Bildirim
adsl bluetooth ile msn e bağlanma ?
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pc varken telefondan biraz zor olmıycakmı... gerçi pc de kardeşin falan oturuyoken işe yarayabilir ama öyle bi program duymadım ben, yabancı kaynaklarda da rastlamadım açıkcası -
adsl bluetooth ile msn e bağlanma ne demek ya üçü aynı anda??? -
k700i topiğinde anlatılıyor .. biraz uğraştırıyor ama oluyor neticede -
quote:
Orjinalden alıntı: tgezer
k700i topiğinde anlatılıyor .. biraz uğraştırıyor ama oluyor neticede
bulamadım topicde 90 sayfa sırf resim kafayı yedim..
yardımcı olurmusun? -
evet bende bulamadım bilen varmı? -
biri şuraya açıklasa koysa süper olacak -
gerçekten arkadaşlar biri bt üzerinden adsl ile msn bağlanmayı ve opera kullanarak nette dolanmayı anlatsa çok makbule geçicek.. -
gok90 MSN 'yi geçtim, sen telefondan bilgisayardaki adsl 'yi kullanarak bt ile nasıl internete eriştiğini anlatsana :) -
K700 topiğinde anlatımı var ama hangi sayfada bilemiyorum.Ben de uğraşmıştım ancak becerememiştim.Bağlantı bir türlü verimli olamamıştı. -
alıntıdır!
Bu anlattığım adsl ile telefondan opera ile internete bağlanmadır! Msn e bağlanma hala aranmaktadır!
ben kendi ayarlarımı aynen yazıyorum buraya
bağlantı>data iletişimi>data hesapları>yeni hesap>GPRS data
hesap adı:ne isterseniz
APN:boş geç
Kullanıcı Adı:Boş geç
Şifre:Boş geç
sonra aynı yerde yarattığın hesaba gelip düzenle seç,sadece ıp ve dns ayarıyla oynayacağız,mesela ben router dan bağlanıyorum,(ipleri başlat>çalıştır>"cmd" yazıp komut satırında "ipconfig" yazarak görebilirsiniz)
IP adresi:Bilgisayarın IP sini yaz
DNS adresi:Routerın IP sini yaz
sonra
bağlantı>internet ayarları>internet profilleri>"az önce yarattığınız profil" seç ve seçim den ayarlar de
kullanılan hesap:az önce yarattığınız hesap
internet modu:http
proxy kullan:evet
IP adresi:bilgisayarınızın IP adresi
Port numarası:80 yaparsanız iyi olur(80 numaralı portu routerınızın firewall undan açmanız gerekebilir.bence peşin peşin açın)
kullanıcı adı:boş geç
şifre:boş geç
sonra
bağlantı>akış seçeneklerine bakın demin yazdığımız ayarlar oraya da gelmiştir.
bağlantı>Java ayarları buraya da aynı ayarlar gelmiştir.
profil olarak her yerde yarattığınız hesabı seçin.ben turkcell in hesabıyla aynı anda denemedim.yani telefonun bağlantı için neyi seçeceğini bilmiyorum.ama bence siz bu şekilde bağlanmayı başarana kadar operatör ayarlarınızı kaldırın.
şimdi dediğim gibi bilgisayarınızda sony ericsson sdk kurulu olmalı.bunu kurmak için de java sdk 1.4 e ihtiyacınız olacak.linkleri aşağıda vereceğim.
telefonunuza opera mini benzeri bir tarayıcı atın.
bunları kurduktan sonra telefonunuzu bluetooth,kablo yada neyle bağlıyorsanız bağlayın.
connection proxy programını çalıştırıp telefonu hangi porttan bağlıyorsanız onu seçin,hız olarak 57600 ü seçin
connect deyin,bağlandığı zaman connected to k700 at com"x" yazacak.
şimdi device explorer ı çalıştırın.
file dan "serial networking"i seçin.tekrar file a basarsanız yanında tik olduğunu göreceksiniz.
şimdi solda telefonunuzdaki programları görmeniz lazım,oradan opera mini yi seçip çalıştırın.
telefonda opera açılacak,istediğiniz yere girebilirsiniz artık.
java sdk 1.4 50mb...https://jsecom16b.sun.com:443/ECom/EComActionServlet;jsessionid=BFBC21344DB45F3D95635B9924478228
se sdk 2.2.3 62mb...http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/java/p_java.jsp
(linkler ölmüş o programları kendiniz bulacaksınız)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 25 Şubat 2007; 10:45:17 >
-
teşekkür ederiz,
umarım becerebilirim :) -
Sadece w700i için mi geçerli ?? -
tşk :) -
ben yapamadim
opera internet ayarlarini kontrol etmeye calisirken kilitleniyor :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X