşken yine tam olarak kaç saatte doluyo?umarım o da çok diildir çünkü odada 1 tanecik priz war(onu da kaçak çektik )uzun sürede şarz olmazsa bu meret odadaki watandaşlarla papaz olcaz ki m:robe mi yarım şarz etmek de istemem odadakilerle sorun yaşamak da.

• bu quote olayını yanlış yaptım galiba yaw.neyse.onboardx,bu aletlerin adı mp3 player ve asıl amaçları mp3 çalmaktır.amacı SADECE müzik dinlemek olanlar alır bu aleti.ben de bu amaçla alıcam.yani ben maç dinlemek ya da geceleri Muzo-Matrax gibi radyo programlarını dinlemek için istemiyorum.sewdiğim müzikleri kaliteli bir şekilde dinlemek için istiyorum.ha bazı aletler de ek özellik olarak radyo da war ama bu bir EK özellik.ayrıca radyolu playerlar da pahalı(kaçak sony we ipodları saymıyorum)
  • ya beyler bi yardım edermisiniz ya anlamadım ne olduğunu mrobeye sarkı atamaz oldum hiç bi sarkıyı almıyo
    AN ERROR OCCURRED WHİLE UPDATING DATA diye hata werio ve sarkıları almıo ne yapa bilirim bi yardım edin sadece yarı dolu suanda ve hiç sarkı atamıom
  • quote:

ya beyler bi yardım edermisiniz ya anlamadım ne olduğunu mrobeye sarkı atamaz oldum hiç bi sarkıyı almıyo
    AN ERROR OCCURRED WHİLE UPDATING DATA diye hata werio ve sarkıları almıo ne yapa bilirim bi yardım edin sadece yarı dolu suanda ve hiç sarkı atamıom
    [

biraz yanlışlık oldu bazı şarkıları almıo misal mor ve otesini son kasetini atamazken bilgisayarımdaki diyer şarkıları atabiliyorum neden bunu yapıo olabilir
  • abi bu alet süper ancak kutuda gelen aksesuarlar hariç başka aksesuarları var mı acaba
    gelen kutuda kulaklık,taşıma kılıfı ve usb var
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeteryayeter

quote:

ya beyler bi yardım edermisiniz ya anlamadım ne olduğunu mrobeye sarkı atamaz oldum hiç bi sarkıyı almıyo
    [

biraz yanlışlık oldu bazı şarkıları almıo misal mor ve otesini son kasetini atamazken bilgisayarımdaki diyer şarkıları atabiliyorum neden bunu yapıo olabilir

resetlemeyi denedinmi yada işlemi doru gerçekleştirdiğine
  • herkese selamlar

benim m:robe hakkında bi sorum olacak

firmware version u 2.17 olmasına rağmen hala sizin anlatığnız kadar gumbur gumbur ses gelmio

ne yapabilirim
  • zaten gümbür gümbür ses gelmiyo dostum merak etme yada banada öle gelmiyo
  • geçenlerde mrobumun ekranında üstüne basılmışş gibi bir iz oluştu garantiye girmiyceğini zaten tahmin etmiştim tabi dahil olmadı garantiye sonra kulaklık girişi bozuldu noldu anlamadım kulaklıkta sorun sandım yeni kulaklık aldım yok kulaklık girişi bozulmuşş hadi ekranı anlatım ortada bişi olmuştur da ben o kulaklık girişine çomak sokçak halim yok tabi garantiye tekrar werdim we bana gıcır gıcır bir mrobe werdiler şimdide ses sorunu war yolda yürürken yandaki teyzelerin dedikodularını dahi duyuyorum programında ayarı warmış galba ama bulamadımki şu firmware dediğiniz olay nedir anlatırmısınız nasıl yapıçağmı saoluuunn
    buarada mrobum nolursa olsun ben ona aşşıığğğıııımmm
  • benimde garantiden mrobe umu değiştirdiler. Ekranı çizilecek diye jelatinini bile çıkartamadım acayip titizim bu konularda. Ama eminim çıkartıcam cart diye çizilecek , onun dışında yakında sorunlar çıkarmaya başlar. Bu aleti alınca yanında toplu iğne taşımak Allah ın emri, saçma sapan reset mantığı yüzünden, resetlemeye mahkumsunuz...

Kim demişse Ipodkiller diye halt etmiş kim ne derse desin bu işin biri Ipod dur, M:Robe hikaye sahibi olarak söylüyorum Ipod un kestanesi olur ancak bu bu kadar...

Yazılımdan tut cihazın ana ekran fontuna kadar herşeyi Ipod dan araklama ismi bile Ipod u çağırıştırıyor bu kadar kolpa olur...

İçimi döktüm rahatladım
  • kişiye göre değişir bn aldıımdan beri en ufak bi sorun yaşamadım gayette memnunum ipod u olan oda arkadaşım sürekli takas yapmak istiyo bende 1-2 günlüğüne takas yapıyoruz demekki onunda hoşuna gitmese takas düşünmez tama bencede ipod çok güsel alet ama herkeste var biraz da olmayanlaran kullnıcaksın ben memnunum valla arız her elektronik alette oluyo ama beyaz bilgisayar sonunak adar ilgileniyo aletlerle yani kimsenin başı yanmıyo
  • Ben gecen hafta e-bayden iki tane satın aldım M:Robe MR100, toplam 300 YTL ye. Yani yarı fiyatına aldım resmen. Amerikadan gelen teyzeme denk getirerek çıkabilecek gümrük sorunlarını da hallettim. Ucuz oldu baya ama tabi garantisi sadece Amirakada gecerli. İnsallah bisey gelmez baslarina diyorum.
  • inş bişi olmaz yoksa kalırsın ölece ama beyaz bilgisayar yardımcı olucaktır yinede
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.