Şimdi Ara

ADSL 256 OLDU ONLİNE TV'İZLEYEMİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Winampta wiewiers değeri yüksek olan daha rahat izlenir bir de beyler bazı programları kullanarak radiodan mp3 kaydı yapılabilirmiş kalitesi yüksek bunuda bu ayki chip dergisinden öğrendim bakın tavsiye ederim çok iyi bir olay
  • bitrate yüksek olmalı wiewiers yazmışım
  • biraz önce denedim oluyor adsl 256k var . Showtv yi açtım tamda gelin kaynana çıktı. hehe seste geliyor. Sorun yok.
  • "free internet tv" die bi program var aratin forumda vardi ben kullaniyorum türk olarak
    trt serisi atv ntv bi 2 daha var okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freede

"free internet tv" die bi program var aratin forumda vardi ben kullaniyorum türk olarak
    trt serisi atv ntv bi 2 daha var okadar

iyi program ancak tonla spyware yüklüyo. benim dilim yandı o programdan
  • winamp tan adult seyretmek isteyen arkadaşlar media library -->streaming media-->Internet Tv rating preferences -->specify ratings butonuna tıklayarak çıkan penceredeki bütün kutulara tıklayın böylece ne arasanız artı internet tv de bulursunuz çok kaliteli şeyler var beah ee neyse
  • ADSL de veri akışında cok sık kesilmeler oldugu için bu tip sorunların yasanması normal ne yazık ki....
  • Wella NBA tv 'yi bulsam super olacak nba.com'da vardi herhal ama neyse önce bir hypertv'den bakayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sred

iyi program ancak tonla spyware yüklüyo. benim dilim yandı o programdan

biz agimdaki herkes yani kullaniyoruz bu programla gelen spyware hic yok ilginc sürüm farki olabilir belki
  • Canlı Tv izlemenin Tek adresi Burası tek kelimeyle harika bütün kanallar var
    ATV
    KANAL D
    FOX TV
    KANALTÜRK
    SHOW TV
    TV8
    FLASH TV
    STAR TV
    TNT
    DAHA BİNLERCE KANALLAR BEDAVA BÜTÜN KANALLARI GÖRMEK İÇİN BURADAN TIKLA İZLE

• en kaliteli görüntüyü bulduğum site aşağıdaki kanallar ise türkiyenin ulusal kanallarıdır.

Atv canlı izle
    Star Tv canlı izle
    Fox tv canlı izle
    Samanyolu tv canli izle
    Kanal d canlı izle
    Show tv canlı izle
    Kanaltürk tv canlı izle

ve daha 2000 binden fazla tv kanalı ve radyo kanalını bu sitede bulunmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.