Skoda Superb ve Bisiklet Taşıyıcı
Bağlantı Sorunu (Turknet)
Merhaba,
Son zamanlarda birkaç kere hiç bir şekilde internete bağlanamadığım için modemi sıfırlamam gerekti. Daha önce kurulumu yeniden yapınca bağlanıyordum. Şimdi kurulum tamamlandıktan sonra ağı görüyorum, bağlan dediğimde şifre istemesi gerekiyor ama biraz bekletip "bu ağa bağlanılamıyor" diyor. Turknet'in kurulum videosunde bir adımda "ADSL kullanıyorsanız bu adımı görmeyeceksiniz, sadece VDSL kullanıcılarına bu basama gözükecek" diyor. Bende bu adım gözüküyor. VDSL seçtirmeye çalışıyor. Seçince de olmuyor, "not listed" seçeneğini işaretliyorum bu yüzden. Modem Asus. Turknet'e arıza bildiriminde bulundum ama günde 6-7 saat online dersim var. Hesaplarıma göre telefonun interneti 3 gün sonra biter. Önerisi olan var mı?
Nefcity 82 Projesi
Merhaba arkadaşlar,
Bu proje konusunda fikri olan var mı? Yatırım amaçlı alınır mı? Önce küçük taksitlerle arsayı alıp ileride maddi imkanlar olunca villayı yapmak gibi bir fikir mantıklı geldi ama araştırmış soruşturmuş olan var mı?
Spor salonunda COVID vakası
Adını herkesin bildiği, kurumsal bir spor salonuna gidiyorum. Daha doğrusu uzun bir aradan sonra Son birkaç haftadır sadece sevdiğim bir grup dersi var, ona katılıyordum.
Sadece o derse gelen bir kitle de var zaten. O gruptan birkaç kişide aynı anda covid çıktı. Birkaç gün sonra o dersi veren hocanın da hasta olduğunu öğrendim. Hoca covid demedi, ancak bence o da covid, durumdan başka bir yorum çıkmıyor. Örneğin hasta olanlardan birisiyle hocanın daha birkaç gün önce instagram hikayesine koyduğu fotoğrafta sarmaş dolaşlar resmen.
Bu durumda spor salonunun bu derse gelenlere bir uyarıda bulunması gerekmez miydi? Derse rezervasyon yaptırıp giriyoruz, yani hepimizin kaydı aslında var. Genel merkezlerini aradığımda "bizim böyle bir önlemimiz yok, şubenizi arayın isterseniz" dediler ama derdim bu değil, hadi derse gelenlerin hasta olduğunu duymadın, hoca dersi iptal ediyor, sebebi de hasta olması. Bu duyarsızlık mı, yoksa ben mi aylardır dikkat etmeye çalışan birisi olarak çok büyütüyorum?
|
Akbank surekli mail adresimi degistiriyor
|
Turkcell TV Taahhüt Varken İptal Etmek
|
Alinan Urunun Iadesi
|
1 yıllık sözleşme varken işten ayrılma
|
Gaziantep'i bilen arkadaşlar bakabilir mi?
|
FOREVER_______I - R I V E R |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.652
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 20.613 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic