Bende airties rt-101 kullan1yorum tawsiye ederim hiç sorun yasamad1m..
aynen öyle
quote:
Orjinalden alıntı: Evoo
demek senin bilgisayarın baya stabil çalışıo
yanlız "auzbek" en küçük bi performans düşüklüğünde USB modem olduğu için de netin yawaşlıcaktır.
hocam performans düşüklüğünden kastın nedir?ben şu anda 1.7 işlemci ve 128mb ram kullanıyorum ve sistemimin kullandığı ram 200-250 mb civarı yanı kalanı sürekli hddden kullanmama rağmen iyi performans alıyorum.ama tabiki ethernet bağlantılı bir modemi tercih ederdim 50 milyondan fazla bir fiyat ödemek istesem.(e-con MC8000U-S= 50ytl)
quote:
Orjinalden alıntı: Evoo
yanlız "auzbek" en küçük bi performans düşüklüğünde USB modem olduğu için de netin yawaşlıcaktır.
Mesela ilerde çift bilgisayar özellikle dizüstü kullanacaksın evde istediğin yerde kullanabilmek bakımından bence kablosuz al.
zoom x4 geek de olabilir
zoom x4 kullanıomm gayet ii
Bende Cnet almayı düşünmüştüm ama forumda Cnet'i aradığımda birsürü sorun yaşadıklarını gördüm. Özellikle kurulum aşamasında. Geek'i takıyosun kullanıyosun hemen :) Uğraşmak istemediğimden Evde kullandığım Geek Tek port modemin 4 Portlusunu aldım. Bayada fiyat araştırdım en ucuz bulduğum yer 97YTL /10 taksite aldım. Gerçi gün geçmiyo ki adsl modem fiyatları düşmesin :))
zoom,geek
origo X4 port ethernet + usb kullanıyorum. çok memnunum. yani adsl modemlerde çok bişey değişeceğini zannetmiyorum.
zoom x5 geek
usr alıcaktım yoqtu asus aldım asusta şu ana kadar hiç problem olmadı ama usr istiom
benim yerime sen al bari usr
inca ya da zyxel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme