Arkadaşlar aldığım laptop ile birlikte Mcafee internet security programı 1 yıl ücretsiz olarak geldi. Tam tarama yaptığımda %99 a kadar tarama yapıyor ancak %99 dan sonra rootkit taranıyor diyor ve öylece %99 da kalıyor. Sürekli %99 da rootkit taranıyor diyor başkada bir şey yapmıyor. %100 e ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevaplamak için MCAfee kullanmak gerekmez sanırım.
1- McAfee güncellemeleri yapılıyor mu, güncel mi ? 2- Windows defender veya windows friwall açık olabilir. Çakışma yaratabilir. Kontrol ettiniz mi ?
mcafee yi 1 sene kullandım, geçen sene bıraktım. eskiden iyidi.çok memlundum. fakat, microsoft a satıldıktan sonra çok kötü oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: captain75tur
mcafee yi 1 sene kullandım, geçen sene bıraktım. eskiden iyidi.çok memlundum. fakat, microsoft a satıldıktan sonra çok kötü oldu.
McAfee'yi kaldırmak isterseniz kendi kaldırma aracı ile kaldırabilirsiniz.
Çeşitli antivirüslere ait kullanıcıların açtığı ve sorguladığı konu ve mesajlar bana anlamsız geliyor. Türk forumlarının hastalığı olarak görüyorum.
Yurtdışı forumlarda böyle bir şey yok. Önemli olan kullanıcının bilgi düzeyidir. O olmadan herşey boş.
captain75turC
kullanıcısına yanıt
intele satıldı diye biliyorum.
McAfee'nin zayıf olduğunu düşünüyorum
TechnocuT
kullanıcısına yanıt
Sen o programı direk kaldır ben kurdum bu kadar tarama yaparken ram tüketen antivirüs görmedim. Başka antivirüs kur