Şimdi Ara

Windows 8 Solitaire Spider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 7 de ki solitaire spider ve mayın tarlası oyunlarını Windows 8.1 de nasıl oynarız. Windows 8 marketteki spider oyununu hiç beğenmedim güzel değil.

• ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:50:46 >
  • çalışmadı hocam
  • Technocu T kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:51:54 >
  • hocam verdiğin patch dosyası malwarebytes ve mcafee internet security tarafından zararlı program olarak görülüyor.
    saygılar
    Internetten "Microsoft Games for Windows 8" diye aratırsan o paketin içinde dediğin oyunun windows 8'de çalışanı var.
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:53:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Ultimate
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eklerseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:54:45 >
  • hocam teşekkürler xp deki bu oyunlar bana çok gerekliydi. Fakat programı çalıştırmak istediğimde Windows smart screen tanınmayan bir uygulamanın çalışmasını engelledi. Bu uygulama kişisel bilgisayarınıza zarar verebilir diyor. Ben gene de çalıştır dedim oldu. Daha sonra bir sıkıntı yaratabilir mi laptopta.
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:54:16 >
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.