Şimdi Ara

ADSL 4096/1024 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haftadır interneti sorunsuz 2048 kullanıyorum. Pazartesi günü dilekçe verdim hızımı 4096 yapmaları için salı günü tekrar aradım geçişiniz yapıldı dediler ama bende gözükmediğini söyledim genel arıza var bekleyin düzelecek denildi bir kaç kez aradım hep geçiştirdiler bugün telefon geldi arıza kaydınızla ilgili diye. Konuşmaya başladı adam, "Beyefendi sizin oralar santrale çok uzak 4096 size gelmez zaten 2048 gözüküyor biz bunuda düşürelim siz sürekli koparsınız sinir olursunuz sizi 512'ye geri döndürsünler telekoma başvurun" . dedi. Dedim adam dalga geçiyor heralde, baglantım sorunsuz hiçte kopmadı pazardan bugüne 4096 olmaması için altyapı sorunumu var dedim. Evet sizin orda 4096 çalışmaz, sizin spliterda bozuk burdan görüyorum siz onu deiştirin hızınızıda düşürelim en iyisi dedi kapattı adam suratıma.

Bu telekom yiyemeyeceği .... altına neden yatmaktadır. eğer sorun varsaki ben inanmıyorum bence denemediler bile bilgisizlikten sallıyor telefondaki adam, ne diye çıkarıyolar bu hızları bizide boşyere uğraştırıyorlar anlamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: experimente

Evet sizin orda 4096 çalışmaz, sizin spliterda bozuk burdan görüyorum siz onu deiştirin hızınızıda düşürelim en iyisi dedi kapattı adam suratıma

Splitter'ın bozuk olduğunu nerden görmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

Evet sizin orda 4096 çalışmaz, sizin spliterda bozuk burdan görüyorum siz onu deiştirin hızınızıda düşürelim en iyisi dedi kapattı adam suratıma

Değerlerin düşük dedi telefonda konuşurken anlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: experimente

Değerlerin düşük dedi telefonda konuşurken anlamış

Alıntıları Göster
    Düşükse yükseltmekle yükümlüler. Altyapı hizmetini kutuya kadar sağlamak zorundalar. Siz neden ısrar etmiyorsunuz bunun için, anlamıyorum. Kanuni hakkınız bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Düşükse yükseltmekle yükümlüler. Altyapı hizmetini kutuya kadar sağlamak zorundalar. Siz neden ısrar etmiyorsunuz bunun için, anlamıyorum. Kanuni hakkınız bu...

Alıntıları Göster
    ahhh telekom vahh telekom ne olacak bizim halimiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

ahhh telekom vahh telekom ne olacak bizim halimiz...

Alıntıları Göster
    benim suratıma telefonu kapatacak.olayı kişiselleştirmezsem.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 12 Ağustos 2007; 22:17:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

benim suratıma telefonu kapatacak.olayı kişiselleştirmezsem.....

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÖYLE HEMEN HEVESLENMEYİN İNTERNET 4Mbit 89 YTL DİYE. PARANIZ DA OLSA ALAMIYORSUNUZ. CUMA GÜNÜ BEN BAŞVURUDA BULUNDUM. 4MBİT ALAYIM DİYE. ÇEKMEZ DEDİLER SİZİN ORADAN. HATTA ÇOK AZ YERDE ÇALIŞIYOR BİR ÇOK İNSAN TEKRAR HIZ DÜŞÜRMEK ZORUNDA KALIYOR DİYORLAR. HATTA 2MBİT BİLE ÇEKMEZ DEYİNCE BEN KOPTUM. BAĞLANTI YAPILDI HAKİKATEN 2MBİT BAĞLANTI YAPAMADIM. ŞİMDİ 1MBİT KÖS KÖS İNTERNET KULLANIYORUM. TELEKOMDAKİ GÖREVLİ KONUŞURKEN DUYDUM. DİYORKİ "ÜST TARAFLARA BU 4MBİT KONUSUNUN GERİ TEPTİĞİNİ BİR ŞEKİLDE BİLDİRMEK LAZIM." YANİ TELEKOM İSTESENİZ DE, PARAYI BASSANIZDA 4MBİT BAĞLANTI VERMİYOR. HATTA 2MBİT BİLE VERMİYOR. BANA VERMEDİLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: saffetk

