Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
1
Favori
43.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yalnız şunu söyleyeyim eğer m:robe'a başka bir bilgisayardan mtrip yazılımıyla mp3 atılamıyorsa m:robe almaya deymez....
  • selam size m:robe hakkın da bir şey soracam.m:robe ye hoparlör girişi yapıla biliyormu cevaplarınızı muratbasali@mynet.com a yollaya bilirsiniz sevinirim iyi günler
  • navigator sana güzel bir açıklama yapacaktım sorunla ilgili ama whic one is the best yazını görene kadar...
  • ya benim ekranda "fatal system error" yazıo.2 ay önce ankara teknosadan aldım oraya götürdüümde bana olympusun sitesinden mail at teknik servisini bul falan dediler mail attım cevap gelmedi ya napabilirim?alet böle kaldı bişiy yapamıorum nasıl oldugunu da bilmiorum napabilirim?ankarada teknik servisi varmı??
  • Zeroseven de arayıp duruyor, bizede gerekli. Oğlumun m:robe u için ikinci bir USB kablosuna ihtiyacımız var. Başka bir bilgisayarla dosya transferinde kullanmak için.. Yani USB kablosunu bir oraya bir buraya taşımamak için.. Ancak ben o kablonun yanlızca m:robe da kullanılmadığını, bazı başka cihazlarla birliktede kullanılabilen standart USB kabolarından bir çeşit olduğunu düşünmekteyim. Doğrumu düşünmekteyim? Eğer bu o şekilde ise yazıcıoğlunda benzer ürünler satlılan dükkanlarda bulunması gerekir. Konuyu bilen birinden bir açıklama rica ediyorum.
    Birde m:robe a nasıl fotoğraf import ediyoruz? Yani m:trip vasıtasıyla..Çok uğraştık ama beceremedik. Oysa aldığımız yerden böyle bir importun mümkün olduğu söylenmişti(Hatta video oynatma hariç fotoğraf fonksiyonuda var demişlerdi). M:trip programında transferler için all musik seçeneğinin hemen altında all image seçeneğide var ama nedense hiç aktif olmuyor. Bu iş(M:robe a fotoğraf transfer işi) mümkünmü değilmi? Mümkünse nasıl?
    Hepsi bu kadar..Şimdiden teşekkürler.

• Sizlerin cevabını bekleyemeyip dispritor beyaz bilgisayara telefon ile sordum. Eğer doğru söylüyorlarsa usb kablosu mrobe için özel bir kabloymuş ve kendilrinden başka hiç bir yerde bulunamazmış. Yurt dışından getirdikleri bu kabolardan şu anda ellerinde mevcutmuş. Kargo ile gönderebilirlermiş. Ama fiyatı korkuç: 30$+kdv.. Bu rakamı duyunca ben ikinci kablodan vazgeçtim elbette. Yada -belki doğru söylemediklerini düşündüğümden- yazıcıoğlundan bu kabloyu araştırmayı sürdürürüm.
    Foto konusuna gelince bana satıcı yalan söylemiş. Bizim emrobe m100 bu işi desteklemiyormuş. Destekleyen model emrobe un m500 modeli imiş ve cd deki mtripe yazılımı her iki ürün için geçerli olduğundan bizim mtripe lerde foto import düğmeleri(hani işe yaramadıklarını belirttiğim) bulunmaktaymış.
    Cevaplar tatmin ediciydi ama doğrusu -olumsuz oldukları için- hiç hoşuma gitmedi.
  • bende aldım haftaya pazartesi elimde umarım memnun kalırım updateli deilsede dudullubana çok uzak sayılmaz elimde götürüp yukletirim 2.17 yi
  • kaca aldınnız ankaradan nerde alırım en ucuza??

Ses kalitesi nasil ses yuksekmi??
  • Arkadaşım;
    1. öncelikle m:robe'un altındaki usb girişinin yanındaki küçük deliğe bir toplu iğne ile girerek cihazı "reset"le,
    2.http://www.olympusamerica.com/files/MR100-FirmUp-217v.exe indir,
    3. Cihazını m:trip programı ile senkronize et.
    4. Problemin kesinlikle hallolacaktır.

İşlemlerini yaptıktan sonra beni durumla ilgili cevaben bilgilendirirsen sevinirim.

Teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

MROBE UM UÇTU ARKADAŞLAR

m:robe u açınca INVALID/MISSING FILE hatası veriyor bir ünlem işaretiyle ve açılmıyor.

SOnra USB ye takıp açınca windows görüyor içindeki dosyaları görebiliyorum.

Nette araştırdım tüm dosyaları silip Firmware uptade yaparak sorunu çözmüşler ama bende firmware update de fayda etmiyor, dedikleri yöntem işe yaramadı.

Acaba rica etsem içinizden birisi bana system dosyasının olduğu klasörü filan yani user klasörü hariç diğer klasörler sanırım mp3 lerin olmadığı klasörler yani,ziple sıkıştırıp bir paylaşım sitesine upload edebilir mi rapidshare gibi? Çok makbule geçer, olmazsa beyaz bilgisayara kargolayacağım...

YOKMU yardımcı olacak bir arkadaş?

