Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ozur dılerım arkadaslar bı sorum daha olacaktı MPEG1/2 ne oluyo.video formatı mı muzık mı?
  • arkadas bende iki tane m:robe war birinde invilad missing file mi ne yazio digerinde ise fatal error yaziyor ilki kolya guncellemeyle oluyorda fatal error isini bi turlu halledemedim nasi yapmaliyim bi fikriniz warmi

bi kac kisidede gordum bu problemi bir turlu cozemedik nasil yapaiblriz yardimci olurmusunuz
  • yaaa arkadaşım msjını okudum ama ne yapılcanı bilmiorum bnmde bi sorunum vr ınvalıd/missing failed onun yapıla bileceğini soyledn bana bi yardımcı olrmusun??
  • wallla ben bitanesini yaptim gibi yarin denicem olursa sanada yazarim nasil yapildigini bilirim cok gicik biisy dinleyememek : )
  • quote:

quetm
    arkadaslar heralde en buyuk derdı olan benım gecenlerde bır tane 2. el m:robe aldım aba ekranı 2-3 yerden catlak flan yanı anlıcanız kasasını degıstırmem lazım acaba bunu yapan bıyer bılıyomusunuz...acıl yardımlarınızı beklıyorum...
    sımdıden herkeze tesekkurler.....

////////////////***quetm***\\\\\\\\\\\\\\\\\\

quetm

14 Ekim 2006; 20:27:42

eeeeeeeeee cvp yazan yokmuya

////////////////***quetm***\\\\\\\\\\\\\\\\\\

mc_tpck

14 Ekim 2006; 20:33:53

knka sen ne almak istiyosun sole bn seni yönlendiriyim bi de nerde oturuyosun?

arkadaslar cıkma kasa nerden bulcam bılen yokmuya....
    yetkılı servıslerde oluyomus ama bursada yok acaba bılen varmı nerde var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 1 Aralık 2006; 20:43:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_tpck

yaaa arkadaşım msjını okudum ama ne yapılcanı bilmiorum bnmde bi sorunum vr ınvalıd/missing failed onun yapıla bileceğini soyledn bana bi yardımcı olrmusun??

dostum bunuhttp://www.collegepix.net/mrobe/MR100-FirmUp-217v.exe indir sora mrobe le pc yi usb den bagla bunu yukle daha sonra connect ac filan dicek ekranda o zman sarj a koy usb den sarj etme yani sarj aletini kullan sora acilcak ben yaptim bugun oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: truant

ii gunler beyler gittigidiyor.comdan bi m:robe MR-100 aldim.ilk gun sorunsuzca dinledim.Ama su anda invalid/missing file die bir hata verior.Muzik fln dinleyemiorm.Bu hatayi verdikten snrada kapanmior alet.Bu problem hakkinda bir bilginiz var mi==Simdiden tesekkurler

Öncelikle m:robe'un vidalarını sök, siyah renkli pilin bağlantısını sök ve geri tak. Bu arada pili takar takmaz Dock'a cihazı yerleştir ve cihaza v2.17'yi yükle.

Sonucu bana bildirirsen sevinirim.
  • arkadaslar benım sorunuma care olcak yokmuya....
  • arkadaslar mr 100 kullanıorum. Veri taşırken hafıza komple silindi bu konu hakkında görüşü olan var mı?
  • arkadaşlar geçen gün estore'da gördüm m:robe satılıyor 260ytl'ye uygun fiyata almak isteyenler kaçırmasın

