Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bariz daha 1 sene bekleriz kılıfın heryerde bulunabilmesi için
  • Gerçekten toptan kılıf getiren olursa iyi olur wallahi alıırz :P
    kılıfsız olmuyor, narin alet çızdırılıyor.
  • eger getirten olursa deerinin ustunde bi miktar bile verebillirm
    işlh birinz getrdir de herkes bu çizilme derdinden kurtulur
  • YENI YILINIZ KUTLU OLSUN
  • m robe umun plil ancak 6 saat dayanıo bu hafta sonu yine servise gonderiicem ve bu 3 . oluo
    garanti belgesinin arkasında bi hatayı 3 kere tekrarlarsa urunun yenisi verilmesi zorunlu yazıo siziz garanti belgesindede bole bişe yaziomu yani deiştirmek zorundalar diilmi yoksa yine servise yollayip onlardan haber mi beklicem
  • herkese ii yıllar.. kısmetse bende bu hafta içinde alıcam m:robe yaa m:Trip programı yüklü olmadan mp3 atamıyor muyuz alete? bi arkadaşımın bilgisayarından mp3 atmak istesem programı kurmak zorunda mıyım? çok saçma bi soru olcak belki ama flashbellek yerine de kullanılabiliyo di mi?
  • arkadaslar herkese çanakkaleden slmlar... yanıtlarıma çanakkaleden devam ediyorum hafif çakırkeyf olsamda sanırım cevap yazabilirim
    not: alkol insan bünyesine zararlıdır

@ cemark

tekrar gönder ve değiştirsinler umarım yeni cihazında da problem yaşamazsın...

@ bassist

m:trip olmadan mp3 yükleyemiyorsun... ama taşınabilir bellek olarak kullanabiliyorsun... cihazın şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

• hojjbulduk.. bugün aldım m:robe'umu çok güzel bişeymiş yaa.. bu kadar güzel bişey beklemiyodum.. şuan şarj oluyo.. şarj olsun tamamen, açıp-dinleyip yorum yapıcam
  • arkadaşlar mr100 aldım ama nedense son ses bile dinlesem bi türlü yeterli bi ses çıkışı yok gibi geliyo bana bu yüklediğim şarkılardanmı kaynaklanıyor acaba yoksa en fazla bu kadarmı kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirmelerini rica ediyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 4 Ocak 2006 15:57:39 >
  • @bassist

hayırlı olsunnn... sende doğru bi seçim yapmışsın ii dinlemeler...

@ levent-erkan

sende aramıza hoşgeldin... cihazın hayırlı olsun... ses firmware le ilgili olabilir... firmware versionunu kontrol et... eğer 2.17 değilse güncelleme yapman gerekecek... ayrıntıları başlıkta mevcut takıldığın bişey olursa burdan yardımcı oluruz...
  • teşekkürler.. çok güzel bi cihazmış yaw .. bişey sorucam belki daha önce sorulmuştur ksra bakmayın, şu şarkı çalma ekranında mp3ler alfabetik sıraya göre düzenleniyo ya, onu nasıl albüm sırasına ya da kendi istediğim bi sıraya sokabilirim? daha doğrusu sokabilir miyim? (ama "main menu"/"browse" ekranındaki listeleme seçenekleri hariç bi çözüm arıyorum.. direk play ekranındaki mp3leri sıraya sokmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassist -- 5 Ocak 2006 21:37:12 >
  • arkadaşlar kılıftan bahsetmişsiniz. belki biraz ilkel bir yöntem olacak ama ben eski kot pantolonlarımdan bir kılıf yaptıracağım. eğer tanıdık, USTA bi terzi biliyorsanız sizde böyle birşey yapabilirsiniz

bele falan takmak için, ya da kemer köprüsüne falan takmak için de bi çözüm yolu düşnüyorum. bi yaptırayım size de anlatırım

ama dikkat edin ha sonra aleti kılıftan çıkaramazsınız walla. usta bi terzi olsun.

(ne kadar ilkel olsa da iyi bir yöntem ama diil mi

• arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.. m:robe u 2 aydır kullanıyorum ve bugün biçimlendirdim ve şimdi açılmıyor.. missing file hatası veriyor.. ne yapmam gerekiyor

maille falan bana ulaşın arkadaşlar.. çok acil valla
  • bir de arkadaşlar "MR-13 remote control" türkiye de var mı?? nereden bulabilirim
  • keşke biçimlendirmeseydin.beyaz teknolojinin sayfasındaydı sanırım , bilgisyardan doğru m:robu biçimlendirmeyin diyodu.ne yapman gerektiğini bilmiyorum, servisi arasan iyi olacak gibi.

MR-13 remote control ü ben de arıyorum.Türkiye de yok heralde, yakın zamanda bulursan mümkünse bize de haber ver....
  • şu fotoyu buldum googleda.. süper bişeymiş yaa.. türkiyede var mıdır acaba..

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**
  • türkiye ye silikon kılıf bile getirmiyorlar, bu kılıfı hiç getirmezler... türkiye de hiç bir şekilde kılıf bulunmuyor... ne silikon nede resimdeki kılıf...
    Bulan bilen varsa haber versin lütfen! tüm m:robe kullanıcıları kılıf arıyorlar...bende dahil...
  • tühh yaa.. görnce acaip sevnmiştm hakktn çok güzel bişeymiş ama.. anneme söylesem yapabilir mi acaba böle bişe.. soriim bakim bi
  • ben bi terziye yaptırcam eski kot pantolondan.
    quote:

Orjinalden alıntı: bassist

tühh yaa.. görnce acaip sevnmiştm hakktn çok güzel bişeymiş ama.. anneme söylesem yapabilir mi acaba böle bişe.. soriim bakim bi
  • bende kurban bayramından soran alıyorum arkadaşalar bi yere kaybolmayın bi sürü soru sizi bekliyor hatta şimdiden 2 tane soriim aletin türkçe dil desteği varmı bi bu firmware 2.17 olduğunu cihazı almadan önce öğrenebilirmiyiz yani kutunumn üstünden yada alacağımız yerden filan saçma oldu ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.