Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardware.Software.Gokhan kullanıcısına yanıt
    Neyse ben anlatmak istediğimi anlatamamışım sanırım. Olaya çok dar açıdan bakıyorsunuz.

Burada iş TTnet ile bitmiyor BTK yani devletin parmağı yok mu sanıyorsunuz?

https://www.change.org/p/bilgi-teknolojileri-kurumu-btk-internet-eri%C5%9Fiminde-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1n%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmas%C4%B1n%C4%B1-ve-upload-h%C4%B1zlar%C4%B1n%C4%B1n-y%C3%BCkseltilmesini-istiyorum

Göz atmanı isterim, muhatap kısmını fazla küçümsemeyin. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Aralık 2014; 22:11:58 >

• Boşa kampanya olmuş. Adamlar mahkeme kararını sallamayıp uzaydan görünen bina yaptılar. Senin imza kampanyanı kim sallar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir imza da benden.
  • Arkadaşlar kampanya sayfasını incelerseniz düzenlemeleri yaptım isteğiniz üzerine artık otomatik mail sistemini aktif hala getirdim her kullanıcı imzaladığında orada görünen kurumlara mail atıcaktır.
  • Destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamiyorum ki akk kalkarsa sistem kaldırmaz çöker diyen adamların kafasını? Yahu eskiden akk mi vardı surda daha bir kac sene önce insanların başına çıkartılan bir beladır bu. Eskiden nasıl kaldiriyordu sistem, simdi böyle birsey iddia edebiliyorsunuz?

• Olurmu öyle şey ondan sonra biri çıkıcak interneti indirmeye çalışacak.500 cigobayt akn istiyon oldu olcak her ay bi hdd de hediye etsinler indirdiklerini depolarsın.

• Az kaldı biraz daha destek beyler sosyal medya hesaplarınızdanda paylaşım yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Adil kullanım kotası olmayan tarifeler var onlardan alın

Aylık 150 lira internete mi vericez?

E arkadaş her şeyin bi fiyatı var. Ferrariye binen adam 1 milyon dolar arabaya mı verilir gidip şahin aliyim mi diyo ?

devlet bize aylik 150 lira internete vericek para imkani sağliyor mu ? En zengin arkadaşlarım bile vermiyor bu parayi.çünkü karsiligi bu para değil..şahini Ferrari fiyatina satiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

quote:

quote:

quote:

E arkadaş her şeyin bi fiyatı var. Ferrariye binen adam 1 milyon dolar arabaya mı verilir gidip şahin aliyim mi diyo ?

devlet bize aylik 150 lira internete vericek para imkani sağliyor mu ? En zengin arkadaşlarım bile vermiyor bu parayi.çünkü karsiligi bu para değil..şahini Ferrari fiyatina satiyolar

Çalış kazan sen verde arkadaşlarına örnek ol

• Gaza gelmeyin 500gb neymis abi ne yapiyorsun sen torrentle mi yatip kalkacan yoksa her ay 5 tane orjinal oyun bluray film mi alacaksin

Gercekci hedef ve istek koyarsak hiz 3mbps ye dusmemeli yani standart 16 ise yari yariya dussun 8 olsun ilk asamada is gorur

• Nedense bana akk uygulanmıyo ama ginede imzaladım

• 20 mbits internetim var hiç bişi indirmesem en geç ayın 3-4 ünde hızım 3 mbps e düşüyor
    o zaman internet tarifelerini şöyle yayınlasınlar 3 mbps ( 3-4 günlük 20 mbps) (7-10 günlük 20 mbps) şeklinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ttnet e interneti kapattırmaya gittiğimde tarifeye ek 7 liraya akk yi kaldırtmıştım 1 ay öyle kullandım sonra uydunete geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

quote:

Ttnet e interneti kapattırmaya gittiğimde tarifeye ek 7 liraya akk yi kaldırtmıştım 1 ay öyle kullandım sonra uydunete geçtim

İlk defa böyle bir şeyi duydum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Boşa kampanya olmuş. Adamlar mahkeme kararını sallamayıp uzaydan görünen bina yaptılar. Senin imza kampanyanı kim sallar.

Hay eline sağlık böyle imza kampanyaları TÜRKİYE gibi Guguk devletlerinde değil Almanya İsveçre gibi HUKUK devletlerinde etkili olur

• beğenmiyosan kapat interneti alla alla
    eğer hızlı internet bizim için hayırlı olsaydı sayın cumhurbaşkanımız bu işi çözerdi zaten rahat olun
  • Ayın 15 inde kota bitiyo arkadaş nasıl işse bu 20 mb fiber kullanıyorum. Hele hızı düştükten sonra tam bir felaket 3 dakikalık videoyu 20 dakika beklediğimi bilirim. Kısacası Destek:)

• destek
  • Superonline çok sovdum akk yüzünden . Destek

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.