Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adil Kullanım Kotası ki bizde "Adil" değil tüm dünyada uygulanan bir şey, onlarda FAP (Fair Access Policy) diye geçiyor. Ama bizdeki gibi kota koyayım sonra ay sonuna kadar süründüreyim mantığında değil internet sağlayıcıları. Biraz araştırdım da adamlarda sistem şöyle çalışıyor; internet kullanımının yoğun olduğu saatlerinde hız belirli bir % ile kısılıyor yoğun olmayan saatlerde ise kontratınız ne ise o hızda hizmet alıyorsunuz. Bazı internet sağlayıcıları ise Torrent, Emule gibi bandgenişliğini sömüren P2P uygulamalara kısıt getiriyor.

AKK'nin kaldırılması gibi bir şey söz konusu olacağını zannetmiyorum ki bence de kaldırılmamalı internet kalitesi açısından, ancak Avrupadaki gibi bir sistem getirilebilir bizde de.
  • Yıl oluyor 2015. Artık her şey internet üzerinden hallediliyor. Eskisi gibi millet oyun veya film indirmeksizin bile kotalar Akk'yi geçiyor. Bence insanların ortalamasına göre daha yüksek bir Limit belirlenmeli. 200 GB şuan en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum.kota olayi tamamen sacmalik ve cag disi bir uygulamadir.

• Bi oyun olmus 45 gb
    Aklima geldi yine
    Sabah sabah iyi kaydim ttnet sana
    Neyse modem torrent destekli 7/24

• dünyada varmı bu uygulama yoksabiz türklere özgü kazık sokma tekniklerinden birimi
  • Bakın 200 yıl önce internet mi vardı¿ herkes dumanla haberleşiyordu.

-Alıntıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DESTEKKKKK A K K gitsin artık ...
  • Akk gitmesi cok zor ve imkansiz bence, keske 3mb yerine 5mb e dusse hiz diye ugrasilsa.

• destek belki yanlışlıkla kaldırırkar
  • Destek 25Mbit internet var kullanmaktan korkuyoruz.

• hocam modem nedir son çare öyle bir şey alacağım
  • Akk elbette kalkar çünkü akk olmayan tarifelerde var.Şimdi herkes paraya kıyıp o tarifelere geçse telekom iptalmi edicek tarifeleri.yok kardeş sen sınırsıza gelmemi diyecek.Bence durum tamamen parasal.Kısacası akk kalkmalı kalkmasa bile en düşük hız sıkıntı çıkarmıyacak bir hıza yükseltilmeli.
  • destek

• Destek olalım konu eksi sözlükte açılmış. Başka platformlarda paylaşım yaparsak daha iyi olur.

• up imzaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

hocam modem nedir son çare öyle bir şey alacağım

Adsl kullaniyorum
    Asus dsl n14 u var
    Fiber veya vdsl olsun derseniz n66u veya ac68 alabilirsiniz
    Hem 7/24 download hem elektrikten tasarruf

• 2011 de boyle kampanya yaptik 1 milyon destek destek geldi btk ye gonderdigimizde ne oldu hic bir sey yapmadi bosuna ugrasmayin yapmazlar akk kaldirmazlar veya 200 gb kota yapsa yine yapmazlar

• gangstar69 kullanıcısına yanıt
    Aslında çözümü var abone olmayacaksın.
  • Up imzaladım.Herkes destek versin saçma sapan yorumlar yazacağınıza imzalayın çevrenize dağıtın.Ondan alma bundan alma hesap makinesinden mi girecez..!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.