http://www.estore.com.tr/product.asp?sku=EK06169&dept%5Fid=28000000&bid=&mscssid=R53D0WG46RDB9MB5ADMSV276DBW2BPB8
  • merhaba arkadaşlar bu kadar ayrıntılı bir forum bulunca çok sevindim benimde m:robe'umla ilgili sorunlarım var önce m:trip çalışmıyordu daha sonra m.Robe çalışmamaya başladı ve ben yanlışlıkla bir kaç dosya sildim içinden ve invalid/missing filed uyarısını verdi sonra bi şekilde onu duzelttim ama bu sefer m:trip ve M.robe arasındaki bağlantıyı kuramıyorum program gormuyor aygıtı, şu anda m:robe açılıyor sorunu yok hiç ve bu arada bu forumdaki m:trip'ide indirdim ama bununla da çalışmadı sizce ne yapabilirim şu ana kadar verdiğiniz tavsiyelerden başka bir çözüm yolu daha var mıdır? nerdeyse hepsini denedim çünkü ama sonuç yok.. şimdiden teşekkürler :)
  • ya arkadaslar ben foruma yeni geldim ve küçük bisorunum var.bnm m:robe çalışıo ama kabloyu bilgisayara taktığımda bilgisayar takılıo.bazen takılmıo ama o zaman da sync butonuna basılmıo sinir oldum yaaa yardım edin nolur lutfennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibon -- 13 Ocak 2007; 13:57:42 >
  • bakınca baya bi sorun çıkartmıs alet çogu kişide.benimki halen sorunsuz çalısıyor.inşallah bi sorun çıkarmaz:)
  • ARKADAŞLAR BENİM BİR İPOD WAR İMİTASYON
    ÇOK ŞARJDA KLALDI HERHALDE AÇIMIOM BUNLARDADA WARMI ÖLE FORMAT FALAN...

• Oğlum, mRobe unun şarj adaptörünü, stand ını ve USB kablosunu kaybetmiş. Uygun fiyatla satabilecek olan varmı?
    İstanbul dayız..
  • arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben yaklaşık 1,5 yıl önce M:robe aldım ama artık hevesim kaçtı açıkçası yani sıkıldım hiç kullanmıyorum ve satmayı düşünüyorum ama aletin 3 sorunu var 1- ekran ışıkları bazen çalışmıyo 2- kulaklığı bozuldu ama sennheiser kulaklık aldım 3- faturası kayıp.bunlar benim için kullanımda sorun deil ama bu şartlarda ucuza gidicek internette sorunsuzları 150-160 a gidiyo ama buna daha az vericekleri kesin.şu sıra parayada ihtiyacım var çünkü psp almayı düşünüyorum ve korsan oyun oynamak için en az 2gb memory sticke ihtiyacım varoda 100 ytl civarı.ayrıca telefonum sony k750i olduğu için mp3 sorum olmaz psp için aldığım h.kartına şarkı atıp telefondan dinleyebilirim zatenama yinede 350ye aldığım 5gb lik mp3ü ucuza vermekte içime oturuyo sizce neyapmalıyım. yanıtlarınız için şimdiden tşkler...
  • Ucuza vermek içine oturmaz ise 50 liraya tüm parçalarıyla birlikte alabilirim. Zaten anladığım kadarıyla sadece şarj adaptörü ve bilgisayar bağlantısı işe yarıyor. Bizede onlar gerekli.
    İstanbuldayım.
    onurlu52@hotmail.com
  • aletin tek sorunu ışığı(ekrandeğil tuşları oda arada bir) ve kulaklığı demiştm(ki yenisinide veriyorum) ama öyle bi demişsinizki sanki eskiciye ver o bile almaz gibi olmuş. bu takoz diilki 50 milyona satılsın ne olursa olsun 5 gblık düzgün çalışan seskalitesi yüksek bi alet sonuçta. fiyat kıranını gördümde bukadarına ilk defa rastladım.kusura bakmayın amaşaka gibi geldi.
  • slmlar arkadaşlar konuyu uzun zamandır takip edemiyordum.su an için yeni bi gelişme mevcutmu güncelleştime olarak.şimdi incelicem ama baya uzun zaman alcagından eminim
  • baya bi sure bekledkten sonra mp3 playerımı verdm beyaz teknolojiye 2 haftadır cevap gelmedi bakalım ne olcak kaç gun içinde vermeleri gerekiyor eger zamanında vermzlerse yeni urun veriyorlar mı biliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.