Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
1
Favori
43.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğer firmware 2.17 değilse ve ses yeterli gelmezse update yapabilirsin... bunun dışında bi zorunluluğun yok... yani cihazı o şekilde de sorunsuz kullanabilirsin...

@ antiochos

cihazın hayırlı olsun... fiyat çok ii... nerden aldığını yazabilirsen alacak arkadaşlarada yol göstermiş olursun... bahsettiğin gibi kulaklıklar kötü değil ama yinede yetersiz... beklentilere bağlı m:robe la ilgili yorumlarını herzaman bende dile getirdim... dizayn ve görüntü olarak gerçekten çok orjinal... hatta dokunmatik ekran olayını biçok markadan yaklaşık 1-2 yıl önce uyguladı ve öncü oldu... ardından phillips çıkardı... şimdi apple da ipod un dokunmatik ekranlı bi modelini üretecekmiş... olympus u izlemeye devam edin bu arada sende aramıza hoşgeldin...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Olympusu ben 185 ytl ye aldım kesinlikle alet harika. Tabi 330ytl vermezdim, Sony alırdım o paraya ama alet kesinlikle çok şık ufak güzel .Kulaklıkları beğenmedim, hatta SX1 in kulaklıkları bile bundan iyi olabilir. Aynı müziği ikisine de yükleyip bir de öyle dinleyeceğim Bass ları iyi değil, ses berrak sayılır.
    Ipod Mini den kesinlikle daha şık hele hele karanlıkta alet mükemmel duruyor.Parasını hak ediyor.Hele hele 185ytl yi sonuna kadar.

Kulaklık İpodların kulaklığıyla karşılaştırırsak daha iyi bile denilebilir ama ben gene de kulaklık alacağım...

Nerden aldın?
  • kaosorg bişe sorucam abi sen biliyosun bu m:robe olaynı :D

benim aleti gecen arkadaşa verdim baya bi cizllmiş ekran batmış durumda ama arkadaşım aletin üsütnde jelatin var dedi ben göremedim ne yaprsam yapayım jenatini ne görüyorum ne cıkarıyorum ayrıca bana ilk geldiğindede üstünde jelatin yoktu acaba sizinkilerde jelatin var mı diye sorucaktım
  • @ swix

cihazı ilk aldığımda üzerinde jelatin vardı... ama sonra çıkarttım... onun dışında ekranın üzeri tamamen korumasız... benim ekranında bikaç yerinde ufak çaplı çizikler var... ayrıca arkadaşına sor bakalım neresinde jelatin varmış... senin yanında çıkartsın jelatini... eğer bunu başarabilirse nasıl yaptığını bizede anlatırsın... en azından cihazımız çiziliyor diye endişelenmeyiz...
  • jelatin filan yok sallıyo akşam olmayan jelatini cıkarayim derken daha da cizildi :D buz pisti gibi oldu ekran ne olucak bende anlamadım zaten benimkinin pilindede sorun var en yakın zman da servis e vericem en fazla 6 saat calıyo mp3 acaba servis e verince sadece pil mi değişiyor yoksa komple alet mi
  • eger şarkıların 128 bit in ustundeyse sarja çok etki edio bi ona bak istersen
    bende aynı sorun vardı bilgisayardaki butun şarkiların bit degerii deiştirdim artık daha uzun gidio sarj
    tabe surekli menulerle oynamak da sarja etki edio
  • 185 e biraz zor alırsın antiochos ama aldıysan nerden aldıını söle de bilelim... yurt dışı diyosan onu bilmem

neyse gençler ne sony si ne i pod u, ben çok ama çok memnunum pil 7-8 saat gidiyor ama bol bol açıp kaatmalarım son ses dinlemem ve içine zırt pırt şarkı atmam da cabası. ben ses kalitesini beğendim. on board ses kartlı öğretmen laptomumdan daha iyi ses veriyor. her şeyini beendim ben 260 a almıştım o paraya çok bile diyebilirim. şahsi fikrimce de kimseye ne ipod ne sony tavsiye ederim böyle bir ürün piyasada mevcutken..
  • Ben gittigidiyordan aldım... 2. el alet yani 260 ın yanında aslında çok bile kalıyor bu para 2. el için, 2. el alet alma taraftarı değilim ama yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum 185 aldım istesem gene 190 a satabilirim , ama 260 a alsam 185 e satacağım yazık olacak alete...