• yaw millet ben de i pod alacaktım da galiba vazgeçtim.o paraya nano alana kadar m robe galiba daha iyi.ben de gerçekten siyah-kırmızı 2lisine vuruldum(zaten sarı-lacivertten sonra en sevdiğim renk 2lisidir).yalnız bi şey sorcam.bu alet çıkalı epey oldu.şimdi ben alırsam büyük ihtimalle 2.17 versiyonu olur di mi?bimeksten almayı düşünüyorum da.bir de o kadar şarkı arasından istediğim bi şarkıyı artist link özelliği yoksa nasıl bulcam?mesela 800 şarkım var canım 300. yü dinlemek istiyo.birer birer taaa o kadar gidicem mi?hadi yeni playlistler eklesem dicem de 5gb ye playlist dayanmaz
  • ben 200 ytl ye bi arkadaştan aldım sizce nası fiyat iimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

yaw millet ben de i pod alacaktım da galiba vazgeçtim.o paraya nano alana kadar m robe galiba daha iyi.ben de gerçekten siyah-kırmızı 2lisine vuruldum(zaten sarı-lacivertten sonra en sevdiğim renk 2lisidir).yalnız bi şey sorcam.bu alet çıkalı epey oldu.şimdi ben alırsam büyük ihtimalle 2.17 versiyonu olur di mi?bimeksten almayı düşünüyorum da.bir de o kadar şarkı arasından istediğim bi şarkıyı artist link özelliği yoksa nasıl bulcam?mesela 800 şarkım var canım 300. yü dinlemek istiyo.birer birer taaa o kadar gidicem mi?hadi yeni playlistler eklesem dicem de 5gb ye playlist dayanmaz

playist dayanmaz diye bişe yok playistler zaten 1 kb yer kaplıyor :D ben bütün artisleri ayırdım tek tek ve 2-3 tane de karışık playist yaptım gayet güzel ama hiç playist yapmazsan bütün şarkılıar bir playist altında ararsan 10 dk da anca bulursun istediğin şarkıyı

• valla bende ilk başta mtrip i kullanırken baya bi zorlandım aa bi kere çözünce çok kolay geliyo insana ve bene akıllıca düşünülmüş bi yontem süper işe yarıyo mp3 playerı kullanırken anlıyosunuz yararını
  • Kısmetse yarın almayı düşünüyorum bende bunu.
    Sorunsuz çıkkması ümidiyle diyelim.
    255 6 taksit
    Varmı önerisi olan söyliyeceği birşey olan :)
  • dostum nerden alıyosun ben kardeşimedearıyorum çünkü
  • eeee arkadaşlar niye sustunuz yaw.tam da m:robe almaya karar vermişken.diğer markaların forumları coşuyo biz de altta kalmayalım.bilgi paylaşımlarına dewam.bu arada teknosa da bizim alet 200usd ye kadar düşmüş ama stoklarında var mı bilmiyom.
  • arkadaşlar m-trip yüklemeden şarkı atabilicağimiz bir parogram uygulama varmı.varsa bu şekilde m robu her bilgisayarda kullanabilirmyiz.kesin cevap lütfen saatlerce foruma baktım.net bir cevap bulamadım.vardır dır veya yoktur.ingilizce bir sitede bunun tartışıldığını felan okudum ama burdanda birşey çıkaramadım.bilgisayarım yok ve mrobe evde yatıyo.lütfen yardım........
  • arkadaşlar bende ir mrobe sahibiyim ve uzun zaman sorunsuz kullanmama rağmen geldi buldu beni genede bir sorun.. kısaca anlatacak olursam olay şu: anlamadım ama bi ara mrobe kafayı yedi.. bende gene tam ne yaptığımı hatırlamıyorum (bayaa zaman geçti üzerinden, çünkü sorun çıkınca attım bi köşeye şimidede hatırlamıyorum).. neyse sonuç olarak mtirp deki bütün şarkıları sildim ve tekrar senkronize ettim sıfırlanması için.. aslında amacım format atmaktı ama nasıl atacağımı bilemedim.. zaten meselede o format atsam bitecek gibi olay ama neredeen işte?! sonuç olarak şu anda alette hiç şarkı yokmuş gibi gözükse de mtrip ten yeni şarkılar yüklemek istediğimde mrobe için insufficent diyor, yani yetersiz.. anladığım kadarıyla şarkılar içindeki sadece gözükmüyorlar ama aslında hala içinde yer kaplıyorlar.. neyse nasıl halledebilirm bu format işini arkadaşlar? yada daha farklı bir çözümü varmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• kaosorg kesin sana nedenini ve sonucunu söler dostum merak etme bu aralar pek uğramıyo buralar bende yeni aldım bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatsa52

arkadaşlar m-trip yüklemeden şarkı atabilicağimiz bir parogram uygulama varmı.varsa bu şekilde m robu her bilgisayarda kullanabilirmyiz.kesin cevap lütfen saatlerce foruma baktım.net bir cevap bulamadım.vardır dır veya yoktur.ingilizce bir sitede bunun tartışıldığını felan okudum ama burdanda birşey çıkaramadım.bilgisayarım yok ve mrobe evde yatıyo.lütfen yardım........

dostum sanırım yok sadece pc den atabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.