Şimdi Ara

ADSL 4096/1024 SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cankayac

bi önceki mesajım niye silindi yaw.

Dostum sinirlenme, mesajın silinnmedi.

Aynı soruyu başka bir konuda da sordum, sen de orada cevap verdin.

http://forum.donanimhaber.com/m_16668883/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 14 Ağustos 2007; 14:09:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcan1453

arkadaşım telekom resmen millete küfür ediyor bunca zaman nerelerdeydi neden alt yapıyı güçlendirmediler bir milleti 4 mb bağlantı ile kandırmaya çalışıyorlar ayıp yaa ama şuç bizde hakkımızı savunmuyoruz en az hız 10 mb olmalıdır onu bırak 1 mb yi bile adam gibi vermiyorlar testlerde 868 kps çıkıyor geriye kalan nerde çalıyorlar ..

quote:

Orjinalden alıntı: caco2

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcan1453

bu tip indirimlerle milleti kandırıyorlar bende 1 mb sınırsız kullanıyorum ama 1 mb yi tam olarak kullanamıyorum hız testlerinde 868 kps kadar düşüyor geriye kalan hız nerde onu telekom çalıyor alt yapı yok onu yapmadılar niye para geliyor bu millet yer bunu biz işimize bakalım yani adam gibi yapmıyorlarçhakkımızı savunmamız lazım 4 mb ile kandıramazdın milleti hakkımız en az 10 mb baskı yapmak lazım avrupa birliğine girecegiz teknolojide gerilerdeyiz..

bi milyon kere açıkladılar, bi kerede ben yazıyım; o adsl denen şeyin doğasında var bu. Kimse senin bağlantını çalmıyo ok? 1 Mbit adsl= 868 kbps, dünyanın heryerinde böyle. Ha kabloda farklı olabilir onu bilmem

• quote:

Orjinalden alıntı: Mainfield

quote:

Orjinalden alıntı: cankayac

bi önceki mesajım niye silindi yaw.

Dostum sinirlenme, mesajın silinnmedi.

Aynı soruyu başka bir konuda da sordum, sen de orada cevap verdin.

http://forum.donanimhaber.com/m_16668883/tm.htm

he 2 konuyada yazmıştım.konuları karıştırmışım yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: saffetk

ARKADAŞLAR ÖYLE HEMEN HEVESLENMEYİN İNTERNET 4Mbit 89 YTL DİYE. PARANIZ DA OLSA ALAMIYORSUNUZ. CUMA GÜNÜ BEN BAŞVURUDA BULUNDUM. 4MBİT ALAYIM DİYE. ÇEKMEZ DEDİLER SİZİN ORADAN. HATTA ÇOK AZ YERDE ÇALIŞIYOR BİR ÇOK İNSAN TEKRAR HIZ DÜŞÜRMEK ZORUNDA KALIYOR DİYORLAR. HATTA 2MBİT BİLE ÇEKMEZ DEYİNCE BEN KOPTUM. BAĞLANTI YAPILDI HAKİKATEN 2MBİT BAĞLANTI YAPAMADIM. ŞİMDİ 1MBİT KÖS KÖS İNTERNET KULLANIYORUM. TELEKOMDAKİ GÖREVLİ KONUŞURKEN DUYDUM. DİYORKİ "ÜST TARAFLARA BU 4MBİT KONUSUNUN GERİ TEPTİĞİNİ BİR ŞEKİLDE BİLDİRMEK LAZIM." YANİ TELEKOM İSTESENİZ DE, PARAYI BASSANIZDA 4MBİT BAĞLANTI VERMİYOR. HATTA 2MBİT BİLE VERMİYOR. BANA VERMEDİLER.

saffetk sanırım FS Amilo V3205 kullanıyosun. Bende bundan almak istiyorum, bana bira bilgi vs. verirmisin??

• ben de 4mbite geçişten beri (bağlantılar yükseltiği anda 4mbit oldum önceden 2mbittim) sorunlar yaşıyodum özellikle son 2 hafta içinde her türlü kopma vs problemini yaşadım, telekom aynı şeyi söyledi işte santrala uzak vs maksimum 3binbilmemkaç verebiliyoruz size diye, tamam öyle olsun dedim, ama 2 haftadır anormal kopmalar vs yaşıyorum, en sonunda bu akşam zorunlu olarak 1mbite çekildi bağlantım bakalım görücez artık...
    ama telekoma
    neden mi çünkü daha önceden 2mbit kullanıyordum sorun yoktu (yeni tarifelerden önce) artık 1mbitim sorunsuz çalışmak için.
  • 4 mbit kullanıyorum hiç sorun yok stabil 400
  • ya ben 1024 le bile stabil değilim şu an zırh kuşanıp telekom fatih binasını basmak herkesi dövmek yumruklamak pataklamak öldürmek kılıçtan geçirmek istiyorum.. allahın belası herifler.. delirdiiiiiiiiiim laaaaaannnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

ya ben 1024 le bile stabil değilim şu an zırh kuşanıp telekom fatih binasını basmak herkesi dövmek yumruklamak pataklamak öldürmek kılıçtan geçirmek istiyorum.. allahın belası herifler.. delirdiiiiiiiiiim laaaaaannnnnnn

Kardeşim gel bi ekip oluşturalım bende erenköy telekomu kılıçtan geçirmek istiyorum.Hayatımda gördüğüm en cahil ve en gerizekalı olandan bitenden haberi olamayan beceremeyen personel bu bölge müdürlüklerinde herhalde.Kardeşim memur zihniyeti olan insanları çalıştırmayın hepsini değiştirin yeter ya .Bari en azından stabil bilgi verin.Herkez kendi kı.. dan uydurduğu şeyi söylüyor.1 ay önce kazı yapılıyor diyen kurum şuan bana kazının başlamadığını ve bu işlerin nasıl zor olduğunu anlatan bir nutuk çekio.sanki kendi mütahit de bana öğretio.bide erenköy telekomda daha 4096 fiyatını bilmeyen insanlar var...yazııık hakkaten bize yazıık.benm faturamın yanlış olduğunu savunuo..biz bu 4 mgbiti anca rüyada arkadaşlar..Yahu millet yurt dışında bi tarafı ile güler bu olaylara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.