Bildirim
Windows 8 Solitaire Spider
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:50:46 > -
çalışmadı hocam -
..........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:51:54 > -
hocam verdiğin patch dosyası malwarebytes ve mcafee internet security tarafından zararlı program olarak görülüyor.
saygılar -
Internetten "Microsoft Games for Windows 8" diye aratırsan o paketin içinde dediğin oyunun windows 8'de çalışanı var. -
.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:53:28 > -
Eklerseniz çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:54:45 > -
hocam teşekkürler xp deki bu oyunlar bana çok gerekliydi. Fakat programı çalıştırmak istediğimde Windows smart screen tanınmayan bir uygulamanın çalışmasını engelledi. Bu uygulama kişisel bilgisayarınıza zarar verebilir diyor. Ben gene de çalıştır dedim oldu. Daha sonra bir sıkıntı yaratabilir mi laptopta. -
......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:54:16 > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X