Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler, ben sitenizin yeni üyelerindenim, M:robe ile ilgili sorularım olacak...

Ben şuanda M:robe almaya %99 gözüyler bakıyorum ve ilerleyen günlerde bende muhtemelen aranıza katılacağım...

Sorularım şunlar:

- Cihazın güncellemesi sırasında bi elektrik kesintisi veya ufak bir hata olursa hiçbir kurtulma şansı yokmu? (Bence bu şaçmalık[Olympus açısından])

- Ses kalitesi nasıl,ve güncelleştirince n'kadar fark ediyor?

- Sesinin az çıktığını savunan arkadaşlar var, bu gerçekten doğrumu ?

- Şarkı atmak gerçekten çok mu zor?

- Bende zanedersem boş USB yok, bu sprunu nasıl halledebilirim?

- Cihazı ilk aldığımda ne yapmam gerekiyor? (siz mutlaka sonradan''Keşke boyle yapmasaydım yaaa''demişsinizdir...)

Saygılar...

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
  • @ ConCon

- cihazın güncellemesi sırasında bi problem oluşursa geri dönüşü yok... bu sadece olympus için değil sadece mp3 playerlar için değil tüm marka ve elektronik cihazlar için geçerli...ayrıca güncellemede herkesin korktuğu kadar büyük risk yok ve çok zor değil...

- ses kalitesi bence çok iyi.. bunu hep söylerim bu benim şahsi fikrim kimseyi bağlamaz... ayrıca ipod tan fazla ses veriyor...(güncellemeden sonra)... güncellemeden sonra ses nerdeyse 2 katı çıkıyo.... güncellemeyle ses bayaaa artıyo yani... ve tekrar belirtiyorum yeni cihazların hepsinde yeni versiyon frimwre yüklü... yani senin update etmene gerek yok...

- şarkı atmak zor değil... ama m:trip adlı yazılımı kullanmadan atamıyorsun... öyle bi zorunluluğun var... ama m:trip te faydalı bi yazılım düzenli arşivler ulaşturman için gerekli...

- usb sorunu nu usb çoklayıcı alarak yada cihazı kullanacağın zaman gecici olarak başka bi cihazın yerine bağlayarak halledebilirsin...

- cihazı ilk aldığında şarja tak... ışıkları söndükten sonra m:robe kullanıma hazırdır...

başka soruların olursa burdan yanıtlarız ok

• peki yeni cihazların hepsinde firmware yüklü demişsin..alırken nasıl anlıcaz firmware yüklü müğ değil mi?yada cihazın yeni olup olmadığını??

şimdiden teşekkürler
  • @ gsserhat

güzel bi noktaya parmak bastın... bu konuyla ilgili bilgiyi aldığın yere sorabilirsin... kutuların üzerinde de yazabilir belki... yada cihazı açıp bakacaksınız... version 2.17 olması gereken versiyon... ben aldığımda benim cihazda 2.13 yüklüydü... bunlara dikkat edebilirsiniz... eğer aldığınız cihazda yeni versiyon değilsede 2.17 versiyonunu yükleyeceksiniz...
  • hocam bunun 2.eli nekadar eder?
  • Saol kaosorg kardeş bayağıdır bu mp3 palyer ile ilgili turkçe bilgi arıyordum herkese teşşekur ederim,sitedeki etkinliğim mp3 player ile sınırlı kalmıyacak...

bu arada sizlerle 2 güzel resim paylaşmak istiyorum:

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**

• + başka sorucaklarım mutlaka olacaktır (almadan once ve sonra) yardımlarınızı bekliyeceğim, bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum...
  • ok... her zaman bekleriz

@ savkar

2. el hakkında hiç bi fikrim yok... şuana kadar hiç rastlamadım... belki açık arttırma sitelerinde vardır... bi bak sitersen...
  • arkadaşlar... biyerlerde olympus digital music player üretimini bırakıyormuş diye haberler okumuştum... ama biraz önce güzel bişeyler buldum

aşağıdaki cihaz... bizim m:robe ların minik versiyonu

Olympus M:ROBE MR-F20

Olympus M:ROBE MR-F10

Olympus M:ROBE MR-F30

• daha çok resim için:

Tıkla !
  • thnx
  • ilk model çok hoşuma gitti...ama bunların altından fiyat olarak kalkılmaz bibime gelio...eğer bide hafıza sağlam ise bittik yani...zaten bunlar türkiyeye gelene kadar yıl geçer...walla ben paramı elimde tutmaya ve üzerine yawaş yawaş eklemeler yapmaya karar werdim almıycam şimdilik mp3player...

bu arada bu olympus un siyah-kırmızı konseptinde ısrar etmesi çok süper...ve tasarımları da hakketen çok sağlam..ayrıca insan o kadarcık şeye böle teknolojiyi nası koyuyolar şaşırıyo yani...tebrik edioruz...saygılar kendilerine...

kaosorg bu arada sana da çok saygılar ve çok teşekkürler bu fotoları bizimle paylaştığın için...ellerine sağlık..
  • @ Alequendil

rica ederim... gördüm ve paylaşmak istedim... bu cihazların 3 üde flash bellekli ve kapasiteleri 256mb. -1gb. arası... yani çok büyük değil... ama türkiye ye gelişi uzun sürer anladığım kadarıyla henüz piyasaya bile çıkmamış cihazlar... ve bahsettiğin gibi siyah kırmızı tasarım sürüyor... olympus bu konsepti sabitliyecek sanırım... ve çok güzel olmuş
  • mrobe f20 super bişe keşke hafızaları daha çok olsaydı
    bi ara benm m robe u satıp bunlar için para biriktirmee karar verdm ama hafıza yuznden vazgeçtm
    bence m robe ipoda çok saglam bi rakip olabilir ilerde
  • bence olympus ileride ipod u geçer...çünkü daha bu işin başındalar ve çıkarttıkları cihazlar ve kaliteleri ortada...uzun veya orta gelecekte bence bırakın rakip olmayı ipod u geçebilir bile...ama tabi belli de olmaz ipod durup durup patlatırsa olayı bilemem..ama yine de olympus çok boşarılı bence
  • bende size katılıyorum arkadaşlar... tasarım konusunda bence daha cesurlar ... ipod ilk çıktığında marjinal di ama üzrine pek fazla bişey koyamadılar... umarım olympus bu yolda devam eder, dijital muzik üzerine yoğunlaşır... sonuçta fotoğrafçılık alanında kendini kanıtlamış bir marka.. bu alanda da başarılı olacaklardır... heycanla yeni modelleri bekliyoruz...

ayrıca bizim mr-100 ler içinde yeni bir firmware ve m:trip açısından özgürlük bekliyorum... umarım böyle bi güzellik yaparlar bize
  • @ Alequendil

bende şimdi mp3palyer almanın tam zamanı fiyatlar bayağı indi yeni modeller gelnce fiyatlar çok yukselebilir, ayrıca her zaman yeni modeller çıkıyor... m:robe alırsın yarın m:robe 2 çıkar m:robe 2 alırsın m:robe3 çıkar bu işler boyle ;) en beyendiğini almalısın (fiyat-ozllk-gorunm)
  • m:robe rulez hoca yaa..

karizmaa :P

daha alamadım ama euhehu
  • Aradaşlar ben bu arada atakoy civarların da oturuyorum, 300 310 ytl ye grntili alabileceğim bi yer war mı ??? YAKINLARDA TABİİ Bu arada d.banka sordum garantili fiyat: 300 ytl pzrlık fln 270 olr herld..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.