Şimdi Ara

!!!! .... ADSL'CİLER KOTALI HAKKINDA DİKKAT LÜTFEN ...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bazı arkadaşlar sitede çok yanıltıcı bilgiler veriyor..
    Okulda bazı arkadaşlar soruyor çoğu siteye üye değil misafir olarak bulunuyorlar, 8 saat sınırı duyduk falan diye yok böyle bir şey, yalan uydurma bilinçsiz kişilerin yaptığı bir şey.

KOTALI ADSL'DE 8 SAAT SINIRI DİYE BİR ŞEY KESİNLİKLE YOKTUR....
    SADECE AYLIK 3 GB SINIR VARDIR...

Bu 8 saat muhabbetti Türk Telekom'un resmi sitesindeki aylık 3 gb'la ne yapılır tablosundan gelir.Adamların hesabına göre ortalama günlük 8 saat giriliyormuş.Ama sen çok basit *html formatındaki sitelere girersin 24 saat gezersin veya tüm gün icqun açık kalır...Bu senin bileceğin iş.

LÜTFEN BUNDAN SONRA DİKKAT EDELİM...

SAYGILAR....

• evet benide kotkutmuşlardı başvuru sırasında ordaki memura sorunca senin dediğin gibi örnek verdi rahatladım valla . zaten 3 gb kotası var bide 8 saatlemi uğraşacaktık
  • sadece download için olması daha iyi.bide upload gelseydi.
  • e tabi bi yerde sinirlama getirecekler anlayisla karsilamak lazim ama ozgur bir ulke beni sıkmasınlar gider satarim modemi kablo nete gecerim
  • aylik 3 Gb de cok az ya... TT ztn neyi tam olarak bizim istedigimiz gibi yaparki.?
  • 3GB hiç de az değil... Orda amaç zaten sadece büyük downloadları engellemek... Film bilmem ne indirmedikten sonra... 1GB'a bile ulaşamazsın...

Başlarda bende çok karşıydım kota olayına... Ama düşününce sadece internette sadece gezinen ne kadar çok kişi olduğunu düşündüm... Onlar için yeterli...

Ama ben kendimi o kısıta sokmak istemem... Huzurum kaçar... Acaba kotayı açtım mı diye düşünürken...
  • Doğru bunda beni cok düşündürüyordu herkez günde 8 saat nete girebilirsin diyorlardı ama birgün arkadaşlar oturken düşündüm bu tarife aylık fiyattan 3gb diyor ama günlük bir limit yok sadece aylık var cok doğru bir konuya parmak bastın teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benim şöyle bi durumda var şimdi. ben ztn evden direk download yapmıyorum. Server üzerinden download ları yapıyoruz ondan sonra FTP ile kendi makineme cekiyorum bu sırada ztn bandwith i yemiş oluyorum.
    her neyse kotalı adsl bana göre degil. :-)
  • yaw kota olduktan sonra sınırız internetin bir anlamı yok benim için
    20 yeni türk lirası fazla olsun sınırsız olsun ama sadece sorf yapan çok kişi var onlar için iyi oldu tt ii bişey yaptı en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.