Kablonet'tede bir düzenleme bekleniyor diye duymuştum; ama yaklaşık 1 ay oldu ses seda yok.
quote:
Hızlar ücret değişikliği olmadan 2'Ye katlanacak.
512 29 ytl olacak yani...
Ne zaman yapılacağı konusunda bir bilginiz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: judge980
quote:
Ne zaman yapılacağı konusunda bir bilginiz var mı?
Temmuz ayı içerisinde altyapıyı denemek amacıyla bazı kişilerin hatlarını 2 ka hıza geçirmişlerdi...Sanırım tt ile rekabette geri düşmemek için onlarla eş zamanlı yaparlar.
bence türk telekom bu sefer adam gibi indirim yaptı yaptı insanlar artık neyin indirim neyin bindirim oldugunu gayet iyi anlayabiliyolar. Bence olması gerekn fiyatlar şunlar yani ben türk telekom başkanı olsam ve tt nin itibarını yükselltmeye çalışsam cem yılmaza para verecegime adsl fiyatlarını şöyle yapardım.
Bence bu fiyatlar olması gereken fiyatlar ve denge fiyatları hem tt net açısından hemde tüketici açısından kabul edilebilir fiyatlar. Tt de rahatlar bizde rahatlarız.
quote:
Orjinalden alıntı: Generalll
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
kablonet ne olcak acaba?
teşekkürler yaşadık yani
quote:
Temmuz ayı içerisinde altyapıyı denemek amacıyla bazı kişilerin hatlarını 2 ka hıza geçirmişlerdi...Sanırım tt ile rekabette geri düşmemek için onlarla eş zamanlı yaparlar.
İnşallah. Bir kablonet kullanıcısı olarak geride kalmak istemem.
arkadaşlar kablonet kullan veya bilen bi arkadaş bana yardım edebilir mi ?
bizim apartmanda kablonet yazan bir kutu var . demekki kablo tv - kablo internettte varmış . mahallede kablonet kullanımı geniş . acaba hız kaybı ve kopma olayları oluşması söz konusu olabilir mi ?
Forumda kablonette mail atan arkadaşlara bu tarz bir cevap geldi.Şu anda altyapıyı deneme amaçlı bazı müşterilerimizin(Genelde 1 mbit ve 2 mbit olanların) hızlarını 2 katına çıkarıyoruz.Zamanı gelince bütün hatlarda ücret değişikliği olmayacak ve hızlar 2 katına çıkarılacak şeklinde.
quote:
Orjinalden alıntı: brandnew
bence türk telekom bu sefer adam gibi indirim yaptı yaptı insanlar artık neyin indirim neyin bindirim oldugunu gayet iyi anlayabiliyolar. Bence olması gerekn fiyatlar şunlar yani ben türk telekom başkanı olsam ve tt nin itibarını yükselltmeye çalışsam cem yılmaza para verecegime adsl fiyatlarını şöyle yapardım.
Bence bu fiyatlar olması gereken fiyatlar ve denge fiyatları hem tt net açısından hemde tüketici açısından kabul edilebilir fiyatlar. Tt de rahatlar bizde rahatlarız.
bencede bu fiyatlar türkiye için olumlu olur
Bir gelişme var mı acaba arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_27
bizim apartmanda kablonet yazan bir kutu var . demekki kablo tv - kablo internettte varmış . mahallede kablonet kullanımı geniş . acaba hız kaybı ve kopma olayları oluşması söz konusu olabilir mi ?
Asla söz konusu bile değil ben 256/64 Kbps kullanıyorum 29 TL çok menmunum hız kaybına gelince yaptıgım testlerde 240/55 Kbps'ın altına düşmedi yani gayet iyi tabi gelen sinyalın kalitesi önemli.....sonra kopma felan da yok 6 aydır kullanıyorum 1 en fazla 3 defa 10 dk lık kopma olmuştur......alma hırsatın varsa hemen al derim hem altyapısı türkiyenin en iyi alt yapısı........
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
Güzel haberler bunlar . Zaten önemli olan açıklanması artık . Bu arada son bir kez TK'ya yollanan tarifeleri vereceğim. Bimeyen arkadaşlar da görmüş olsun
Arkadaşlar bu tabloya göre 512 sınırsız 29 ytl OLMAZ!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Karayell
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_27
Asla söz konusu bile değil ben 256/64 Kbps kullanıyorum 29 TL çok menmunum hız kaybına gelince yaptıgım testlerde 240/55 Kbps'ın altına düşmedi yani gayet iyi tabi gelen sinyalın kalitesi önemli.....sonra kopma felan da yok 6 aydır kullanıyorum 1 en fazla 3 defa 10 dk lık kopma olmuştur......alma hırsatın varsa hemen al derim hem altyapısı türkiyenin en iyi alt yapısı........
arkadaşım yardımın için çok sağol , çok teşekür ederim
başka arkadaş varsa oda biraz açıklasın benim için daha iyi olur ne kadar çok kişi açıklarsa o kadar durumlar netleşecektir
bu arada bu hafta içinde adsl yeni tarifeleri açıklayacakmış kablointernette açıklar buna karşılık , bakacam kablo daha uygunsa ona geçip motorola sb modem almayı planlıyorum..