Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri bana adil kullanım kotasının amacını açıklayabilir mi ? Daha çok kablolardan veri akışı olduğunda kablolar mı eskiyor ? Bir kullanıcı ayda 1tb indirse depolarında ki internet stoğu mu bitiyor ?
    Yoksa ttnet yurtdışındaki kaynağına zorabayt başına mı para ödüyor ? Ve son olarak benzin de olduğu gibi dünyanın en pahalı ve en tırt internetini kullanan ülkelerden birimiyiz ?
    Şu olaya isviçre de falan yeltenemezler bile oralarda insan haklarına değer veriliyor,burada herkes milleti nasıl dürtüklesem onun peşinde.

Zaten size özel ayrılmış bir portta başkasının hakkını gaspetmeyin diye çıkardık adaletli diyorlar,sonra da limitsiz adı altında karınca duası gibi akn ibaresiyle milleti öpmeye devam ediyorlar.
    Cacık olmaz bizden :)
  • Hardware.Software.Gokhan kullanıcısına yanıt
    Üstad 10 gb'a oyun kalmadı. Yeni oyunların boyutları 45-50 gb'dan başlıyor artık.
    Bu change.org bir işe yarıyor mu sonuç veriyor mu bari? Olumsuz şeyler yazanlar çok var da bu site hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu change.org bir işe yarıyor mu sonuç veriyor mu bari? Olumsuz şeyler yazanlar çok var da bu site hakkında.

olay web sitesinin neresi olduğu değil çözülen problemler olmuş bugüne kadar bizim hedefimiz dikkat çekmek bunu bir anda yapmayız bu süreçtir süreçleri yönetebilirsek başarıya kavuşabileceğimizi düşünüyorum.
  • TTNET telefon görüşmesi :

TTNET : Merhaba Gökhan Beyle mi görüşüyoruz?
    BEN : Buyrun benim.
    TTNET : Gökhan Bey öncelikle şikayetimvar.com aracılığıyla change.org üzerinden topladığınız imzalara hitaben aramaktayım.
    BEN : Buyrun dinliyorum.
    TTNET : Öncelikle AKK biz belirlemiyoruz. TİB tarafından belirleniyor. Bu yüzden bu problemlerinizi TİB'e bildirmelisiz.
    BEN : Peki hanımefendi AKK artırmak için ek paket satıyorsunuz bu sizin tarafınızdan gerçekleştirilmiyor mu?
    TTNET : BTK dan izin isteyerek bunu gerçekleştiriyoruz.
    BEN : Peki hiç bir İnternet Sağlayıcısı AKK'siz paket satmazken siz 8mbps 105 TL satabiliyorsunuz nasıl oluyor ?
    TTNET : "Yaklaşık 1.5 Dakika bekledikten sonra cevap yok"
    BEN : İyi günler dilerim kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

quote:

quote:

İnternet çağında yaşıyoruz. Kitapları, müzikleri,dersleri, filmleri, televizyonu internet üzerinden izlemekteyiz. Bunun karşılığında hızımız düştüğünde ihtiyaçlarımız artık karşılanamıyor. Böyle saçma bir uygulamaya karşı artık dur demenin vakti geldi.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için en azından 500GB AKN ihtiyaç varken 50 GB ve 75 GB nedir ? Adil Kullanım Kotası KALDIRILSIN !

https://www.change.org/p/ttnet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmal%C4%B1

Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için en azından 500GB AKN

Normal bir kullanıcı için 500 gb ha ?

Uploader mısın ?

Upload yapan biri değilim öncelikle 500 GB normal kullanıcının hiç bir sınırı olmamalı. Teknolojiyi takip etmek, teknolojiyi anlayabilmek, insanların kendilerini sektörde güncel tutabilmeleri, sosyalleşmek, kendini geliştirmek istiyorsan bu böyledir.

Bir eğitim seti satın alıp çektiğin zamanda CBT veya Train Signal zaten 30 gb'dan aşağı değil. İnternet çok iyi bir öğrenme kaynağıdır hereks bunu söylüyor değil mi hocalarız bile internetten araştırın diye çocuklarımıza ödev veriyor.

