evet denedim onu iğneyle... sonra yine aynı hatayı veriyor .. şarjı bitene kadar kalıyor ekranda.. kapatamıyorum
acaba başka türlü reset atmanın bir yolu var mı arkadaşlar ?? yada sorunu çözmenin ?
ARKADASLR KONU İLE İLGİLİ BÜTÜN PAYLASIMLARI OKUDUM HEPİNİZE VERMİS OLDUGUNUZ BİLGİLERDEN DOLAI TESEKKÜR EDİYORUM. BENDE MİROBE MR-100 OLYMPUS MP3PLAYERINA SAHİBİM SİZLERİNDE WERMİŞ OLDUGU ÖZELLİK İLE AYNI..FAKAT USB BAĞLANTI KABLOSU VEDE ADAPTÖRÜ KAYBOLDU DAHA DOGRUSU BOZULDU KABLO İSE KAYBOLDU.. BEN BUNLARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM CUNKU COK COK FARKLI GİRİŞLERİ CEWAP BEKLİYORUM SİZDEN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADASLARDA WARSA birol.demirhan@hotmail.com ADRESİNDEN YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
arkadaşım nerde oturuyorsun izmir ise karşıyakada bir mekan var.
yok arkadaşım , istanbul'da oturuyorum.. istanbul'da bildiğin biryer yoksa izmir'deki yeri de söyleyebilirsin, arkadaşıma gönderir o yaptırır orada..
sanırım beyaz teknoloji'di ithalatçı firma ama şimdi sitesini inceledigimde ürünle ilgili bir konu bulamadım bırakmış olabilirler. tahtakale den ürün parçaları olabilir sen daha iyi bilirsinde ist.'Un teknoloji merkezi orası galiba
quote:
Orjinalden alıntı: samyerten
çok teşekkür ederim arkadaşlar .. o sorunu hallettim bir süre kullandım çok güzel ...
fakat geçen sabah m:robe'u açarken karşıma şöyle bir yazı çıkardı : "FATAL SYSTEM ERROR SERVICE REQUIRED / 004" ve şarjı bitene kadar bu yazı kaybolmuyor , aynı zamanda içinden sesler de geliyor bu erroru verdiği sırada.. nasıl halledebilirim bu sorunu sizce ?? servise göndermeden yapabileceğim birşey mi ? çünkü gitti mi 3-4 ay gelmiyor, üstelik garantisi de bitti..
slm yapabilirmisin bilmiyorum ama resimde anlatmaya çalışayım, cihazın içini aç, içerisindeki harddiski bağlantı noktasındaki klipsin çentiğini çözdükten sonra harddiski yernden çıkar, harddiski çepeçepre saran etiketi harddiskin üzerinden soy, sonra harddiskin bir tarafında aluminyum metal alaşımlı bir etiket daha var onu soy ve resimdeki yere ulaş, kırmızı okla işaretlenen yerde iğnenin bacağı var, bi iğne yardımıyla onu takıldığı yerden kurtar, tık diye bir sesle iğne yerinden kurtulacak, herşeyi en eski haline getirdikten sonra harddiski tekrar yerine tak, muhtemelen artık cihazın çalışacak, yapamam dersen kargo ücretini karşıla ben sana yapayım
saygılar sevgiler,
özkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 15 Haziran 2009; 22:43:54 >
selam mr-100 ilk önce invalid/missing file hatası vardı MR100-FirmUp-217v.exe bu yazılımla uyguladım şimdi ise RETRY TO SYNCHRONİZE de kaldı bundan sonra napmam lazım
yokmu bilen canlar gene iş başa düştü anlasılan cözüp buraya yazarım
selam arkadaşlar ben netten bi m:robe aldım ama bunun şarf için kızağı varmış haberim yokmuş bu tür şeylerden de pek anlamam bi dünya para verip aldım ama şu an hiç kullanamıyorum, acaba bunu usb kablosu ile kurabilir miyim? şuan yalnızcas flashdisk gibi içine bişyler atabiliorum ama gerekli yazılımı yükleyemediğim için bi türlü mp3 player olarak kullanmayı beceremedim. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, şimdiden çook teşekkür ederimmm...
baska yolu var usb kablosu ile yazılımı yukledikten sonra kurulumun bitmesi için ac girişini tak dedinde aynı usb kablusunun ucuna usb şarj cihazı takarsan olur su telefon sarj etmeye yarayan 5voltluk usb girişli adaptorlerden
merhaba arkadaşlar şarkı atmak için m:trip cd kayboldu elinde olan varmıdır acaba bulmakta zorlanıyorum
Arkadaslar mrobe m100 ümü acamıyorum format atarken yedek alayım dedim, dosyaların hepsini sildim sanırım mrobe sistem dosyalarıda dahil, ekrana su hata cıkıyor; file not error ne yapmam gerekiyor, nereden bulurum sistem dosyalarını. teşekkürler,
beyler m robum açılmıyo ya invailed missing file yazio herhalde müzik yüklerken bi sorun oldu ne yapmalıyım
beyler lütfen yardım edin ya m robum çalışmıyo açılıyo ama sadece ivaild missing file yazio ne yapmam gerktiğini bilen varmı ya aranan dosya eksik gibisinden bişey off yaa
m:robe 100 sahibiyim . bilgisayara usb baglantısını taktığım halde bilgisayar görmüyor aleti. aletin ekranında da
hiç bir yazı çıkmıyor. sadece ışıgı yanıyor. ekran bomboş oluyor. lütfen bu konuda yapılabilecek bişey varsa
yardım edin.
parçalayacağım aleti yaa bi yardım edin :)
aga bendede vardı mrobe ama yıllar önce kullanan bulabilirmisin bilemiyom yani eski alet seninki yeni model falan sa bilemem
mr 100 var hacı yaa parçalıcam aleti .. bilgisayara baglıyorum hiç bi tepki yazı yada uyarı yada hata yok. sadece ışıgı var.boş ekran