Şimdi Ara

ADSL DE İNDİRİMVE HIZ ARTIŞI 1 AĞUSTOS TAN İTİBAREN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dark_elf

zaten indirim yapılmıştı.
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=407

verdiğin linkteki tabloda 256 kbps sınırsızın da fiyatı yazıyor. bu sadece hali hazırda eski bağlantılarını devam ettirenler için mi, yoksa yeni satış yapıyorlar anlamına da gelir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

zaten indirim yapılmıştı.
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=407

verdiğin linkteki tabloda 256 kbps sınırsızın da fiyatı yazıyor. bu sadece hali hazırda eski bağlantılarını devam ettirenler için mi, yoksa yeni satış yapıyorlar anlamına da gelir mi?

o toptan adsl in fiyatı kardeş

• Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, kotalı ADSL kullanıcıları, 1 Ağustos 2006’dan itibaren internete 1 megabit erişim hızıyla bağlanabilecek

Türk Telekom açıklamasında limitli ADSL erişiminde, 3, 6 ve 9 GB limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, önceden 512 kilobit olan temel internet erişim hızı 1 megabit’e çıkarıldı. Kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik yapılmadı. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Paul Doany, gelecek günlerde yeni hizmet ve indirimler yapılacağını ve Türkiye’de internet fiyatlarında ciddi değişiklikler olacağını dile getirdi. TT CEO’su Paul Doany, Cuma günü yaptığı bir basın açıklamasında da ADSL ücretlerine indirim yapılacağını belirmişti.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde sınırsız kullanım için yüzde 18’lik indirime gittiğini açıkladı

NTVMSNBC

• ben hemen 512 6gb a geçerim
  • 1024 kbps 3 GB =29 YTL
    1024 kbps 6 GB =49 YTL
    1024 kbps 9 GB =69 YTL
    1024 kbps limisiz =139 YTL
    2048 kbps limitsiz =229 YTL
  • ben hemen 256 sınırsıza geçerim, geçebiliyorsak tabi
  • DEMEK 1 ağustostan itibaren msn ye hiç giremeyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 19 Temmuz 2006; 12:26:35 >
  • kotasızlarda nası bi düzenleme olacak? ben 256 sınırsıza geçmeyi düşünüyodum 512/3 gb dan. şimdi sınırsız Minimum 256 da kalacak 49dan indirim mi olacak yoksa 512 olacak 49 dan indirim mi olacak?
  • Kaynak MİLLİYET

http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/son/soneko10.asp

ADSL'de yüzde 18 indirim!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini belirterek, "Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır" dedi.
    Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini belirterek, "Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
    Yıldırım, "alfabe okur-yazarlığını çözen Türkiye Cumhuriyeti’nin, bundan sonra internet okur-yazarlığı seferberliğini başlattığını" bildirdi.

HIZ AĞUSTOS'TA ARTACAK

ADSL'de 1 Ağustos 2006’dan itibaren iki kat daha hızlı bir şekilde bağlantı sağlanacak.
    Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, internet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak için ADSL’de hız artımına gidildiği belirtildi. Limitli internet hizmeti alanlar, hangi servis sağlayıcısından hizmet alırsa alsın, artık 512 kilobit yerine 1 megabit hızla internete erişim sağlayabilecek.
    Yeni uygulamayla, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL’in iki kat hızlandığı ifade edilen açıklamada, 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, 512 kilobit olan temel internet bağlantısının 1 megabite (1024 kilobit) çıktığı kaydedildi. Böylece kotalı internet kullanıcılarına şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısı sağlanacağı belirtilen açıklamada, bağlantı hızlarının artarken kota büyüklüklerinde de herhangi bir değişik olmayacağına işaret edildi.

"DEVRİM NİTELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK"

Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Paul Doany ise konuyla ilgili olarak, uygulamanın birbiri ardına gelecek yeni hizmet ve indirimlerin bir öncüsü olduğunu belirtti. Doany, gelecek dönemde Türkiye’nin internete bağlanma yolları ve fiyatlandırmalarında devrim niteliğinde değişiklikler olacağını kaydetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 19 Temmuz 2006; 13:07:44 >

• merkese merhaba 256 /64 bit sınırsın internetim var
    yazılanları okudum, bir çok yoruma katılmamak elde değil.
    Amaçları kotalı ADSL kullanıcıları üzerinden kotalarını aşmalarını sağlayıp, sınırsız ADSL kullanıcılarından (kardan ettileri zararı) faturaları yükseltmek..
    Ayrıca bir şey daha var.
    256 sınırsız ADSL ile ayda 75-80 GB veri indirmek imkansız.
    7/24 bilgisayarım açık. ayda maximum download yapılabilicek olan 30-40GB civarı oluyor.

256 sınırsıza geçin.
    biraz yavaş oluyor ama en azından ADSL faturası geldiği zaman içiniz rahat olsun.
    Saygılar
  • %18 50de 9 desen,kotasız 49-9=40 lira böyle olursa 3-4 ay sınırsıza geçebilirim
  • ARKADAŞLAR ŞEY BULDUK KILLISINI ARIYORUZ MİSALİ YAPMIYALIM.DİAL-UP 56 K BAĞLANDIĞINIZ GÜNLERİ ÇABUK UNUTTUK.KISA BİR SÜREDE DE ARTIK BAĞLANTI HIZIMIZ 1024 OLDU.SİZCE BU BU KADAR KARAMSAR DÜŞÜNÜLECEK BİŞEY Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

ARKADAŞLAR ŞEY BULDUK KILLISINI ARIYORUZ MİSALİ YAPMIYALIM.DİAL-UP 56 K BAĞLANDIĞINIZ GÜNLERİ ÇABUK UNUTTUK.KISA BİR SÜREDE DE ARTIK BAĞLANTI HIZIMIZ 1024 OLDU.SİZCE BU BU KADAR KARAMSAR DÜŞÜNÜLECEK BİŞEY Mİ?

katılıyorum. kimse kazığı mı seviyosunuz falan filan diye zırvalamasın. işte milletimiz böyle. hemen 10 mbit olsun istiyoruz yabancılarla karşılaştırıyoruz. yahu yavaş yavaş olur bu işler. zart diye anında sınırsız olacak, 5-10 mbit olacak diye şartlamayın kendinizi. iki sene önce saati 800 binden bağlandığınız günleri ne çabuk unuttunuz? yavaş yavaş gelişiyor işte. ayrıca limitin fazla aşılması için böyle bir uygulama yapıldığını düşünmek bana çok mantıksız geliyor.

GÖRÜŞLERİME SAYGI DUYUN LÜTFEN. HEMEN UÇUŞA GEÇMEYİN. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. Kimse bir başkası gibi düşünmek zorunda değil.

• sınırsızlar gene 1/3 ü mü alıyor şimdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.