Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kaosorg şuan şarj oluyor bende yeni playistleri filan ayarlıyorum ama altta sync tuşuna basamıyorum şuan neden acaba?
  • @ swix

cihazını açık duruma getirmen gerekiyor... sync ondan sonra aktif duruma gelir... eğer cihazın açık durumdaysa bağlantılarını kontrol etmelisin...
  • @kaosorg

bas ses az... şu an kulağımda mx 200 var, az önce mx 500 kulağımdaydı, karşılaştırınca anlaşılıyor. mx 200 işini görür rahatlıkla...

son olarak mx 200 öncelikle tavsiye ediyorum , sonra mx 500 ...
  • @ coos

tekrar teşekkürler... umarım kulaklık almak isteyen diğer arkadaşlarımda tecrübelerinden faydalanır...
  • tamam kaosarg oldu yaptım çok saol

msn adresini isteyebilirmiyim özelden
  • pm gönderdim... msn i ekleyebilirsin...
  • arkadaşlar bende m:robe almayı düşünüyorum fiyatı oldukça aşağıya inmiş teknosa da 240 ytl ayrıca 12 taksit imkanı da war...ama aklıma takılan birkaç soru war..

bu firmware olayını cihazı aldığımız yerde yaptırabilirmiyiz çünkü yanlış yapılması durumumnda garanti kapsamı dışında kalıyor sanırım eğer bu işlemi aldığımız yerden yaptırırsak sorumluluk bizden çıkmış olur¿

ikincisi cihazı taşınabilir bellek olarak kullanabiliyormuyuz..bu benim için önemli çünkü 5gb gibi bir alanı yeri geldiğinde sabit disk olarak da kullanabilmem gerekebilir...eğer veri aktarımı sadece m:trip sayesinde oluyor ise büyük ihtimalle popüler ses dosyaları haricinde kalan diğer dosyaları tanımayacak ve cihaza atmamıza izin vermeyecektir...

bu sorularımı en kısa sürede yanıtlayabilirseniz sevinirim...hatta bu gün içerisinde olursa daha da iyi olur!!!

şimdiden teşekkürler

• @ Alequendil

şunu söylemeliyim fiyat çok iyi...

firmware yeni cihazlarda 2.17 olarak geliyor zaten... yani son sürüm, firmware update yapmana gerek kalmıyor...

cihazı taşınabilir bellek olarak kullanabiliyorsun... m:trip i sadece mp3 yada wma dosyaları icin kullanıyorsun... eğer mp3 leri drag/drop şeklinde direk m:robe a yüklersen yüklediğin mp3 ler çalma listesinde gözükmüyor... ama bunun dışındaki tüm datalarını bu şekilde m:robe a yükleyip, taşınabilir bellek olarak kullanabilirsin...

umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • drag/drop şeklinde atarsam dinlememde sorn oluyor mu yani listede görünmüyorsa dinleyememem anlamına mı gelio
  • @alequendil

ben teknosanın web sitesine baktım, hala 189€+ kdv görünüyor... 240 ytl ye nerde buldunuz?
  • @ alequendil

eğer mp3 leri m:robe un icine sürükleyip bırakırsan yani m:trip kullanmadan yüklersen, çalma listende yüklediğin mp3 leri göremezsin... mp3 leri listende görebilmek için m:trip kullanarak yüklemen gerekiyor... ama mp3 ü biyerde biyere taşımak için yükleyeceksen sürükle bırak şeklinde yükelemende sakınca yok, diğer data lar içinde aynı şekilde... sürükle bırak yaparak taşıyabilirsin...
  • @Coos

web sayfasında sanırım güncellenmemiş...bende internetten spariş wereyim dedim çünkü internetten verilen siparişlerin her 150 ytl sinde radyolu kalem hediye weriolarmış ama fiyatın değişmediğini görünce kıllandım..yarın gidip teknosa bayisinden alacam..ne olur ne olmaz...

bu arada kaosorg bilgiler için teşekkürler!!!!

