Şimdi Ara

adsl alacam önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende airties rt-101 kullan1yorum tawsiye ederim hiç sorun yasamad1m..
  • aynen öyle
    quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

demek senin bilgisayarın baya stabil çalışıo
  • yanlız "auzbek" en küçük bi performans düşüklüğünde USB modem olduğu için de netin yawaşlıcaktır.
  • hocam performans düşüklüğünden kastın nedir?ben şu anda 1.7 işlemci ve 128mb ram kullanıyorum ve sistemimin kullandığı ram 200-250 mb civarı yanı kalanı sürekli hddden kullanmama rağmen iyi performans alıyorum.ama tabiki ethernet bağlantılı bir modemi tercih ederdim 50 milyondan fazla bir fiyat ödemek istesem.(e-con MC8000U-S= 50ytl)

quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

yanlız "auzbek" en küçük bi performans düşüklüğünde USB modem olduğu için de netin yawaşlıcaktır.
  • Mesela ilerde çift bilgisayar özellikle dizüstü kullanacaksın evde istediğin yerde kullanabilmek bakımından bence kablosuz al.
  • zoom x4
    geek de olabilir
  • zoom x4 kullanıomm gayet ii
  • Bende Cnet almayı düşünmüştüm ama forumda Cnet'i aradığımda birsürü sorun yaşadıklarını gördüm. Özellikle kurulum aşamasında. Geek'i takıyosun kullanıyosun hemen :) Uğraşmak istemediğimden Evde kullandığım Geek Tek port modemin 4 Portlusunu aldım. Bayada fiyat araştırdım en ucuz bulduğum yer 97YTL /10 taksite aldım. Gerçi gün geçmiyo ki adsl modem fiyatları düşmesin :))
  • zoom,geek
  • origo X4 port ethernet + usb kullanıyorum.
    çok memnunum. yani adsl modemlerde çok bişey değişeceğini zannetmiyorum.
  • zoom x5
    geek
  • usr alıcaktım yoqtu asus aldım
    asusta şu ana kadar hiç problem olmadı ama usr istiom

benim yerime sen al bari usr
  • inca ya da zyxel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.