Bundan sonra almayı düşündüğüm alet Ipod 60Gb ama forumlarda cowon diye bir alet duydum belki onu getirtirim arkadaşa...
  • @ ahmetom734

şimdi problemini daha ayrıntılı ve neler yaptığını adım adım anlaşılır şekilde yazarsan ben ve arkadaşlarım sana yardımcı olmaya çalışırız... m:robe unun içindeki sistem dosyaları silinmiş sanırım... ama bunun virusle ilgili olduğunu düşünmüyorum...

m:trip yazılımını burdan indirebilirsin > indir <
  • bu cihazın açılma surecini kısaltmak mumkunmu
    dier mp3 playerlarda iki saniyede açilio m robe un açilması nerdeyse bi dakka suruo sıkılıorm beklemekten bide cihazınn içinden titreşimleri fln hissediorm bellki ki açiliş baya sarj yio
    bi çozum ariorm
  • Arkadaşlar bir sorun yaşadık diyelim, garanti belgesiyle hiç aldığımız yerle uğraşmadan beyazbilgisayara kargolarsak ilgileniyorlar mı?
  • Bir de can alıcı önemli bir sorum var:

BU alete nasıl format atacağız? Windows tan format atmayın diyor. Ben m:trip te formatlama bulamadım
  • günde 2 ya da 3 saat dinliyorum ben,şarjının 2,5 gün dayanması normal mi sizce arkadaşlar??Bir de şarkıları alet üzerinden silme imkanımız yok mu,illa m tripe mi bağlamak lazım
  • sarj suren biraz daha yuksek olabilirdi
    sarkıları da sadece m trip ten silebiliosun
  • @ cemark

açılış gerçekten uzun sürüyor... bi çözümü olduğunu tahmin etmiyorum... eğer bieln varsa lütfen paylaşsın...

@ antiochos

- garanti konusundan bi problem olmaz ama... yine de göndermeden önce beyaz bilgisayarla bağlantı kurmak daha ii olur sanırım...

- formattan kastın, içinde bulunan tüm şarkıların silmesi ise, m:trip te tüm şarkıları seçip sildiğinde bu halledilmiş oluyor... eğer sorduğun bu değilse biraz daha ayrıntılı yazarsan bişeyler bulurus

@ nannie

2,5 gun nerden baksan yine 8 saati buluyor... bu da normal... şarj konusu burda çok konuşuldu... ama cihaz hakkında verilen teknik bilgilerde ki 12 saat lik performansı bekleme... ve 8 saat te gayet ii bi değer... şarkılarıda m:trip olmadan silemiyorsun...

• acaba m-robe larından birini satan var mı. ben ist da oturmuyorum 0 ını alacak biryer yok. eğer nette satan biryer biliyorsanız yazabilirmisiniz

2. EL DE ALABİLİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 8 Mart 2006; 19:09:15 >
  • @ Daywalkerr

satacak olan arkadaşlar varsa yazarlar... bende internetten satın alabileceğin bikaç adres veriyim...

gittigidiyor.com
    sahibinden.com
    teknosa.com
    bidolu.com

• Formattan kastım herşey cillop gibi ilk günkü haline dönsün harddisk aynı pc gibi...

Acaba system dosyalarını copy paste masaüstüne atsam sonra windowsla formatı çeksem olur mu?
  • @ antiochos

neden böyle bişeye ihtiyaç duydun ki bununla ilgili bi bilgim yok... kullanım kılavuzunu karıştır bence... bi dene bakalım, bi problem olmazsa bizde yaparıs
  • ben satabilirim aslında ama vericein fiyata baglı
    benim cihaz yaklaşık 3 haftalık bişey
    ilgilenirsen msg at
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.