MADEM ÖĞRENME KAYNAĞI BU İNTERNET, NEDEN SINIRLIYORLAR BİRŞEYLERLE !]

BU arada trollük yapma

Her ay 10 eğitim seti çeksen, lynda üyeliğin olsa bile o 500 GB kolay kolay dolmaz

Bir e-Book 30-40 mb
    Bir 1080p Film 4-5 gb
    Bir 320 kbps diskografi indirsen 8 gb ı geçmez

Ki bu saydıklarımı her ay yapmayacaksın bile. Normal kullanıcı* dan söz ettiğimi unutmayın. Ha bu sınır 200 GB olsa makul olabilir ancak 500 abartı.

Sadece 1 tane 1080p film 15GB. Bu neyin kafası

• Birde takıldığım bir nokta var bu konuda arkadaşlar;

Lütfen olayı siyasi ve ona benzer şekilde düşünmeyiniz. Biliyorsunuz ki tüm internet kullanıcıların her yaptığı kayıt altına alınmakta Loglama dediğimiz olaylarla. Acaba bu log olayında bize sınırsız internet gerçekten verdiklerinde takip edilebilirlik azalacağı için sanırım bunu bize böyle bir dayatma yöntemiyle mecbur kılıyorlar. Birde bir alt yapı sorunu var o kesin. Ben kesinlikle kaldırılmasından yanayım sakın yanlış anlaşılmayayım. Bakır kablolar üzerinden aldığımız hizmet sonucunda bakır kablo ısıya duyarlıdır. Bu yüzden hat üzerinden performans düşüklükleri olabilir. Ama bu demek değil ki AKK koymak zorunda değiller. Alt yapıdada iyileştirme yapılması gerekiyor. Bir takıldığım konuda İstanbulda çoğu semtte fiber internet yok fakat hiç gereksiz şehirlerde,köylerde fiber var bunların planlaması yapılmıyor mu ben bunları merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Adil kullanım kotası olmayan tarifeler var onlardan alın

Aylık 150 lira internete mi vericez?

E arkadaş her şeyin bi fiyatı var. Ferrariye binen adam 1 milyon dolar arabaya mı verilir gidip şahin aliyim mi diyo ?

Al işte zeka bu
    Nasıl insanlar var yahu bu ülkede. Kardeşim biraz ya biraz hakkınızı arayın kafanızı kullanın çok değil be. Adam sana verdiğin hizmetin değil karşılığı on katı fiyat alıyor ve sen hiç sorun yokmuş gibi onları savunuyorsun birde
    Size müstahak her şey. Yarın bir gün senin elinden evini, arabını da alırlar çok lüks gerek yok diye. Onada itiraz etmez sen ve senin gibiler. Müstahak her şey bu ülkede bize.

• 3. mü 5. dünya ülkesiyiz bilmiyorum ama bu canikoları yedikçe doymuyor arkadaş !!!
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

quote:

quote:

quote:

quote:

İnternet çağında yaşıyoruz. Kitapları, müzikleri,dersleri, filmleri, televizyonu internet üzerinden izlemekteyiz. Bunun karşılığında hızımız düştüğünde ihtiyaçlarımız artık karşılanamıyor. Böyle saçma bir uygulamaya karşı artık dur demenin vakti geldi.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için en azından 500GB AKN ihtiyaç varken 50 GB ve 75 GB nedir ? Adil Kullanım Kotası KALDIRILSIN !

https://www.change.org/p/ttnet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmal%C4%B1

Uploader mısın ?

Upload yapan biri değilim öncelikle 500 GB normal kullanıcının hiç bir sınırı olmamalı. Teknolojiyi takip etmek, teknolojiyi anlayabilmek, insanların kendilerini sektörde güncel tutabilmeleri, sosyalleşmek, kendini geliştirmek istiyorsan bu böyledir.

Bir eğitim seti satın alıp çektiğin zamanda CBT veya Train Signal zaten 30 gb'dan aşağı değil. İnternet çok iyi bir öğrenme kaynağıdır hereks bunu söylüyor değil mi hocalarız bile internetten araştırın diye çocuklarımıza ödev veriyor.

