Şimdi Ara

adsl baglantıda internet paylasimi 3 makine arasinda...?NASIL OLCAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben su an baglantıyı kurdum ama arkadasın evinde bizim modem ve baglantıyı paylastık landan network ile.. pppshar denen bi program ile.. Gel gorki sorun şu.... tamam explorer ve icq yu kullanıyorum ama bazı ayarlar yapıp yani onun lan ip numarasını yazıyorum proxy olarak oyle baglanıyo. Ama ben netten okey tavla yada counter strike oynayamıyorum bu program o işlere yaramıyo sadece icq ve web sayfası acabliyorum ben.Ama ana makine heryere girebliyo... Hangi programı kullanmam lazım yani tum makinelerde esit haklarda internet baglantısı olması icin... Netkafelerde ne kullanıyolarki ? Bu arada ana makine win98 Second edition bendeki ise Xp .... win98se de bi ozellik var internet paylasımı ama onu kurdum oda ise yaramıyo o sanırım sadece cevirmeli ag baglantılarında işe yarıyor...

• senin makinanda okey yada o tip bi uygulama çalıştıramamanın nedeni winxp nin java desteği bulunmaması ama 98 de war ana makina o yuzden sorunsuz bence bunun için opera gibi bi browser (java destekli versiyonu) kurarsan sorunun buyuk ihtimalle gider ama yine olmassa yazarsın başka bi çozum bulurum ok kolay gelsin
  • oynamamak en iyisi
  • windows update sitesinden microsoft java paketini yuklersen sorun cozulur
  • ya arkadaslar siz yanlis anliyosunuz olayi... Java falan hersey t amam full updated bnm makine... Sorun baglantıda... Olayım okey tavla oynamak diil... Ben Multiplayer bi oyuna girince can not connect oluyo anladınızmı ..... Proxy üzerinden baglanıyorum o yüzden.. Bildiginiz daha saglam adam akıllı netshare programı varmı diye sordum.. Siz java paketinden bahsediyosunuz.. Sayfa aciliyo ortada baglanilamiyor yaziyo anlicaniz iş.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.