Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hakkaten en doğru seçimi yapmışsın, ben bi kaç gündür kullanıyorum... çok harika!
    zaten karanlıkta kullanırken siyah ve kırmızının uyumunu görünce yaptığın tercihin güzelliğini anlarsın...
  • arkadaslar bugun aksam saatlerinde dogubank çevresinde bir olympus bayiinden garantili tam teşekküllü m:robe umu almış bulunuyorum..
    şu an şarja koydum, kullanım kılavuzunu incelemekteyim...

bu m:trip programını 2 pc de kurup kullanmanın bir yolu var mıydi? eski forum sayfalarında yazıodu bişiler ama.. simdi araştırıp bulmakla ugrasamadım..
    bir de ses seviyesi yükseltme nasıldı? :)
  • @ diable

ses yükseltmek için firmware update yapman gerekli... ama versiyonunu kontrol et... belki senin cihazın update i yapılmış olabilir... eğer yapılmamışsa nasıl yapıldığını anlatmıştım... talimatlara göre yüklersin...

2 pc de kullanmak icinde dizinleri aynı olmalıydı sanırım... tam hatılayamadım... ama library ler aynı dizin de olursa sorun cıkmaz sanırım... ben hic denemedim...
  • bu arada version 2.17 olmalı... 2.17 değilse update yapman gerekli...
  • benm mrobe un durumu bayaaa kotue gitmee başladı ustu çok çızılıo sizinkilerin durrumu nasi ne yapiosunuz çizikleri onlemek için
  • walla ben orjinal kılıfından cıkartmıyorum... ama senin cihaz cidden kötüye gidiyor sanırım... bence biran önce yurt dışından sipariş ver bitane... yabancı sitelerden alışveriş yaptınmı bilmiyorum ama, eğer yaptıysan hiç bekleme hemen al bitane kılıf... bende bayramdan sonra getirticem bitane sanırım... bende de bikaç tane çizik var ve can sıkıcı tabiki...
  • kılıf gelene kadar serastreç
  • o olayı biraz açsana şu serastreç hani uyguladığında belli oluyormu dokunmatiği engelliyormu etkili oluyor mu nerelere yapıyon?...
  • ben üzerindki jelatin yapışkanı daha çıkarmadım gerçi ama bilmiorum hafif ince çizikler normal ekrana geçio mu.. yılbasında silikon kılıfım gelene kdr çıkarmayı da düşünmüom
    zaten verdikleri kılıf da cidden çok kullanışsız.. güzel şık ama kullanışsız sürekli çıkar geri koy her işlemde..ama olsun ben çok sevdim aletimi..
  • ben denedim o jelatinle on taafta çok belli olmuosadece rengi biraz daa soluk oluo bide normaldeki gibi çok kaygan diil ama kullanışı hiç etkilemio ama arka taraftan çok belli oluo yada pen çok ii yapamadım arkasını
  • çok belli oluyorsa yapmak saçma olur...bi çözüm bulmamız lağzım buna...
  • bende bu akşam denicem şu streç film olayını ama buda çare olmaz sanırım... aslında türkiye temsilcisine mail yazmak gerekli... onların getirmeleri lazım bu kılıfı yaaa... çok pahalı bişeyde değil ve bu cihaz için gerekli bi aksesuar... öğleden sonra bi mail gönderelim bakalım ne cevap gelecek... olmazsa yurtdışı... başka çare yok... cihaz çiziliyor yaawww...
  • arkadaşlar m:robe da sorun yaşıyorsanız asla ve asla aldıgınız yere gitmeyin satanların ne garantiden nede zamanından nede hangi parçalrıının garanti kapsamında oldugundan haberi yok benim ağzım yendı sizinde yanmasın. benim garantili cihazımı açmıslar tamir iiçin garanti kapsamından çıktı cihaz.........
    tüm sorunlarınız için tam kapsamlıı yardım Beyaz Bilgisayar 0216 3653232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın20 -- 28 Aralık 2005 15:43:27 >
  • bu konuda haklısın... uyarın icin teşekkürler... tüm arkadaşlarım bu uyarıyı dikkate alın lütfen... Beyaz Bilgisayar olympus un türkiye temsilcisi... bi problem olduğunda mağazalarda buraya gönderiyor cihazları... direk Beyaz Bilgisayar a gönderirsek daha sağlıklı olur...
  • Arkadaşlar m-robe 100 ü garantili almak istiyorum. Forumda yazılanlardan bi baya kıllandım Ama fiyatıda 270 ytl maximum verebilirim.. NE ÖNERİRSİNİZ?
  • @ mgk
    diğer cihazlarla ilgili yazanları okudun mu peki? m:robe un güncel fiyatı hakkında bilgim yok ama bu fiyata 4 gb. muvo alabilirsin sanırım... biraz araştırman gerekli...
  • ben m robe u tahtakaleden peşin 285 e buldm birz pazarlıkla sende ordan alabilirsin
    dinamik die bi yerden aldım istersen bi oraı dene
    yada creative muvo al ama onların ekranları çok kuçuk oluo bence hiç gzl ve kullanışlı diil bende vardı ordan biliorm
  • Ya aslında yazılanların çoğunu okudum. Özellikle firm upgrade sırasında bi hata oluşursa makinenin uçması gerçekten kötü. Yinede m robe da uzun zamandır kararllıyım. Fiyat uygun düşürebilirsem almayı hedefliyoorums.
  • ya mgk ben aleti 260ytl ye garantili aldım tahtakaleden bir yerden sende bulursun oralarda araştırman yeter. Aldığım yer şark handa deniz elektronik diye bir mağaza sora sora bulursun...
    firmware ise dikkatli olman şartıyla hiç bir tehlikesi yoktur.Bitek elektrik kesilmesi var. Oda 5 dakka kesilmeyiverir artık! okadarda şanssız olamazsın

AKIN20 sende aslında büyük bir hata yapmamışsın. onlar büyük bir hata yapmış. Bu yüzden onlara dava açabilirsin ve aynısını bedavaya alırsın. hatta uzlaşmaya gitmezsen onlardan tazminat bile alabilirsin(satan mağazadan bahsediyorum)Sonuçta herzaman tüketici haklıdır. Tüketicinin haklı olduğu durumda satıcı veya üreticinin davada kazanma şansı %1'dir. Bunu onlara belirt ve uzlaşmaya giderek yeni bir m:robe iste. Vermezlerse dava aç. Kazanırsın

kaosorg acaba bu streçfilmi yapabildin mi?? Belli oluyormu? Yoksa çok özenerek yapınca bişeye benziyormu?? Çünkü Beyaz Bilgisayar'ı aramıştım. Onlar getirtebiliyorlarmış. Olmazsa sipariş verip istiyeceğim...Aslında streç film güzel olsada istiyeceğim ama gelene kadar streç film ile idare ederiz...İstiyorsanız sizde arayın bir sorun bu kılıf olayını.

• @ muratbaba

streç filmi deneyemedim... eve daha yeni ayak basabildim... heralde yarın denerim sonucları bildiririm... ama ne kadar özenli yapılırsa yapılsın belli olur sanırım... en iyisi silikon kılıf... bende yarın bi arayayım bakayım... mail yazdım ama geri dönmedi... telefon daha ii olur heralde... yeter artık ...duysunlar sesimizi burda o kadar m:robe kullanıcısı var ve hepsi kılıf bekliyor... en azından 10 15 tane getirsinlerde, bizim işimiz görülsün
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.