Şimdi Ara

ADSL'de Müjdeli Haber Sonunda Geldi! - Hız Arttırımlarını Bekliyoruz! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
1
Favori
89.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar birşey sormak istiyorum
    diyelim ki 256 sınırsızlar kalkıcak ve 39 ytl'ye 512,49 ytl'ye de 1024 verilecek(ki sizlerinde söylediği gibi böyle olacağı kesin gibi sadece zamanı belli değil)
    peki telekom bunu kendi kafasına göre mi yapar?yani 256ları sorgusuz sualsiz 1024 yapıp 512lerdede fiyat indiririmine gidilir yoksa aboneler hangi tarifeyi kullanmak istediklerini ilgili telekom müdürlüğüne mi bildirirler?

Valla benim anladığım en düşük hız 1024 49 ytl olacak . O TK'daki tarifelerdeki 512'yi diğer ISS'ler verecek . Telekomda en düşük hız 1024 olacak . Sanırım biz yeni tarifelerden sonra telekoma uğrayacağız değişitrmek için.
  • 1 mbit sınırsız 49 olursa bu 1 mbitin kotalıları nolcak peki bende onu merak ediyorum çünkü 1 mbit 9 gb da 49 ytl idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Güzel haberler bunlar . Zaten önemli olan açıklanması artık . Bu arada son bir kez TK'ya yollanan tarifeleri vereceğim. Bimeyen arkadaşlar da görmüş olsun

ADSL'de Müjdeli Haber Sonunda Geldi! - Hız Arttırımlarını Bekliyoruz!

Arkadaşlar bu tabloya göre 512 sınırsız 29 ytl OLMAZ!!!

bu tabloya bakarsak 512 toptan satıs fiyatı 39.2 olarak belirlenmis, tablonun en sagında ise toptan indirim oranının %21 oldugu yazılmıs..
    bize yansıyacak rakam ise toptan almadıgımız icin 39.2 ye %21 eklenerek verilecektir siz hesaplayın artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Valla benim anladığım en düşük hız 1024 49 ytl olacak . O TK'daki tarifelerdeki 512'yi diğer ISS'ler verecek . Telekomda en düşük hız 1024 olacak . Sanırım biz yeni tarifelerden sonra telekoma uğrayacağız değişitrmek için.

teşekkür ederim
    yalnız eklemem gereken birşey var,128 hızlar 256 yapıldığında hiçbir başvuru yapmamıştık,hız telekom tarafından arttırılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

1 mbit sınırsız 49 olursa bu 1 mbitin kotalıları nolcak peki bende onu merak ediyorum çünkü 1 mbit 9 gb da 49 ytl idi

Ben de, inşallah 29 YTL olur 9 gb kotalı
  • Diğer topice dönüyor burası:)

Generalll, __sin__, surfer, HRMNKY, DaVinci, scorsese75, amuleth, midgard, atokgozlu, Taret Can, boanhuar, snakeTR, PePo, n0remorse, Redeemertr, panzer2000

Son 6 saat 57 dk
  • Değerli arkadaşlar. 256 limitsizler 1 mbps olacak. Bunun uzun süredir gerçekleşeceğini söylemiştik. Dalga konusu da olduk, TK'ya giden tarifeleri de koyduk, buna rağmen devam edildi. Yapılan toplantılar, nemecek'in zaten olacağını söylemiş olması, Paul Doany isimli zatın açıklamaları... Daha ne diyeyim...

Günü geldiğinde çil yavrularını burada görmek isterim. :)

Bu arada hız artırımıyla ilgili, fiyat baremleri aynı kalacaktır tahminimce. Sözgelimi; 1 mbps 49 ytl'den verilecekse eğer 256 kbps lmitsiz abonelerinin ücretleri değişmeksizin hızları otomatik olarak 1 mbps olacaktır. Kotalı arkadaşların da (1024 kbps 9 GB kotalı) hızları değişmeksizin sonraki faturaları yeni ücretiyle gelecektir.

