Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • problemini giderdiğine sevindim... her zaman bekleriz iyi dinlemeler...
  • slm arkadaşlar ben de m:robe cu oldum artık189€+kdv ye aldım. alırken 2gb ipod nanoyla arasında kaldım.ipod un boyutları m:robe unda 5gb harddisk i cezbediydi 5gb kazadnı sonuçta apple gibi bir markayı taşıyo şu ana kadar milyonlarca kişi ipod aldı alalı 4 gün oldu şu anda pil ömrünü ölçmekteyim.dün 16.30 da açtım aralıksız açama kapama yok 24.30 da bir pil gitmişti.daha sonra uyumuşum ama 5 gibi gece kalktığımda pili bitmişti demekki pil ömrü şu ana kadar 8~9 saatten 13 saate kadar yolu var...
    firmware update den bahsetmişsiniz benimki v2.17 gerek varmı çünkü ses en aşağıdayken bile oldukça fazla geliyo..sanırım ses asrtırmak için bir firmware miş...ayrıca scroll u devamlı aşağı götürmek istediğimde nasıl yapcam devamlı parmağımı sürtmek istemiyom ve de bir soru daha arkada şarkı çalarken şarkıyı pause etmek yerine durdurmak yokmu ve de bir şarkı çalarken listeden başka bir şarkı açmak istediğimde play tuşuna iki kez basmak zorunda kalıyorum birincis şarkıyı durduyo ikincisi seçtiğim şarkıyı çalıyor

• bir de bunun kılıfından bahsetmişsiniz ben ısmarlıyorum şimdi ama bir tanesi deri diğeri silikonmuş bir de link koyuruyorum bakın söleyin hangisi olsunhttp://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_support_accessories.asp?id=1145&ct=69
  • valla silikon uygun ve güzel. Daha kullanışlı gözüküyor. renk tercihide sana kalmış...Acaba bize de bulabilme şansın varmı. Mesela birden çok alırsın bizde sana ödeyebiliriz... Ne diyorsun çünkü burada hiç yok.Hani eğer ist. da oturuyorsan falan... Yinede Sen bilirsin...
  • ankaradaysanız alablilirm yoksa özür alamam çünkü bende ısmarladığım adama ödeme yapmak lazım
    bu arada diğer sorularım:(( lütfen:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsungu -- 15 Aralık 2005, 18:55:27 >
  • 128 kb l192 kb yada daha fazlası arasında ne fark
    eger ses de bi deişiklik yoksa pilin suresi için butun 128 ustu kb olan şarkilari silip 128 likleirini yuklicem yardımcı olurmusunuz
  • eger ist de oturan biri mrobe kılıfı sipariş ederse banada haber verin parası neyse bi yerde buluşup veririim

emrahsungu kılıfı ne kadara getirtiosun
  • 15$ olduğunu düşünüyom wall-martda okadarmış inşallah emailim ulaşmıştır ulşırsa alıcağıma inanıyorum
  • Selam arkadaşlar,
    Olympus Mirobe dikkatimi çekti iyice onda karar kıldım diyebilirim hemen hemen ama radyo olmaması beni düşündürüyo. Mirobe için radyolu kulaklık vb. bir aparat var mı acaba radyo için ?
    Ayrıca beyler en ucuz nereden alabilirim ? ( Garantili olarak )
    Ayrıca bu fiyat civarında tavsiye edebileceğiniz hangi modeller var acaba ?
  • arkadaşlar bndem:robe aldım ama sesi nasıl yukselticem yaa fire bilmemne fln nası oluyo o???? lutfen yardım
  • @ emrahsungu

aramıza hoşgeldin cihazını güle güle kullan... güle güle dinle pil ile ilgili problem yaşamadığına sevindim... firmware güncellemene gerek yok... sende bulunan versiyon en son versiyon zaten... yani 2.17... seste yükesek olduğuna göre sorun yok... şanslısın firmware yüklenmiş olarak gelmiş cihazın... bi problemin olduğunda burdan yardımcı olmaya çalışırız... bu arada kılıfı alırsan geldikten sonra yorumlarını yazarsan sevinirim... çünkü hepimiz kılıf sorunuyla karşı karşıyayız... türkiye de malesef bulunmuyor...

@ cemark

fark ses kalitesi... seste ne kadar kaliteliyse o kadar iyi sonuç alırsın... bu pil sürenide etkiler... ama yüzde kaç etkiler onu bilmiyorum... sen mp3 lerini değiştirmek yerine... cihazı daha az kapatıp açmayı ve daha az menuleriyle oynamayı bi dene... eğer diyarsan ki ben "bunları yapmıyorum, cihazı sadece dinleyeceğim zaman açıyorum ve sadece şarkı listemi seçip sonra dokunmuyorum" o zaman mp3 lerine el atabilirsin çünkü bu söylediklerim pil süresini çok etkileyen nedenler...

@ onurtunc60

m:robe ta sadece kumandalı kulaklık mevcut radyo bulunmuyor... fiyat konusunda en güncel bilgiye emrahsungu sahip sanırım... yeni aldığı için fiyat araştırması yapmıştır... sana en güncel bilgileri o verebilir... ayrıca bilen başka arkadaşlar varsa onlarda söyleyebilirler... bu fiyatlarda ne gibi cihazlar var?... fiyat konusunda bilgim yok ama creative lere bakabilirsin... yeni ipod lar bu fiyatın üzerindedir... sorun değil diyorsan ipod larada göz atabilirsin...

• @ tirannosaurus

daha önce bunu anlatmıştım... bu anlatacaklarımı yapmadan önce firmware versiyonunu kontrol et... eğer 2.17 ise yapmana gerek yok... eğer daha düşük bi versiyonsa yükleyebilirsin... firmware i sana verildiyse, verilen cd nin içinde yada olympus un kendi sitesinden indirebilirsin... link altta...

m:robe 100 Firmware Update v2.17
  • Güncelleme Sırasında DIKKAT Edilecek Hususlar:

-Eğer güncelleme başarısız olursa, Olympus M:Robe MR-100 KULLANILMAZ HALE GELIR.

-Bu güncellemeyi yaptığınızda eski firmware güncellemesine dönmeniz mümkün değildir.

-Güncelleme sırasında AC Eletkrik Adaptörüne ihtiyaç duyulmaktadır.

-Muhtemel elektrik kesintilerine karşı en az 5 dakika süreyle besleme yapabilen bir UPS kullanmanız gerekmektedir...

Güncelleme proseduru:

1-Güncelleme dosyasını PC'nizde uygun bir yere kopyalayın. (MR-100_FirmsUp_V217.exe)

2-MR-100_FirmsUp_V217.exe dosyasına çift tıklayarak çalıştırın. Güncelleme prosedürü başlayacaktır.

3-M:Robe kızağını verilen USB kablosu ile PC'nize bağlayın,ve M:Robe MR-100'ü kızağın üzerine yerleştirin.

4-Lütfen ekrandaki direktifleri izleyerek Olympus M:Trip yazılımı ile Olympus MR-100 senkronize edin.Eğer senkronizasyon yapmazsanız,güncelleme verisi tam olarak yüklenmeyebilir.

5-Firmware güncelleme prosedur onay ekranı mönitörünüzde belirecektir.Ekrandaki direktifleri izlyerek M:Robe güncellemenizi MR-100 e transfer edilmesini sağlayın.

6-USB kablosunu PC'nizden çıkardığınız zaman, Olympus MR-100 kendi başına güncellenmeye başlayacaktır.
    (FIRMWARE GUNCELLENMESI SIRASINDA ASLA AC ADAPTORUNU ELEKTRIK PRIZINDEN CEKMEYINIZ! ASLA M:ROBE CIHAZINI KIZAGINDAN AYIRMAYINIZ)

7-Güncelleme bittiğinde Olympus M:Robe un güncellendiğini ekrandaki direktifleri izleyerek doğrulayınız.

(Bu bölüm Olympus'un Firmware Güncellemesiyle ilgi uyarı ve açıklamalarında birebir alıntıdır... Sorumluluk kabul etmem )

Kısaca acıklamak gerekirse... Dock un üzerinde hem adaptor hemde usb kablosu takılı olacak...
    Yazılımı bilgisayarına at, sonra calıştır... sonra mr-100 u kızaga yerleştir, ardından m-trip i aç ve senkronişzasyon işareti çıkınca sağ al köşede bulunuyor, senkronizasyonu yap...Ekranda çıkan direktifleri izle.Bu sırada yazılımı mr-100 ün içine yükleyecek...Bu aşamadan sonra, usb kablosunu bilgisayardan çıkar.Ama mr-100 dock un üzerinde kalsın sakın cıkarma.Sonra yazılım mr-100 üzerinde kendi kendine kurulacaktır...Bittiginde anlarsın zaten... (ayrıca bu yazı icinde sorumluluk kabul etmem, ben bu şekilde yüklemistim , malum yazılım yuklenirken hata olursa mr-100 uçuyor...)

Simdiden Kolay Gelsin ...

• şimdi scroolu basılı tutmanın bir yolu yokmu 1000 şarkılık bir listeyden napacam baş parmak sürtünmeden isınınıyo walla devamlı aşağı veya yukarı gitmesini istiyom belki o zmana napacam

yukarda bir yerde bir uyku mdoundan ve bir de tam olarak kapatmaktan bahsetmişiniz ben aleti kappattığım vakit yukardaki power tuşuna basıyom kapanıyo açtığım vakit son şarkı pause olmuş halde başlıyo

şarkıları pause değilde stop etmek yokmu

bir şarkı çalarken lsiteden başka şarkıyı seçip sağ üste bulunan play/stop tuşuna basınca şarkı duruyo sonra bir daha basınca şarkı çalıyo direk şarkı başlatmak yokmu teşekkürler
  • cok saolun arkadadaım valla ii oldu ya ama bişey itiraf etcem bn ewkurdan aldım 3 oldu daa gelmedi cihaz sanırm yukludr 2.17 versyonu yarın gelcek işte hayırlısyla :D bn sana ozel msj da atmıştım ama cvp vermedin:( kaosorg
  • arkadaşlar nolur bir cvp yaa:(
  • @ emrahsungu

eğer browse menusunu kullanırsan, şarkılarını gruplanmış şekilde gezebilirsin, o zaman 1000 şarkıya aynı anda bakmak zorunda değilsin ya da kendine playlistler hazırlayabilirsin... o zaman parmağın çok ısınmaz... şaka bi yana, şarkılarını söylediğim şekilde gezersen sorunun kalmaz... yada parmağını scroll un belli bi noktasına arka arkaya basarsan aynı işi yapmış olur... parmağını sürtmene gerek kalmamış olur...

stop tuşu yok... buna neden ihtiyaç duydun anlamadım... ama pause zaten iş görüyor... eğer şarkı çalarken başka bi şarkı seçmek istiyorsan 2 kez basman gerekli... eğer şarkı çalmadığı bir anda denersen 1 kez basman yeterli...

@ tirannosaurus

kusura bakma... mesajını yeni gördüm... ama forumda yazman daha ii olmuş, sayende firmware update anlatımını bu konuya taşımış olduk... bu arada cihazın hayırlı olsun, sende güle güle kullan... grubumuz genişliyor

• peki şarkı çalmadığı anda demişin onu sadece pause dtuşuyla yerine getirrebiliyoz sanrım stop tuşu olmadığına göre tamam

scrollu basılı tutmak yok o da tamam

peki ya şu kapatma tuşuna belli şekilde basınca(süre olarak) uyku modu ve tamamen kapammıuş mı luyoz
  • arkadaslar bu alette bi şarkıyı dinlerken digerlerini gezebilme şansımız var mı? yani ben diger mp3lerime bakarken hangisini dinlesem die düşünürken müzigi kesmek fln istemiorum..

ayrıca hala tam bi karar veremedim zaten ben verene kdr mrobe un da sony nin de fiyatları düşücek sanırım..
    eger sony de karar kılarsam, amerikadan mrobe için getirttigim silikon siyah kılıfa ihtiyacım olmicak. bu kılıf henuz bana ulaşmadı o konuda tereddütlerim var yılbasından sonra elime ulaşıcak işalla.. ama haber veririm eger m:robe almazsam isteyene uygun fiyattan satabilirim.. aklınızda bulunsun ..
  • @ emrahsungu

uyku moduna gecmesi icin, bildiğim kadarıyla hic bi işlem yapmadan beklersen, cihaz kendini uyku moduna alıyor... ustundaki dugmeye basarsan cihaz kapanır...

@ diable

şarkı dinlerken cihazın tüm menulerini kullanabiliyorsun... bahsettiğin gibi bi kısıtlama yok... şarkı dinlerken playlistlerini yada albumleri gezebilirsin, eq. ayarlarını değiştirebilirsin...

kılıf konusunda da, sen cihazını bi al... m:robe almazsan bi çok müşteri bulursun kılıfa... buraya bi mesaj atman yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 15 Aralık 2005, 23:15:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.