Telefon besmele çekiyor. Acil Yardım
Arkadaşlar benim telefon ekran kapalıyken 2 kez besmele çekti. Yani bismillahirahnanirahim diyor. Heralde virüs girdi. Ne yapmalıyım. Acil yardın ederseniz sevinirim. Telefonum samsung galaxy a73.
Outlook Yardım
Arkadaşlar outlooku açtıktan sonra gönder/al tuşuna basmadan yeni gelen mailleri göremiyorum. Ben istiyorum ki outlooku açınca otomatik yeni gelen mailler gözüksün. Yeni outlooku açınca otomatikman gönder/al yapsın. Bu nasıl yapılacak ?
Saygılarımla
Windows 10 da kendimi nasıl yönetici yaparım ?
Merhaba arkadaşlar windows 10 açılırken babamın resmi çıkıyor ve onun pin numarasını girerek bilgisayar açılıyor. Babam windows 10 da yönetici olarak atanmış. Ben bunu değiştirmek istideğimde ilk önce kendinizi yönetici olarak atamalısınız diyor. Bunu nasıl yapıcaz. Yani açılırken benim mail hesabım açılsın ben kendi pinimi gireyim ama ayrı bir windows 10 açılmasın. Bunu nasıl yapacağız.
Şimdiden teşekkürler
Office 365 öğrenci hakkında
Arkadaşlar üniversitede yüksek lisans sürecindeyim. Üniversite mail verdi. Artık office 365 ten ücretsiz faydalanabiliyorum. Ancak online faydalanabiliyorum. Masaüstü uygulamasını yüklemek istediğimde masaüstü uygulamalarını içeren office lisansı atanmadı uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekli. Çünkü online zor oluyor.
Netmaster Infinty 401 port açmak
|
Casio Android/IOS Uygulama Yardım
|
|
Windows 8 Solitaire Spider
|
emule arama yapmıyor
|
6700 Slide Yardım
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.202 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar