Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan 5-6 sene önce 4gb kotalı net kullanıyoduk

hey gidi günler hey
  • 4.000 Kişiyi geçmiş umarım amacına ulaşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzaladım. Umarım birşeyler değişir bu konuda.
  • bende imzaladım değişeceğini sanmıyorum ama en azından tepkimizi göstermiş oluruz zaten pahalı birde akk koyuyorlar hız isterse 100 mbit olsun kota olduktan sonra hız 3 hep 250 ibresi olan arabayla max 50 yapabilmek gibi birşey
  • Darılma gücenme olmasın ama Türk telekom change.org vs. dinlemez gibi beyler
  • AKK'nin kalkması gibi bir imkan yok , itiraz edilecekse mantıklı şeylere itiraz edilmeli ve mantıklı yerlere itiraz edilmeli.

TT veya Superonline kendi bacağına sıkıp AKK'yi kaldırmaz yada yükseltmez zaten düne kadar 1 mbit'e düşüyordu AKK'yi geçince TIB yükseltti 3mbit'e.Yani bu kampanyadan TT ve SO ne kadar uzak dursa o kadar iyi , ne kadar az haberleri olsa o kadar iyi...

Haliyle burada da iletişime geçilecek kurumun sadece TIB olması gerekiyor ve istenilen şeyin tamamen kalkması değil , hız limitinin yükseltilmesi olması gerekiyor. 3 mbit'den 5mbit'e yükselse gayet yeterli olur mesela.

Bunun yanı sıra şu salakça paketlerin değişmesi gerekiyor özellikle fiber paketlerin. Neymiş 25 mbit hız 50 GB AKK.İlk üç gün 25 mbit hızla kullanıyoruz sonra ki 27 gün 3 mbit olarak.Ne anlamı kaldı 25 mbit'in şimdi... Super Online'da adam akıllı bir paket yok.AKK'siz 8 mbit bir paketi 150 liradan versinler yine alacağım ama yok... TTNET'te hız 8 mbit'te olsa AKN'siz planlar var en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 2 Aralık 2014; 3:33:34 >

• attım
  • alfe28 kullanıcısına yanıt
    ne sağdan soldan duyması be... adamlar ek kota satmıyor mu? asıl rezil olan sensin...
  • Bi şey olmaz.
    Ttnet tekel oldu bile.

• Bana kalırsa daha çok forumda paylaşılması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalandı. Yıkalım buraları

• Vallaha nazar değecek diye korkuyorum ancak artık yazmadan edemeyeceğim. Bu soyguncuların hırsızların yaptığına karşılık bende başıma gelen bir durumu kendilerine bildirme ihtiyacı hissetmiyorum (şahsım adına olumlu manada) .

Hatların problemli olduğu bir zamanda superonline turbo için başvurmuştum. O zaman yapılamamıştı internet üzerinden. Bende müşteri hizmetlerini arayarak halletmeye çalıştım. (Turbo=24 saat 100mbit)

Bayağı bir uğraştı oradaki eleman. Daha sonra siz kapatın halledince ararım dedi. 15 dk sonra arada ve turbo olmuştu. Ve iki ayı aşkındır öyle HDD'ler falan full doldu. Dizi-film-belgesel. 4 TB'lık arşiv var. HDD almayı düşünüyorum ama ha bu gün ha yarın farkına varırlar diyorum.

İnternet kesintileri, yüksek ping, sadece belirli altyapılara özgün sorunlar, ülkemizdeki internetin içler acısı hali (içerik sağlama bakımından) , AKK, aşırı ötesi fiyatlar ... Tanrı yüzüme mi güldü bilmiyorum. Kendileri hatayı bulup onarana kadar umurumda olmayacak. Hep onları mı bizi ? Birazda biz onları ...

Bir imzada ben attım.

• Bence;

En düşük normal hız 8 mbps olmalı.
    AKK 100 GB olmalı.
    AKK dolunca hız %50 düşmeli...

Ancak bunları yapmak kolay değil. Tüm tarifeleri baştan düzenlemeleri gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Aralık 2014; 8:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Ya abi saçmalamayın gayet mantıklı geliyo bana ama 25mbit altı internetlerde kalkarsa olur. Çünkü mesela 50mbit internetim var full hd yani 1080p bir filmi 5 dk da indiriyorum yavaşlamazsa gece gündüz açık bırakır bir ayda kaç tb dosya indiririm..

İndir? Kime ne zararı var? Fiziksel bir şey mi bu? Kablodan elektrik geçiyor. İndirdiğimiz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

AKK'nin kalkması gibi bir imkan yok , itiraz edilecekse mantıklı şeylere itiraz edilmeli ve mantıklı yerlere itiraz edilmeli.

TT veya Superonline kendi bacağına sıkıp AKK'yi kaldırmaz yada yükseltmez zaten düne kadar 1 mbit'e düşüyordu AKK'yi geçince TIB yükseltti 3mbit'e.Yani bu kampanyadan TT ve SO ne kadar uzak dursa o kadar iyi , ne kadar az haberleri olsa o kadar iyi...

Haliyle burada da iletişime geçilecek kurumun sadece TIB olması gerekiyor ve istenilen şeyin tamamen kalkması değil , hız limitinin yükseltilmesi olması gerekiyor. 3 mbit'den 5mbit'e yükselse gayet yeterli olur mesela.

Bunun yanı sıra şu salakça paketlerin değişmesi gerekiyor özellikle fiber paketlerin. Neymiş 25 mbit hız 50 GB AKK.İlk üç gün 25 mbit hızla kullanıyoruz sonra ki 27 gün 3 mbit olarak.Ne anlamı kaldı 25 mbit'in şimdi... Super Online'da adam akıllı bir paket yok.AKK'siz 8 mbit bir paketi 150 liradan versinler yine alacağım ama yok... TTNET'te hız 8 mbit'te olsa AKN'siz planlar var en azından.

AKK neden kalkamaz lütfen açıklar mısınız?

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    İşleri ne hocam ? bizim sayemizde maaş alıyorlar abonelikleri iptal etsek ne yapıcaklarını şaşırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

ne sağdan soldan duyması be... adamlar ek kota satmıyor mu? asıl rezil olan sensin...

Ben diyorum ki akk kalkamaz ancak kota arttirilir.ne demek istediğimi anlamiyorsun ki.kac kere daha yazmam lazım?

• bu change org a girip baktım binlerce şu olsun bu olsun kampanyası var sonuç yok. Maddi zararları olmazsa bir adım bile atmazlar, boşuna uğraşıyorsunuz.
  • 200GB kota var hızım 50Mbit ve yetmiyor ayın ortasında 3Mbit de sürünüyoruz yanlış ülke de doğmuşuz napalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en pahalı interneti kullanıyoruz ama hala AKK denen saçmalık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.