Winampta wiewiers değeri yüksek olan daha rahat izlenir bir de beyler bazı programları kullanarak radiodan mp3 kaydı yapılabilirmiş kalitesi yüksek bunuda bu ayki chip dergisinden öğrendim bakın tavsiye ederim çok iyi bir olay
bitrate yüksek olmalı wiewiers yazmışım
biraz önce denedim oluyor adsl 256k var . Showtv yi açtım tamda gelin kaynana çıktı. hehe seste geliyor. Sorun yok.
"free internet tv" die bi program var aratin forumda vardi ben kullaniyorum türk olarak trt serisi atv ntv bi 2 daha var okadar
quote:
Orjinalden alıntı: Freede
"free internet tv" die bi program var aratin forumda vardi ben kullaniyorum türk olarak trt serisi atv ntv bi 2 daha var okadar
iyi program ancak tonla spyware yüklüyo. benim dilim yandı o programdan
winamp tan adult seyretmek isteyen arkadaşlar media library -->streaming media-->Internet Tv rating preferences -->specify ratings butonuna tıklayarak çıkan penceredeki bütün kutulara tıklayın böylece ne arasanız artı internet tv de bulursunuz çok kaliteli şeyler var beah ee neyse
ADSL de veri akışında cok sık kesilmeler oldugu için bu tip sorunların yasanması normal ne yazık ki....
Wella NBA tv 'yi bulsam super olacak nba.com'da vardi herhal ama neyse önce bir hypertv'den bakayim
quote:
Orjinalden alıntı: Sred
iyi program ancak tonla spyware yüklüyo. benim dilim yandı o programdan
biz agimdaki herkes yani kullaniyoruz bu programla gelen spyware hic yok ilginc sürüm farki olabilir belki