Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
1
Favori
43.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben bu aleti alıyım mı sizce yada i pod nano mu alıyım.
  • arkadaslar ben bır m:robe kullanıcısıyım ve herkeze eger durumları ıyıyse (maddı durumu kastedıyorum) sıddetle almalarını tavsıye edıyorum.....
    benı rahatsız eden tek sıkıntı m:robe'nın yan aparatları malesef turkıyede satılmıyo bılmem arastırdınızmı ama ben arastırdım kulaklık gırısıne takılan kulaklıklı kumadası var turkıyeye gelse hemen alıcam ama malesef yok

• arkadaslar bu topık acılalı baya olmus ne yazıkkı ben yenı goruyorum oncelerı m:robe ıcın kılıfın nerede satıldıgı sorulmus bılmem cvp veren olmusmu ama ben yınede vereyım malesef m:robe ılı ılgılı hıc bır yan aparat turkıyede satılmıyo ınanın cok arastırdım ama ben arastırdıktan sonra satılmaya baslandıysa bılmıyorum...bılen varsa lutfen emaılıme msj atsın
    emaıl: quetm12@hotmail.com
  • @ quetm

aramıza hoşgeldin... malesef şuana kadar kılıf satan biyer mevcut değil... bundan sonrada olurmu mechul... cunku m:robe piyasada çok tutulmadı (nedenini halaaa anlamıs değilim...) bunun yanında diğer parçalarını bulmak mumkun değil... senin bahsettiğin gibi kumanda da en gerekli aksesuarlardan biri... hatta kumanda olsa orjinak kılıfla bile idare edilebilir... cunku ekran hic kullanılmayacak... beyaz bilgisayarda saolsun sesimizi duymaya hic niyeti yok... anlayacağın turkiyede bu parçaları edinmek çok zor...

@ ozgur_334

ii araştır ve sonra karar ver derim... özellik vge fiyat olarak çok farklı cihazlar... hangisi ihtiyacını karşılıyorsa onu almalısın... ama bi m:robe kullanıcısı olarak, hatta en eski m:robe kullanıcılarından biri olarak m:robe dan çok memnunum ve değiştirmeyide düşünmüyorum... m:robe la ilgili kafana takılan bişeyler varsa yanıtını bu başlıktan bulabilirsin...
  • ya arkadaşlar sizi gökte ararken yerde buldum iki gün önce ipod almak için gittiğim teknosadan m robe alıp çıktım pek bi ısındım kendisine ama mac uyumlu değil galiba.ya da ben bilmiyorum bilen var mı?? bi de çok saçma başka bir pc den de şarkı yüklenmiyor m tripi yüklesek bile önce hafızadaki şarkıları siliyor,sonra başka bilgisayardakini yüklüyor.yanlış bişi mi yapıyorum acaba nolur bana yardım etsin biriiiiiiiii

• ya arkadaşlar sizi gökte ararken yerde buldum iki gün önce ipod almak için gittiğim teknosadan m robe alıp çıktım pek bi ısındım kendisine ama mac uyumlu değil galiba.ya da ben bilmiyorum bilen var mı?? bi de çok saçma başka bir pc den de şarkı yüklenmiyor m tripi yüklesek bile önce hafızadaki şarkıları siliyor,sonra başka bilgisayardakini yüklüyor.yanlış bişi mi yapıyorum acaba nolur bana yardım etsin biriiiiiiiii

• Arkadaşlar Vatanbilgisayarda yüzde 8 indirimle 8 taksit 310ytl ye geliyor. Daha ucuza bildiğiniz bir yer varmı?

Bir de garantiden değiştiren arkadaşlar olmuş. NEden değişti ürün? Alet çabuk bozulan bir aletmi? İkinci elini almayı düşünüyorum 190-200ytl civarlarında ama şimdi çekindim.
  • quote:

ya arkadaşlar sizi gökte ararken yerde buldum iki gün önce ipod almak için gittiğim teknosadan m robe alıp çıktım pek bi ısındım kendisine ama mac uyumlu değil galiba.ya da ben bilmiyorum bilen var mı?? bi de çok saçma başka bir pc den de şarkı yüklenmiyor m tripi yüklesek bile önce hafızadaki şarkıları siliyor,sonra başka bilgisayardakini yüklüyor.yanlış bişi mi yapıyorum acaba nolur bana yardım etsin biriiiiiiiii

bende bunu cok merak ediyorum gercekten m triple kendi bilgisayarımdan başka bilgisayardan şarkı atamıyormuyum
  • atamıyosun,programı o bilgisayara kursanda hafızadakileri siliyo,sonra yüklüyo..tek bilgisayara bağlı kalman lazım.off ben bunu aldım ama pişman olucam galiba arkadaşlar bi bilen varsa sölesin nolurr.....
  • Garantili M:Robe 260ytl imiş...
  • m trip yada baska bişi kurmadan mp3 atmam mumkun deil mi?
  • @ DeCanter

www.mrobe.org sitesinde bununla ilgili uygulamalar bulabilirsiniz... biraz göz attım ama uygalama yapmadım... vaktiniz varsa bu adresten ve bu adreste bulunan forumdan mtrip kullanmadan mp3 yuklemek için gerekli bilgileri bulabilirsiniz... konuyu takip ediyorsanız startup ekranını değiştirmeyi anlatmıştık... o bilgilerde mrobe.org tan alıntıdır...

