Şimdi Ara

adreseyemek sitesinden 5 kitap hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
13
Favori
4.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jrbatu

meritokrasi sayesinde hepsine sahibim, 25 liram cebimde kaldı, size afiyet olsun

Meritokrasi ne demek acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya olaydı eyiydi
  • teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    http://meritokrasi.weebly.com/
    https://eksisozluk.com/e-kitap-servisi-meritokrasi--4578952?p=74

Tek kelime ile Meritokrasi yazıp google'da aratmak, 4 kelime yazıp forumda saatlerce cevap beklemekten daha pratik olsa gerek.
  • siparişin geleli 2 saat oldu hala sipariş hazırlanıyor yazıyor :) bunlar 1 hafta siparişi tamamlamayıp sonra tamamlanan siparişiniz yok diye kitap göndermemezlik etmesinler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caginsan

siparişin geleli 2 saat oldu hala sipariş hazırlanıyor yazıyor :) bunlar 1 hafta siparişi tamamlamayıp sonra tamamlanan siparişiniz yok diye kitap göndermemezlik etmesinler :)

Öyle bir firma degil hatalarını kabul ediyorlar ben çok memnunum inşallah bozulmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

siparişin geleli 2 saat oldu hala sipariş hazırlanıyor yazıyor :) bunlar 1 hafta siparişi tamamlamayıp sonra tamamlanan siparişiniz yok diye kitap göndermemezlik etmesinler :)

benim de sipariş geldikten 2 saat sonra sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu,daha sonra tamamlandı diye değişti.
    mh ye sorduğumda restoran siparişi güncelleyince düzelir demişti,düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 26 Ekim 2015; 23:12:41 >
  • quote:

meritokrasi sayesinde hepsine sahibim, 25 liram cebimde kaldı, size afiyet olsun

Korsan kullanana bir diyecegim yok ama bununla ovunmek dogru mu sizce?

• Kitap değil USB bellek verseler bu konu uçmuştu Kitapların kalitesi bu kadar yüksekken neden bu kadar az yorum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLVoXxX99

Kitap değil USB bellek verseler bu konu uçmuştu Kitapların kalitesi bu kadar yüksekken neden bu kadar az yorum var

restoran sayısı az olduğu için az yorum var. Yoksa babil enpara kampanyası 50 sayfalara ulaşmıştı. Kitap okuyan kesim var yani.

Yaşadığım yerde 3 4 restoran var ve ilk defa isimlerini görüyorum. Kalitesini bilmediğim yerden kitap için sipariş veremem. 25 tl yemek yerine kitaba verilmiş olur.
  • Restoran açık görünüyor sipariş verirken kapalı diyor, anlamadım tam da acıkmıştım yemek söyleyecektim ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Öyle bir firma degil hatalarını kabul ediyorlar ben çok memnunum inşallah bozulmaz

yok beyler takılıyorum, 20/10 kampanyasında da memnun kalmıştım firmadan zaten ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Bu işin korsan kullanımı, etik ve vicdani değerleri konusunda sayfalarca tartışabiliriz. Ülkemde, sağolsunlar, kitap okumak için kitap başına minik minik servetler ödemem gerekiyorsa, ben de kullandığım şey ile övünürüm tabi ki.

• Beyti 25 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 27 Ekim 2015; 4:05:08 >
  • ankara var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Bu işin korsan kullanımı, etik ve vicdani değerleri konusunda sayfalarca tartışabiliriz. Ülkemde, sağolsunlar, kitap okumak için kitap başına minik minik servetler ödemem gerekiyorsa, ben de kullandığım şey ile övünürüm tabi ki.

Kitabın korsanı vb bilemem ama, kitap sanal şekilde bence okunmaz. En azından ben sevmiyorum. Keyif vermiyor. Servet kısmına da katılıyorum. Okumayı çok seven insanlar ayda bu kadar para vermemeli.

• Seradonin kullanıcısına yanıt
    Yok, çok iyi okunuyor sanal. Ben 2 aydır okuyorum, normal okuduğumdan daha fazla kitap okudum e-kitap ve meriktokrasi ağı sayesinde.

E-kitaplara öcü gibi yaklaşmayın arkadaşlar. Eğer istediğiniz o kitaptan alacağınız bilgi/keyif/değer ise, aradığınız şey satırlar ise, e-kitap'ta hepsi mevcut. Ha yok ben romantik adamım, kitap kokusu olacak derseniz de bir şey diyemem. Ama E-kitap okuyucular genel kanının aksine çok çok faydalı, sadece bizde yaygınlaşmadı.

Otobüste, metroda çıkartıyorum, herkes garip garip bakıyor. Bir kere metroda otururken tam karşımda oturan elemanda da aynı cihazdan vardı, ona şaştım. Bir de havalimanında salonda otururken insanlarda denk geliyorum, özellikle her yabancının elinde var. Bizde yaygınlaşır mı? Bilemiyorum. Ama ben her fırsatta tavsiye ediyorum gördüklerime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 27 Ekim 2015; 10:12:02 >
  • Güzel kampanya, hem yemek hemde 5 kitap baya sıcak olmuş, haber veren arkadasa tesekkurler...
  • Kitapları karıştırdım kaliteli kitaplar ve min 45 - 50 TL tutuyor. Kargo da bedava yanıyor bence haber verene teşekkürler.
  • dün yemek almıştım. az önce aradılar beni, kitaplarınızı yemek siparişi verdiğiniz adrese mi istiyorsunuz diye.
  • Incursio kullanıcısına yanıt
    Kitapların fiyatından çok kaliteli kitaplar olması yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.