• @ alequendil

umarım fiyat söylediğin gibidir... çünkü çok avantajlı... umarım almak isteyen arkadaşlar mesajını okurlar...
  • bakın ben de zen touch var bn de m robe alacaktım olıympus satıcısına sordum adam dedi Kİ KARGOYLA GÖNDERİYORSUN SERVİSE ONLARA SANA TELEFON EDİYORLAR GALİBA SEN DE PARASINI BANKA HESABINA YATIRIYORMUŞSUN PİLİN FİYATI DA 60 LİRA CİVARI DEDİ MERAK EDEN İST DE OTURANLAR CEVAHİR DE EP CENTER VAR ORADA Kİ GÖREVLİYE SORABİLİRLER SAYGILAR
  • @ oguziu

teşekkürler... pilin fiyatınıda öğrenmiş olduk... arkadaşlar pillerinize ne yapacaksanız 2 sene içerisinde yapın, garantiyi kullanın.. sonrasında 60 ytl ödemeyin
  • Valla benim problem aynen sürüyo
  • @ red

problem bütün mp3 lerinde mi oluyor yoksa belirli mp3 lerdemi oluyor... aynı problemle bende karşılaşmıştım... ama sadece belirli mp3 lerde yapmıştı, hatta redd diye bi grup var onun albumunde problem cıkarmıştı... onun dışında bu problemle karşılaşmadım... onun nedeni de format uyuşmazlığı diye düşünüyorum... bu yüzden de hiç irdelememiştim... bi de tek tek atmayı dene mp3 leri...
  • arkaşdaşlar m-tirp i version 1.06 yapınca cihaz mp3leri kopyalamıyor haberiniz ola en iyisi 1.05 kullanın (bendeki m:robenin firmwire veriyonu 2.17)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swix -- 16 Ocak 2006 1:05:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

arkadaşlar bende m:robe almayı düşünüyorum fiyatı oldukça aşağıya inmiş teknosa da 240 ytl ayrıca 12 taksit imkanı da war...ama aklıma takılan birkaç soru war..

bu firmware olayını cihazı aldığımız yerde yaptırabilirmiyiz çünkü yanlış yapılması durumumnda garanti kapsamı dışında kalıyor sanırım eğer bu işlemi aldığımız yerden yaptırırsak sorumluluk bizden çıkmış olur¿

ikincisi cihazı taşınabilir bellek olarak kullanabiliyormuyuz..bu benim için önemli çünkü 5gb gibi bir alanı yeri geldiğinde sabit disk olarak da kullanabilmem gerekebilir...eğer veri aktarımı sadece m:trip sayesinde oluyor ise büyük ihtimalle popüler ses dosyaları haricinde kalan diğer dosyaları tanımayacak ve cihaza atmamıza izin vermeyecektir...

bu sorularımı en kısa sürede yanıtlayabilirseniz sevinirim...hatta bu gün içerisinde olursa daha da iyi olur!!!

şimdiden teşekkürler

240 euro o bildigim kadarıyla

http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=m:robe&ctlcat=ALL&pg=1

• arkadaşlar daha önce bahsetmiştim teknosa da m:robe 240 ytl ciwarı edio die...2 gün önce almaya gittim ve kasada 360 ytl gibi bir fiyat söylediler..bende verdikleri dergide böle olmadığını söyledim ve dergiyi gösterdim...yetkili kişiler baya bi araştırdılar ettiler bi sonuca waramadık en sonunda ''müşteri hizmetlerini arayalım eğer onay werirler ise size o fiyattan vereceğiz'' dediler...aradılar müşteri hizmetlerini fakat onlar da araştıracaklarını söleyip benden telefon numaramı aldılar bana haber vereceklerini söylediler...2gündür haber yok...arayacaklarını da sanmıorum ama hiçbişey de yapamıorum çünkü ben gidip başka bişey alırım sonra ararlar aldığım alet de elimde patlar diye...haberiniz olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.