@ nannie

senin probleminle ilgili bi bilgim yok... yani mac desteğinin olup olmadığı hakkında... kullanım kılavuzunu biraz karıştırmalısın... ama aynı anda 2 bilgisayarda kullanma olayını bende çözemedim... denemede yapmadım aslında... yarın deneyip bi gelişme olursa yazarım...
  • Arkadaslar, M:Robe'um eskisi gibi performans vermiyor.. Son dinledigimde 6 saat dayanabildi ama tabi dokunmatik paneliyle fazla oynamıstım birde son ses dinliyorum, sizde ne kadar dayanıyor ?..sizde benim gibi saat tutun, dokunmatik paneliyle ne kadar oynadıgınızı(biliyorsunuz panelle ne kadar fazla oynarsanız o kadar şarj yiyor) belirtin ve burda paylaşın bakalım herkesin dayanma süresi aynımı..
  • @ the punisher

seni tekrar aramızda görmek ne güzel benim son ses, 7 8 saat gidiyor... hergun dinliyorum... ama ekranla çok oynamıyorum... sadece acarken ve kapatırken kullanıyorum ekranı...
  • Çok kötü çok..İşyerindeki bilgisayarım mac ve ne şarkı ne dosya yükleyemedimTeknosadaki yaratık bana hem pc hem mac uyumlu demişti.Geride vermek istemiyorum,bunun bi çözümü var mıdır onu araştırıcam..
    Başka bir pc den şarkı atmayı deneyen olmadı mı bu arada arkadaşlar ??
  • Eger o PCye m:trip yukluyse neden olmasın, sarkıda atılır lyricte, ama MAC uyumlu oldugunu ilk defa duydum ki.. Değilmiş :P
  • başka sir pc den şarkı atmak ne yazıkki mümkün olmuyor yüzbaşım bugün bir kez daha emin oldum.m tripi yüklesekte makina hafızasındakileri silmeden başka pc deki şarkıları yüklemiyor...tek bilgisayara bağlı kalmak durumunda ki bu da çok eksii bir özellik bence ama napalım oldu bi kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaosorg

@ DeCanter

www.mrobe.org sitesinde bununla ilgili uygulamalar bulabilirsiniz... biraz göz attım ama uygalama yapmadım... vaktiniz varsa bu adresten ve bu adreste bulunan forumdan mtrip kullanmadan mp3 yuklemek için gerekli bilgileri bulabilirsiniz... konuyu takip ediyorsanız startup ekranını değiştirmeyi anlatmıştık... o bilgilerde mrobe.org tan alıntıdır...

@ nannie

senin probleminle ilgili bi bilgim yok... yani mac desteğinin olup olmadığı hakkında... kullanım kılavuzunu biraz karıştırmalısın... ama aynı anda 2 bilgisayarda kullanma olayını bende çözemedim... denemede yapmadım aslında... yarın deneyip bi gelişme olursa yazarım...

arkadaşlar mtrip kullanmadan bu olayı yapabilen var mı? resimli filan bişiyler anlatmışlar yaptım aynısını olmadı (http://213.100.40.206/%7Erobesync/inst2.html) yapan varsa ayrıntılı bir şekilde anlatırsa sevinirim

• arkadaşlar sayenizde :) ben de bugün aldım bu aletten. istanbulda tahtakale şark han dan (deniz elektronik:hemen girişte solda) aldım bir üyenin tecrübesi üzerine. fiyatı 260 milyon. garantili. fiş bile aldım 300 milyonluk, okadar iyi gittiki herşey şüphe ettim :)

Allah'ım çok şükür, kullandıkça yazarım size görüşlerimi... şimdilik şarj oluyor.
  • @ nannie

çok sorun etme bence... yakında bunun da bi çözümü bulunur... aslında bulunmuştur ama biraz araştırmamız lazım... sen şimdilik tek bilgisayardan devam et

@ galot

burda anlatılanların ne işe yaradığını yazabilirmisin? yani ne amaçla bişeyler yapıyorlar... ona göre vakit bulabilirsem uygularım... ayrıca mrobe.org u incelemelisin...

@ stuthkfl

aramıza hoşgeldin umarım cihazından memnun kalırsın... ve bi problem yaşamazsın... m:robe unla birlikte ii eğlenceler...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.