BU arada trollük yapma

Her ay 10 eğitim seti çeksen, lynda üyeliğin olsa bile o 500 GB kolay kolay dolmaz

Bir e-Book 30-40 mb
    Bir 1080p Film 4-5 gb

Ki bu saydıklarımı her ay yapmayacaksın bile. Normal kullanıcı* dan söz ettiğimi unutmayın. Ha bu sınır 200 GB olsa makul olabilir ancak 500 abartı.

http://www.rapidtables.com/web/dev/screen-resolution-statistics.htm

Full hd ekran kullanımının 1366x768 e göre 2 kat az olduğu yukarıdaki linkte yazıyor.

Bluray rip filmler dediğim gibi 4 gb. Ona bakarsan 5.1 dts multilanguage blurayler 30 gb. Herkesin ev sinema sistemi veya full hd ekranı da yok. Kaldıki ham bluray yerine br rip izleyenlerin incisi dökülmez.

Bu kadar keyif düşkünüysen parası neyse verirsin zaten. Ben akkyi desteklemiyorum ama fikrinizi savunacaksanız mantıklı olun. Herkes ham bluray izlemiyor. Normal bir ekranda br rip de tatmin eder.

Ben uploaderım, aylık 2tb ul/dl yapıyorum. Çıkıp yaa akk neden 2 tb değil hedehödö mü yapayım ?

56k modem ile 146 dan bağlanırken napıyordunuz acaba ? Gidip seyyardan cd alıyordunuz değil mi? Torrenttan indirince kimse kazanmıyor en azından öbür türlü ülkenin insanı kazanıyordu :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kafamı duvarlara vuruyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

quote:

quote:

quote:

quote:

Uploader mısın ?

BU arada trollük yapma

Bir e-Book 30-40 mb
    Bir 1080p Film 4-5 gb

http://www.rapidtables.com/web/dev/screen-resolution-statistics.htm

Full hd ekran kullanımının 1366x768 e göre 2 kat az olduğu yukarıdaki linkte yazıyor.

Bluray rip filmler dediğim gibi 4 gb. Ona bakarsan 5.1 dts multilanguage blurayler 30 gb. Herkesin ev sinema sistemi veya full hd ekranı da yok. Kaldıki ham bluray yerine br rip izleyenlerin incisi dökülmez.

Bu kadar keyif düşkünüysen parası neyse verirsin zaten. Ben akkyi desteklemiyorum ama fikrinizi savunacaksanız mantıklı olun. Herkes ham bluray izlemiyor. Normal bir ekranda br rip de tatmin eder.

Ben uploaderım, aylık 2tb ul/dl yapıyorum. Çıkıp yaa akk neden 2 tb değil hedehödö mü yapayım ?

56k modem ile 146 dan bağlanırken napıyordunuz acaba ? Gidip seyyardan cd alıyordunuz değil mi? Torrenttan indirince kimse kazanmıyor en azından öbür türlü ülkenin insanı kazanıyordu :D

LED TV'ler artık her evde var. Yani birçok kişi 1920x1080 kalitede izleyebiliyor. Sırf AKK yüzünden filmleri indirmem günleri buluyor. 56k modem asla kullanmadım. Zaten o zamanlarda LED TVmiz bile yoktu. 4-5gb'lik sözde 1080p'lerde görüntü çamur gibi. Evinde LED TV'si olan herkes güzel bir 1080p izlemeyi hak ediyor. Anladın ?

• Tamam desteklemiyorsun anlarımda,işi gücü bırakıp ttnetin avukatlığını yapmak nedir,nasıl bir çıkar var bunun sonunda.
  • Top Topic olmalı bence.
    Sizin kota aşmış hızınız benim normal hızım ben napayım asıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırılması iyi olur

• Twitter kullanmıyorum kullanan arkadaşlar trend topic yapabilir mi daha çok oy için en azından çalışabilir mi öyle yapmaya
  • Son çikan oyunkar 50 40 gb zaten 1 gunde akk gidiyor

• İmzaladım tam destek

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.