Bildirim
adsl alacam önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
[Deleted by Admins] -
alcatel dışında sakın düşünme derim
"KÖTÜYE PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM"
BİR İNGİLİZ SÖZÜDÜR
SAYGILAR
BAHADIR -
5 aydır geek uemax 1 kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. firmanın teknik desteği ise mükemmel. firmware güncellemeleri çıkarıyorlar. türkçe sitesi var. fiyatıda baya bi ucuz. bende ki tek portlu modeli. 4 portlusunun fiyatı 68+kdv gibi mükemmel bir fiyata satılmakta. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşım.
http://www.geek.com.tr -
ha şunuda unutmadan söyleyeyim. gidipte çok uçuk kaliteli ürünler alma. telekomun altyapısıyla uyuşmuyorlar. telekom aletlere yetişemiyor. bir arkadaşım u.s robotics adsl router modelini hatırlamadığım bir ürünle çok çile çekti benden söylemesi -
oniox tavsiy ederim 82 milyon teknosalarda bulabilirsin -
ben datron kullanıyorum 2 kişi bağlanıyoruz hiç bi problem yaşatmadı kurulumu da gayet basit, fiyatı tekno sa da 75$ dı. -
Bence ZOOM al da x3'te olsa olsun ama Zoom'dan vazgeçme derim -
tek kisi kullancaksan alcatelspeedtouch 330 ucuz, ve kullan1m1 çok kolay -
mutlaka ethernet olan bir modem al (zoom x4,x5) -
zoom kesinlikle 5510 x3 x4 x5 bunlardan birisi.. -
Pikatel Quartet almada ne alırsan al.
45 günde 2.yi almak zorunda kaldım.birde 115 dolar para verdim. -
arkadaşım. adsl mdoem deyince Cnet ten daha iisini bilmem. hele hele fiyat/performans açısından mükemmel.65$ civarında bi fiyatı var. 4portu var. Mükemmel bi cihaz. Zoom a gidipte o kadar para vermektense senin yerinde olsam Cnet alırdım. dizayn açısından da güzel bence. Ama kesinlikle sadece Usb desteği olan bi modem alma. Usb lerde öyle bi şey varkıç bilgisayarın performansına göre internet hızı değişiyor. Sakın Haaaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: senson1c
zoom kesinlikle 5510 x3 x4 x5 bunlardan birisi..
+1111 -
hocam ben e-con usb modeme sahibim öyle bilgisayarın performansına göre falan bir deişiklik olduğunu görmedim.usb de stabil bir yapılandırma yapmadığında sorun çıkarabiliyor.ama güvenlik açısından ethernet portlu daha iyi tabiki.
quote:
Orjinalden alıntı: Evoo
arkadaşım. adsl mdoem deyince Cnet ten daha iisini bilmem. hele hele fiyat/performans açısından mükemmel.65$ civarında bi fiyatı var. 4portu var. Mükemmel bi cihaz. Zoom a gidipte o kadar para vermektense senin yerinde olsam Cnet alırdım. dizayn açısından da güzel bence. Ama kesinlikle sadece Usb desteği olan bi modem alma. Usb lerde öyle bi şey varkıç bilgisayarın performansına göre internet hızı değişiyor. Sakın Haaaaa
-
demek senin bilgisayarın baya stabil çalışıo -
eger coklu kullancaksan switch kullanmamak icin zoom x5 -
C-NET kullanıyoorum çok memnunum hep 4 portlu hemde ucuz ..... -
asus'ta fena degil hem ileriye yatırım adsl2 ve 2+ -
zoom x4
Benzer içerikler
- windows 7 hızlandırma
- i3-12100f alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- wattman hatası nedir
- snapdragon 8 gen 5
- en iyi ekran kartı
- rx 8000 serisi
- ryzen 7 7800x3d
- m2 vs m3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X