Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

firmware versionu kutunun üzerinde yazıyormu bilmiyorum... eğer 2.17 olmasa bile güncelleme yapmak çok kolay, sorun olmaz yani... türkçe dil desteği yok, ama türkçe karakterleri destekliyor...
  • beyler şu firmware ne bişraz aççıklarmsnz??
    bnm m:robe var ama firmware die bişi ilk defa burda duyuorm onun daha ses kalitesi arrttırılıomu?? nasıl yapıcam firmware ne nası yüklicem??
  • ayrıca bnmkinin sürümüne nası bakcam 2.17 mi die nası anlıcam??
  • @kaosorg

güncellemeyi yaparız o bişe değilde bende ups yok kokuyorum biraz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swix -- 9 Ocak 2006 10:22:59 >
  • ups mi yok ... usb mi yoksa ups mi karar ver

surata bir tokat gibi çarpan edit: öğrendim ups'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassist -- 9 Ocak 2006 22:59:28 >
  • @efege

"main menu" / "device settings" / "property" ye gel...

firmware version yazar orda..
  • @ swix

bende de ups yoktu... ama m:robe um şuan çalışıyor... zaten update çok kısa bi işlem... heralde o arada elektrikler kesilmez
  • Selamlar ben de bu cihazdan hafta sonu bir tane edindim.Yalnız bu kulaklık gözüme pek kaliteli gibi gelmedi.Zaten bir tanesini kısa olan kulaklıklara antipatim var.Buna alternatif bir kulaklık kulanan varmı?
    Bu arada hepnizin Kurban Bayramı mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red -- 10 Ocak 2006 13:14:53 >
  • hakkaten yaa kulaklıkları sevmedim ben de.. bassları iyi vermiyo (hatta hiç vermiyo).. Philips SBC-HP200 kulaklık var bende.. fazla iyi bişey değil.. ama m:robe'a taktığım zaman bilgisayardakinden çook daha iyi sonuç alıyorum.. ama büyük oldukları için dışarı onlarla çıkamıyorum tabi tavsiye edebileceğiniz bassları iyi veren kulak içi kulaklık var mı?

p.s.: herkese ii bayramlar
  • KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
  • arkadaşlar tekrar slm... diğer mesajı yazarken vaktim olmamıştı şimdi sorularınıza cevap yazıyorum...

@ Red

kulaklıklar zayıf gelmiş olabilir... bende biçiminden şikayetçiyim kulaklarıma oturmuyor ayrıca bende daha kaliteli bi kulaklık kullamak istiyorum... kulaklık konusu bi ara bu forumda bayaaa tartışılmıştı... bende orda baya bi incelemiştim kulaklıkları... hatta sony ex71SL almaya karar vermiştim ve sonradan erteledim... şimdi gelelim kulaklıklara...

- earphone - normal kulakiçi kulaklık
    - in- earphone - kanal tipi kulakiçi kulaklık

bu earphone tipi kulaklıklar m:robe la beraber gelen bilinen kulaklıklar, in-earphone olan modeller ise kulak kanalına giren dışarıdan ses alınmasını önleyen, kulak zarınada daha yakın olduğu için seslerin daha yoğun algılanmasını sağlayan modeller...

earphone
    bu tip kulaklıklarda en çok tavsiye edilen modeller

SENNHEISER MX 200
    SENNHEISER MX 500

anlatılanlara göre bu iki modelde çok iyiymiş... ama mx200 mx500 e göre daha fazla bass veriyormuş...
    (bu arada iriver h320 in yanında verilen kulaklıklarda sennheiser ın mx400 modelidir...)

in-earphone

bu tip kulaklıklarda fiyatlar çok uçuk... fiyat performans olarak en çok tavsiye edilen model sony...pahalı olarak, ortalama fiyata sahip modelde shure e3c

Shure E3c
    Etymotic ER6i
    Sony MDR-EX71SL

evet arkadaşlar kulaklıklar bu şekilde... özelliklerini fiyatlarını linklerde görebilirsiniz... ama fiyat olarak başka siteleride araştırın... ben bu linkleri acil bulduğum için yazdım...

in-earphone larda benim sıralamam

1. sony
    2. etymotic
    3. shure

earphone larda ise

1. sennheiser mx 500
    2. sennheiser mx 200

earphone lara daha fazla alternatifler de yazılabilir... ama kullananların deneyenlerin tavsiyeleri sennheiser... ayrıca iriver da bu kulaklıklarda veriyorsa iidir heralde

kulaklıklar hakkında daha fazla bilgi için

dünyanın en iyi kulaklığı
    Sennheiser mx200 & mx300 & mx500

başlıklarında ve forum da arama yaparak ulaşabilirsiniz... yazdığım bilgiler bu başlıklardan ve kendi araştırma sonuçlarıma göre yazılmış... hiç birisi bizzat denediğim kulaklar değildir... ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin ve ona göre seçim yapın derim ben... herkeze başarılar

• teşekkürler
  • Az evvel alete mp3 yüklüyorum,açtım m trip'i sürükledim klasörü pencereye bi hata "Unable to save some files"!!!
    İnatla almıyor klasörü.Anlamadım derdi nedir,çözümü bilen varsa bi zahmet yardımcı olsun
  • @red
    heralde formatı uymuyodur yuklemee çalılştıın şarkıları bendede oldu bi kaç kere

şu kılıf işini halladen oldumu kaosorg sen beyazbilgisayarı aricaktın nooldu ne dediler
  • Yok ya mis gibi mp3...Creative C100 de gayet güzel dinliyorum bunun derdi ne anlamadım...
  • Bugün Bimex mağazasında Mr-100'ü deneme ve dinleme fırsatı buldum. Dokunmatiklerin kullanımı çok zor geldi. Fakat sesi mükemmel. Teknosa'da Muvo 2 den sadece 2 dolar daha fazla. ve ikisinin arasında 1gb fark var. Hangisi sizce ????
  • tabiki m robe
    tmm creative super bi markada o urunu çok ii deill
    ekran desen minicik menusu çok kotu tipi mrobe la kıyaslanamaz bile bunlar eksileri ama sesinin çok ii oludunu biliyorum bende bi ara vardı bir yıl fln kullandm
  • @kaosorg

ben yaklaşık 1,5 yıldır senheiser mx 500 kullanıyorum. bas ses istiyorsanız mx 500 ü tavsiye etmiyorum, o kadar da sağlam bas ses vermiyor. sesin berraklığı çok iyi, ses dengesi çok iyi ama bas olayı zayıf. kuzenimle aynı evde kalıyoruz onda da sennheiser mx 200 var.onun basları daha iyi.marka olarak sennheiser seçin,kesinlikle kalite olarak diğerlerinden daha iyidir.sennheiserin daha farklı modelleri var;şu büyük boyutlu kulaklıklardan.onları da düşünebilirsiniz.ben onlardan almak istiyorum.
    son söz olarak , bas isteyen mx 500 de aradığını bulamaz ama sonuna kadar ses kalitesi bulur...
  • aldım sonundaaaa
  • slm arkadaşlar...

@ red

problemin devam ediyormu? halledemediysen bi çözüm bulmaya çalışırız....

@ cemark

arayamadım beyaz bilgisayarı, ama gecen hafta kuzenim isvicre ye gitti... ona ısmarladım... bulabilirse ordan alacak... umarım bulur

@ batuhanocbe

muvo2 ile m:robe yanyana koy, şöyle alıcı gözüyle tekrar bi bak ve birkez daha düşün 1gb. lık kapasite farkı bile, m:robe u seçmen için yeterde artar bile ve tabiki tasarım... ama son karar senin... seni etkilemek istemem... biz burda m:robe un artılarını ve eksilerini yazıyoruz... başka başlıklarda da muva hakkında bilgiler var... tekrar bi gözden geçir ve karar ver... ama m:robe kullanan ve şikayetçi olan kimse yok...

@ coos

verdiğim bilgileri onayladığın için teşekkürler "... ama mx200 mx500 e göre daha fazla bass veriyormuş" bunları senden duymamız çok iyi oldu... en azından kullanmış olman ve tecrübelerini paylaşman çok güzel... ben sadece okuduğum bilgileri aktarmıştım... tekrar teşekkürler...

mx500 de bass lar çok mu az? yoksa gereğinden fazla mı bass sesleri vermiyor? yerine göre bass verebiliyormu? çünkü bana bass sesten çok net ve kaliteli ses gerekli... ama yeri geldiğinde bass sesleride yerinde verebilecek, diğer sesleride yerinde verebilecek bi kulaklık olmalı... bunları göz önünde bulundurduğunda mx200 mü, mx500 mü önerirsin?

@ swix

cihazın hayırlı olsun... iyi günlerde kullan... aramıza hoşgeldin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.