Şimdi Ara

[Çözüldü]Windows 8 ağ üzerinden yazıcıya bağlanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ayarlardan aygıt ara, yazıcı ara hiçbir yazıcıyı görmüyor. Ne yapmalıyım?

Çok acil, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 5 Şubat 2014; 10:47:57 >

• Up!
  • Yüklemek istediğin yazıcı network destekli bir yazıcımı yoksa başka bir bilgisayara bağlı ve paylaşıma açık olan bir yazıcımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Yüklemek istediğin yazıcı network destekli bir yazıcımı yoksa başka bir bilgisayara bağlı ve paylaşıma açık olan bir yazıcımı?

Başka bir bilgisayara bağlı hocam, bağlı olan bilgisayarda paylaşıma açık gözüküyor. Zaten diğer xp ve win 7 bilgisayarlar rahatça görebiliyor. Ama bu win 8'li bilgisayar bulamıyor.
  • Ev grubu olustur yazıcıyı oraya paylaşıma aç, ondan sonra ag dan yazıcı eklede o zaman görmeye başlıyodu, ben öyle yapmıştım, windows 8 ağdan yazıcı tanıtırken sıkıntı yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

Ev grubu olustur yazıcıyı oraya paylaşıma aç, ondan sonra ag dan yazıcı eklede o zaman görmeye başlıyodu, ben öyle yapmıştım, windows 8 ağdan yazıcı tanıtırken sıkıntı yapıyo

Win 8'li bilgisayarda mı ev grubu oluşturayım?
  • yazıcı kurulu bilgisayarda ev ağı oluşturdum, yazıcıyı kullanacak diger windows 8 li bilgisayarları ağa ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yazıcı kurulu bilgisayarda ev ağı oluşturdum, yazıcıyı kullanacak diger windows 8 li bilgisayarları ağa ekledim

İşyerindeki diğer bilgisayarlar görüyor sanırım o işlem halihazırda yapılmış durumdadır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

quote:

yazıcı kurulu bilgisayarda ev ağı oluşturdum, yazıcıyı kullanacak diger windows 8 li bilgisayarları ağa ekledim

İşyerindeki diğer bilgisayarlar görüyor sanırım o işlem halihazırda yapılmış durumdadır heralde.

Ağ paylaşım merkezine gir orada ağ bulma, dosya ve yazıcı paylaşımlarını açık hale getir daha sonra windows ve R tuşuna bas çalıştır komutu gelsin burada yazıcnın bağlı olduğu bilgisayarının adını öğrenip örnek \\hpbilgisayar yazıp enter a bas paylaşımdaki yazıcıyı görebilirsin üzerine gelip bağlan de yüklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 3 Şubat 2014; 11:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

quote:

Ağ paylaşım merkezine gir orada ağ bulma, dosya ve yazıcı paylaşımlarını açık hale getir daha sonra windows ve R tuşuna bas çalıştır komutu gelsin burada yazıcnın bağlı olduğu bilgisayarının adını öğrenip örnek \\hpbilgisayar yazıp enter a bas paylaşımdaki yazıcıyı görebilirsin üzerine gelip bağlan de yüklesin

Sorun dediğiniz gibi yapıldı, çözüldü teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.