Şimdi Ara

ADSL'de gülümseten alternatif!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğan Yayın Holding bünyesinde kurulan SMILE Holding, teknolojideki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, tüketicilere telekomünikasyon, dijital ürün ve diğer tüm hizmetleri içeren ürün yelpazesini tek bir noktadan daha kolay ve ekonomik çözümlerle sunuyor.

Hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen teknoloji ve iletişim konularında yaşamı kolaylaştıran tüm bilişim ve yarı finansal ürün ve hizmetleri, hızlı, ekonomik ve kolay ulaşılır olarak aynı noktadan sunmayı hedefleyen SMILE Holding, düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Doğan Yayın Holding bünyesindeki tüm telekom faaliyetlerini bir araya toplayan, son kullanıcıya yönelik A'dan Z'ye kapsamlı bilişim hizmeti ve ürün yelpazesine de sahip olan SMILE Holding, tüketici tercihlerine son derece duyarlı bir yaklaşımla pazara giriyor.

Hızla gelişen ve büyüyen bilişim pazarında yeni bir platform olan SMILE Holding, tüketicilere bilişim servislerinin yanı sıra tüm operatörlerin hizmet ve ürünlerini SMILE noktalarında toplayarak özel hizmet imkanı sağlıyor.

Hizmet seçenekleri zenginleşiyor

SMILE Holding olarak amaçlarının son kullanıcıya en yaygın, en hızlı hizmeti ve en pratik tek bir noktadan vermek olduğunu belirten SMILE Holding CEO'su Prof.Dr.Emre Alkin; "Hergün yeni teknolojiler ve ürünler son kullanıcının hizmetine sunuluyor.

SMILE Holding olarak hedefimiz, kişilerin, güncel yaşamdaki bilişim ve iletişim teknolojileri alanındaki gereksinimlerine yaratıcı model ve çözümler sunarak, anlaşılır, hızlı ve yenilikçi bir yaklaşımla, ürün, hizmet ve yeni teknolojilere kolayca ulaşılmasını sağlamaktır.'' şeklinde konuştu. Alkin; "SMILE, yaygın dağıtım ağıyla Türk halkının yakınında değil, yanı başında olacaktır." dedi.

SMILE Holding İcra Kurulu Üyeleri Ersin Pamuksüzer, Soner Gedik ve Yahya Üzdiyen'in de katılımlarıyla gerçekleşen basın toplantısında, SMILE'ın müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımları ve tüm ürünler konusunda da bilgiler aktarıldı.

SMILE Holding, Türkiye genelinde bağımsız, yaygın, iyi ve kaliteli hizmeti; büyük bayilikler, cornerlar ve mobil iletişim noktaları üzerinden tüketicilere sunacak. Cep telefonundan dijital ürünlere, ADSL hizmetlerinden eğlence ürünlerine kadar bilişimle ilgili tüm hizmetlerin yanı sıra, GSM fatura ödeme, kredi kartı ödeme gibi hayatı kolaylaştıran hizmetlerin yanında birçok farklı ürün de Türkiye'de ilk kez SMILE noktalarından sağlanacak.

Kaynak : Detay Haber

• Smile hiçbir zaman TTNet'e rakip olamaz...

Bu aralar pek yok ama geçen aylarda forumda smile şikayetinden geçilmiyordu...
  • önce kendi altyapını kur ondan sonra gel...
  • sorması ayıp bu haberde yeni olan ne var?

ya Doğan grubunun reklamını yapıyorsunuz yada imzanızdaki detay haber vs. sitesinin.

komik

birde smile adsl ne zaman holding olmuş acaba oldu olacak hürriyet holding, milliyet holding, kanal d holding, ray holding diyelim

doğrusu nedir?
    Dogan Iletisim Elektronik Servis Hizmetleri ve Yayincilik A.S.

• onu geçtim profesör doktor internet ile ilgili konuşma yapmış
  • prof. doktorlar her şeyde açıklama yapıyolar..doktor veya prof bazı yerlerde masterdan sonra ünvan oluyo sanırım yani ThisisaNightmare belkide fikrin çürüdü keşke emin olsaydım da tam cvp verseydim
  • bunlar reklam kokan hareketler...
  • bunda hiçbi yenilik yok okuyup gülümsüyen olucağınıda hiç sanmıyorum gercek pozitif işler yapılsın artık böğle kullanıcı kitlesi akıllı inlarla dolu foruma böğle sanki bişi yapılmış hbr leri vererek kullanıcıları ve kendinizi kandırmaya calışmayın gercek hareketler bekliyoruz
  • ya bırakın bu Smile adsl i ben kullanıyorum, üyeliğimi başlattım paramı çektiler fln ve 1.5 ay sonra bağlandı mahkemelik oluyoduk artık
  • ADSL'de gülümseten alternatif!!! Gerçekten gülümsetiyor . Electron® Öyle bir yazmıssınki sanki smile'ın reklam sorumlusu gibi yapmayın böyle yazıyorsan kendi yorumlarını yaz reklam yapma memnun olduğun yada tatsız bi durum varsa bildir bizde bilelim yapma böyle.Yazıyı okutmak için kopyala yapıştır yapma.
  • Smile ADSL ya da Süper ADSL hiç fark etmez.Çünkü ikisi de TTNet altyapısını kullanıyor.Önce kendi altyapısını kursun.Gelsin ondan sonra konuşsun.
  • tartışacaksak Superonline'ın 1 mbit ve 2 mbite yaptığı indirimi konuşalım.
  • gercekten de gulumsedim
    Dogan gurubu ne kadar zavalli reklam yontemleri kullaniyor..
    Ya onlar geri zekali ya da biz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

gercekten de gulumsedim

son kelime hariç hepsine katılıyorum. ayrıca gülümseten değil bence somurtturan alternatif bu smile olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gentilemania

tartışacaksak Superonline'ın 1 mbit ve 2 mbite yaptığı indirimi konuşalım.

512'ye de indirim yapsaydı 10 ytl bile olsa hemen superonline'a geçerdim. 89 ytl 1mbite veremem ne yazık ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

gercekten de gulumsedim

Reklam yapma amacı var ya da yok ancak başlığı açan arkadaşın verdiği haber doğru ve "holdingleşm" olayı benim de dikkatimi çekti. Mutlaka arkasında "çakalca bir strateji" vardır da ben orada yazılanları öyle kolay kolay yapabileceklerini, o kunulardaki altyapıyı kurabileceklerini hiç zannetmiyorum. (not: "altyapı" derken ADSL altyapısını kendi kurmaları vb. kastedmedim; yanlış anlaşılmasın...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.