Şimdi Ara

ADSL 256 OLDU ONLİNE TV'İZLEYEMİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 128 K İLE ONLİNE TV İZLİYORDUM HIZ 256 K OLDU ŞİMDİ SES VAR GÖRÜNTÜ YOK BAZILARINDA İSE HER İKİSİDE YOK LÜTFEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN MP.CODEKLERİ YÜKLÜ

• Belki arka planda Kazaa Flashget filan açık kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Belki arka planda Kazaa Flashget filan açık kalmıştır.
    media player quicktime real player filan eksiktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

media player quicktime real player filan eksiktir

Alıntıları Göster
    Adres ver de biz de izleyelim su tv'leri bakem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp640c

Adres ver de biz de izleyelim su tv'leri bakem.

Alıntıları Göster
    hakkaten yaw bi adres verin de biz de izleyelim tv. bilgisayar başından kalkamıyom, içeri gidip tv izleyemiyom. bari netten bakalım bişeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny

hakkaten yaw bi adres verin de biz de izleyelim tv. bilgisayar başından kalkamıyom, içeri gidip tv izleyemiyom. bari netten bakalım bişeyler

Alıntıları Göster
    nerdeyse bütün kanalları internetten izliyebiliosun ama çok kalitesiz oluo warsa düzgün bişiler harbi werin adres. bi kere kurtları izlemiştim ses olmasa adamları tanıyamıosun

• quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

nerdeyse bütün kanalları internetten izliyebiliosun ama çok kalitesiz oluo warsa düzgün bişiler harbi werin adres. bi kere kurtları izlemiştim ses olmasa adamları tanıyamıosun

Alıntıları Göster
    ya nereden izliyorsunuz tv yi be ben bi tek trt yi izlemiştim geyiüğine bööle hepsinin izlenmdiği bi site var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNi

ya nereden izliyorsunuz tv yi be ben bi tek trt yi izlemiştim geyiüğine bööle hepsinin izlenmdiği bi site var mı ?

Alıntıları Göster
    WinAmp da güzel internet tv ler var.. Adult lardan bahsetmiyorum.. 500kbit ile Animasyon kanalları var mükemmel görüntü ve ses..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

deme ya cnbc-e yi de seyredebilirmiyiz off nasil gicik oluyorum o dizileri seyredemedikce angel, coupling, 24, vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngn -- 30 Ekim 2004, 23:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

deme ya cnbc-e yi de seyredebilirmiyiz off nasil gicik oluyorum o dizileri seyredemedikce angel, coupling, 24, vs..

Alıntıları Göster
    özellikle vücudun bel kismindan asagisini gösteren kanallar varsa fena olmaz

• quote:

özellikle vücudun bel kismindan asagisini gösteren kanallar varsa fena olmaz

Alıntıları Göster
    Netten tv + radyo yok
    Showtvnet eskiden 128k iken izleyebiliyordum ama şimdi izeleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WicherD

Netten tv + radyo yok
    Showtvnet eskiden 128k iken izleyebiliyordum ama şimdi izeleyemiyorum

Alıntıları Göster
    Ben en çok ntv cnbc-e izlemek istiyorum birde mtv falan...
    ama mtv zor geliyor ta amerikayı izle falan
    bir kaç dizi var cnbc-e 'de onlar için web üzerinden izlemek istiyorum ama cnbc-e nin web üzerinden tv özelliği yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: oliter

Ben en çok ntv cnbc-e izlemek istiyorum birde mtv falan...
    ama mtv zor geliyor ta amerikayı izle falan
    bir kaç dizi var cnbc-e 'de onlar için web üzerinden izlemek istiyorum ama cnbc-e nin web üzerinden tv özelliği yok....

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR TV LERİ İZLEMEK İÇİNWWW.NEARARSAN.COM A GİRİN BELDEN AŞAĞI LİNKİNE BASIN NE İSTERSENİZ SEYREDERSİNİZ.
    YA BU KADAR SAF OLMAYIN HİÇ Mİ TV İZLEMİYORSUNUZ ORADA ADAMLAR TV LERİNİN ADRESLERİNİ VERİYOR MESELAwww.ccnturk.com
    www.atv.com.trwww.showtv.com.tr yazın bir tv ismi syredin hatta bütün radyoları bile dinleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: STARTEM

ARKADAŞLAR TV LERİ İZLEMEK İÇİNWWW.NEARARSAN.COM A GİRİN BELDEN AŞAĞI LİNKİNE BASIN NE İSTERSENİZ SEYREDERSİNİZ.
    YA BU KADAR SAF OLMAYIN HİÇ Mİ TV İZLEMİYORSUNUZ ORADA ADAMLAR TV LERİNİN ADRESLERİNİ VERİYOR MESELAwww.ccnturk.com
    www.atv.com.trwww.showtv.com.tr yazın bir tv ismi syredin hatta bütün radyoları bile dinleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    türk tv kanallarını bu adresten izleyebilirsiniz
    http://www.hypertv.web.tr/default.asp?page=451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andhome -- 1 Kasım 2004, 16:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andhome

türk tv kanallarını bu adresten izleyebilirsiniz
    http://www.hypertv.web.tr/default.asp?page=451

Alıntıları Göster
    Bu siteden bir türlü izleyemedim arkadaşım.Ne yapmak lazım?
    hypertv
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Bu siteden bir türlü izleyemedim arkadaşım.Ne yapmak lazım?
    hypertv

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: STARTEM

Ulem g.tü boklu türk kanallari için mi kullanacam 256 kb interneti. anca dise dokunur bi adult kanal varsa izlerim en afillisinden (agaya beles olmasi sartiyla). Televizyon zaten karsimda dönüp baktigim bile yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: STARTEM

Ulem g.tü boklu türk kanallari için mi kullanacam 256 kb interneti. anca dise dokunur bi adult kanal varsa izlerim en afillisinden (agaya beles olmasi sartiyla). Televizyon zaten karsimda dönüp baktigim bile yok.

Alıntıları Göster
    http://www.hypertv.web.tr/default.asp?page=451 sitesinde neden hiçbir televizyon kanalı ızlenmıyor????
    tam açılacak gibi oluyor ama kapanıyor? varmı püf noktası..

• quote:

Orijinalden alıntı: .ADAM.

http://www.hypertv.web.tr/default.asp?page=451 sitesinde neden hiçbir televizyon kanalı ızlenmıyor????
    tam açılacak gibi oluyor ama kapanıyor? varmı püf noktası..

Alıntıları Göster
    bende 128 ken bütün tv ve radyoları çok rahat izlieyip dinleyebiliodum...
    256 olduktan sonra.. resmen kilitlendim...
    ekstradan hiç birey açık olmamasına rağmen izlemesi çok zor oluo..
    hatta izlenemio
    nie?

• quote:

Orijinalden alıntı: wk

bende 128 ken bütün tv ve radyoları çok rahat izlieyip dinleyebiliodum...
    256 olduktan sonra.. resmen kilitlendim...
    ekstradan hiç birey açık olmamasına rağmen izlemesi çok zor oluo..
    hatta izlenemio
    nie?

Alıntıları Göster
    www.winamp.com adresinden winampın son versiyonu 5.05 i yükleyin envayi çeşit aduldt kanalı sorunsuz izliyorum 256k ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

www.winamp.com adresinden winampın son versiyonu 5.05 i yükleyin envayi çeşit aduldt kanalı sorunsuz izliyorum 256k ile.

Alıntıları Göster
    waayt sred kardesim de gelmis. dur indiriyom varsa bi açiklaman yaz PM'e

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.