ARKADAŞLAR ÖYLE HEMEN HEVESLENMEYİN İNTERNET 4Mbit 89 YTL DİYE. PARANIZ DA OLSA ALAMIYORSUNUZ. CUMA GÜNÜ BEN BAŞVURUDA BULUNDUM. 4MBİT ALAYIM DİYE. ÇEKMEZ DEDİLER SİZİN ORADAN. HATTA ÇOK AZ YERDE ÇALIŞIYOR BİR ÇOK İNSAN TEKRAR HIZ DÜŞÜRMEK ZORUNDA KALIYOR DİYORLAR. HATTA 2MBİT BİLE ÇEKMEZ DEYİNCE BEN KOPTUM. BAĞLANTI YAPILDI HAKİKATEN 2MBİT BAĞLANTI YAPAMADIM. ŞİMDİ 1MBİT KÖS KÖS İNTERNET KULLANIYORUM. TELEKOMDAKİ GÖREVLİ KONUŞURKEN DUYDUM. DİYORKİ "ÜST TARAFLARA BU 4MBİT KONUSUNUN GERİ TEPTİĞİNİ BİR ŞEKİLDE BİLDİRMEK LAZIM." YANİ TELEKOM İSTESENİZ DE, PARAYI BASSANIZDA 4MBİT BAĞLANTI VERMİYOR. HATTA 2MBİT BİLE VERMİYOR. BANA VERMEDİLER.

Alıntıları Göster
    benim santrala uzaklığım 500m. ve 4096 sınırsız kullanıyorum(sözde)daha 250k yı geçemedim hızımı yakında düşürecem

• quote:

Orijinalden alıntı: ttbarracuda

benim santrala uzaklığım 500m. ve 4096 sınırsız kullanıyorum(sözde)daha 250k yı geçemedim hızımı yakında düşürecem

Alıntıları Göster
    Selamlar. Ankara 100.YIL'dayım. Benim bağlantımı da 4mb desteklemiyor sizin hattınız diyerek 1024'e düşürdüler. Günlerdir 50k nın üzerine zor çıkıyordum şimdi normal eski 1024 hızıma kavuştum. bu nasıl dört kat hızlı internetse.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

Selamlar. Ankara 100.YIL'dayım. Benim bağlantımı da 4mb desteklemiyor sizin hattınız diyerek 1024'e düşürdüler. Günlerdir 50k nın üzerine zor çıkıyordum şimdi normal eski 1024 hızıma kavuştum. bu nasıl dört kat hızlı internetse.

Alıntıları Göster
    Türk Telekom'un yaptığı alt yapı iyileştirmelerini görüyoruz. Böyle giderse 2008'de vaad ettikleri VDSL ile ilgili yapılacakları görmek zor değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Buna harbi koptum yaa Telekoma her zamanki gibi ban smile güzel diolar yada kablo internet..

• quote:

Orijinalden alıntı: Antediluvian

quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Buna harbi koptum yaa Telekoma her zamanki gibi ban smile güzel diolar yada kablo internet..

Alıntıları Göster
    evet bizde leventteyiz biraz önce görüştüm 2mbit otomatikman 4 olacaktı ama nerde
    teknisyen aynen : bu kablolar kaldırmıyo 4 yapım ama kopmalar olur o yüzden sizinkini 2 yaptık dedi .
    sizin santral uzak araya yükseltici konacak ihaleye verildi 1-2 ayda olur dedi ama gelde inan

ilk önce hazırlık yaparsın sonra kapmanya yaparsın bide güya yabancılar aldı bizden beterler be..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

evet bizde leventteyiz biraz önce görüştüm 2mbit otomatikman 4 olacaktı ama nerde
    teknisyen aynen : bu kablolar kaldırmıyo 4 yapım ama kopmalar olur o yüzden sizinkini 2 yaptık dedi .
    sizin santral uzak araya yükseltici konacak ihaleye verildi 1-2 ayda olur dedi ama gelde inan

ilk önce hazırlık yaparsın sonra kapmanya yaparsın bide güya yabancılar aldı bizden beterler be..

Alıntıları Göster
    Aynı sorun aynı cevaplar Bursa Nilüfer de aynı bela çok garip değilmi sizin hattınız kaldırmaz sizinki eski hızınıza 2048 çektik demeleri Sayın TT sanırım marsa yada aya 4096 bağlantı yapabiliyor çok ayıp çaok insanları kandırıp yanıltıyorsunuz.Çalışma falan hikaye arkadaşlar bizzat portların oldugu yerde çalışan bayden bilgi aldım bağlanan bağlınıyor kardeşim kablolarda sorun git baktır.

E tekelci olmanın sonu bu özelleştirme evet evet dünya standartını yakaladık.

• quote:

Orijinalden alıntı: savezz

Aynı sorun aynı cevaplar Bursa Nilüfer de aynı bela çok garip değilmi sizin hattınız kaldırmaz sizinki eski hızınıza 2048 çektik demeleri Sayın TT sanırım marsa yada aya 4096 bağlantı yapabiliyor çok ayıp çaok insanları kandırıp yanıltıyorsunuz.Çalışma falan hikaye arkadaşlar bizzat portların oldugu yerde çalışan bayden bilgi aldım bağlanan bağlınıyor kardeşim kablolarda sorun git baktır.

E tekelci olmanın sonu bu özelleştirme evet evet dünya standartını yakaladık.

Alıntıları Göster
    Sizin orda çekmez ne demek yaaa neyse parası veriyorum çeksin kardeşim...

• arkadaşım telekom resmen millete küfür ediyor bunca zaman nerelerdeydi neden alt yapıyı güçlendirmediler bir milleti 4 mb bağlantı ile kandırmaya çalışıyorlar ayıp yaa ama şuç bizde hakkımızı savunmuyoruz en az hız 10 mb olmalıdır onu bırak 1 mb yi bile adam gibi vermiyorlar testlerde 868 kps çıkıyor geriye kalan nerde çalıyorlar ..

• Aynı sorun bende de oldu açıklayayım.

03.08.2007 tarihinde 256 olan sınırsız hattımın 4096 geçiş için hemen dilekçe verdim. 05.08.2007 de şansa otomatik 1 mbps oldu.

08.08.2007 günü bağlı bulunduğum telekom müdürlüğünü aradım ve benim 4096 geçişinin yapıldığını söylediler.

Ama benim modem de hala 1 sınırsız görünüyordu. Neyse 440375 aradık ama orasıda tam bilgi veremedi. Kimlik bilgleri yanlış olduğundan sistemi göremiyorlarmış.

O nedenle Bağlı bulunduğumuz telekom baş müdürlüğüne gidin dediler. Neyse gittik bana 4096 zaten sizin dedileri. Bende 256dan 1 e geçtiğimde hemen modem de gördüm ayrıca da hız olarak hissetmiyorum dedim.

Zor bala baktılarki gerçektende dediğim gibi. Neyse aradılar biryerleri 1 saat içinde 4096 oldu hattım. Zor bela gözüm aydın :)

Bilgilerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: snx

Aynı sorun bende de oldu açıklayayım.

03.08.2007 tarihinde 256 olan sınırsız hattımın 4096 geçiş için hemen dilekçe verdim. 05.08.2007 de şansa otomatik 1 mbps oldu.

08.08.2007 günü bağlı bulunduğum telekom müdürlüğünü aradım ve benim 4096 geçişinin yapıldığını söylediler.

Ama benim modem de hala 1 sınırsız görünüyordu. Neyse 440375 aradık ama orasıda tam bilgi veremedi. Kimlik bilgleri yanlış olduğundan sistemi göremiyorlarmış.

O nedenle Bağlı bulunduğumuz telekom baş müdürlüğüne gidin dediler. Neyse gittik bana 4096 zaten sizin dedileri. Bende 256dan 1 e geçtiğimde hemen modem de gördüm ayrıca da hız olarak hissetmiyorum dedim.

Zor bala baktılarki gerçektende dediğim gibi. Neyse aradılar biryerleri 1 saat içinde 4096 oldu hattım. Zor bela gözüm aydın :)

Bilgilerinize
    4 mbit oldu.ama ben bu aralar 2048 bile göremiyom hızda iyice düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: cankayac

4 mbit oldu.ama ben bu aralar 2048 bile göremiyom hızda iyice düştü

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

1 MBit'lik bağlantının maksimum indirme hızı nedir, 120 kb falan mı? Ben daha 106'yı geçemedim.

Zaten torrent'te de 30'larda sürünüyorum; indirmeyi 125, göndermeyi 25 olarak ayarladım, acaba yanlış mı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 14 Ağustos 2007; 13:54:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mainfield

1 MBit'lik bağlantının maksimum indirme hızı nedir, 120 kb falan mı? Ben daha 106'yı geçemedim.

Zaten torrent'te de 30'larda sürünüyorum; indirmeyi 125, göndermeyi 25 olarak ayarladım, acaba yanlış mı yapıyorum?

Alıntıları Göster
    1 Mbit ADSL ile maksimum indirme hızı 107-108 dir. Hızınız gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mainfield

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mainfield

bi önceki mesajım niye silindi yaw.

dedeiğim gibi 1024/8=128kbyte ama hiç bi zaman tam ulaşamazsın bu değerlere.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.