Ben merakla 4 mbps'i bekliyorum. İnşallah Türksat da TT ile eş zamanlı artırımları yapar da 2 mbps kablo internetin keyfine varabilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Diğer topice dönüyor burası:)

Generalll, __sin__, surfer, HRMNKY, DaVinci, scorsese75, amuleth, midgard, atokgozlu, Taret Can, boanhuar, snakeTR, PePo, n0remorse, Redeemertr, panzer2000

Son 6 saat 57 dk

Sayım yapmayalım boşuna. TK'dan onaydan çıkmadan olmayacak bu olay. Adam bu haberi dün yaptı. Dün bugün onaydan çıkar ümidiyle. 1 ağustos dedi diye 1 ağustos olacak değil. TKdan onay çıkmadan olmayacak kandırmasak kendimizi iyi olur. Sonra anlamsız sinir ve kaba sözler ediliyor.
    Ne zaman ki TKdan çıkar o zaman sayım yapar sinirlenir ve kaba sözler ederiz.

• iyide sadece 9 gb kotalıya yapılan değişiklikle bişi olmaz çünkü misal 1 mibt 6 gb da 39 ytl.bu parayı veren 10 ytl daha verip sınırsız alır zaten.Bu sefer anlaşılan sadece 256 sınırsızların gözünü boyuyarak bu tarifeyi geçircekler.Hiçbirzaman herkese hitap edicek bir tarifeyi beceremediler varya.
  • Bugün onay çıkıp çıkmadığını nerden öğreneceğiz peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Bugün onay çıkıp çıkmadığını nerden öğreneceğiz peki?

Bunu sanırım sadece nemecek söyleyebilir. TK onayı TT ye yollar. Nemecek öğrenir. Bize duyurur. Sonsuza kadar mutlu yaşanır.
  • hız aynı kalsın.6 gb kota 25 ytl olsun razıyım.

edit:yalnız sorun tt'nin bunu istememesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Temmuz 2007; 17:43:09 >
  • quote:

iyide sadece 9 gb kotalıya yapılan değişiklikle bişi olmaz çünkü misal 1 mibt 6 gb da 39 ytl.bu parayı veren 10 ytl daha verip sınırsız alır zaten.Bu sefer anlaşılan sadece 256 sınırsızların gözünü boyuyarak bu tarifeyi geçircekler.Hiçbirzaman herkese hitap edicek bir tarifeyi beceremediler varya.

Kota yüzünden kafasını duvarlara vuranlar 20 ytl daha fazla verip sınırsız almıyorlarsa emin ol ki 10 ytl fazla verip aynı hızdaki sınırsızı da almaz.

• Paul Doany; OECD raporu çıkıyor, en pahalı Türkiye diye, biz fiyatı düşürüyoruz. Bu sefer de Rekabet Kurumu durduruyor.

Pes artık,boyle sacma bir aciklamayi yapabilecek kapasitedeki bir kişi nasil oluyor da boyle bir konuma gelebiliyor.Alıntı yaptıgım sozden iki yorum cıkarılabilir ve ikisi de musterileri hice sayan,daha once de bir mesajımda belirttigim kaba tabir ile gerizekali yerine koyan mantalitedir.
    Yorum 1:
    OECD raporu cıkmamıs olsa fiyatları dusurme ıhtıyacı hıssetmeyecek misiniz?Yurtdısı fıyatlarını ogrenememe veya gelen verılerı karsılastırma kapasitesinden yoksun musunuz?

Yorum 2:
    OECD raporunu yalanlayan sızler degil miydiniz?Ne yaman celişkidir ki şimdi de sırf OECD raporunu ne kadar ciddiye aldıgınız belirtiyorsunuz,yani bu demektir ki OECD raporunun gerceklıgını kabul etmıs bulunmaktasınız.Bu da fıyatlarınızın asırı yuksek oldugunu,verilen hizmetin ve hızın gulunecek kadar komık oldugunu ve tekel olmanızın sıze verdıgı gucu sonuna kadar kullandıgınızı kabul etttıgınızı gosterır.

Cikarilabilecek bu yorumlardan da su sonuc dogmaktadır;Telekom yoneticileri musterilerinin dunya fıyatları ve hızmetleri konusundaki bilicsizliklerini suistimal ederek,adeta onları gerizekalı yerıne koyarak bugune kadar indirim veya hızmet kalitesini yukseltme girişiminde bulunmamasına ragmen,ne hikmetse OECD raporu sonrasında suçu Rekabet Kurumuna yıkmaya calısmıs,sanki fiyat indirimlerine gidilememesinin tek sorumlusu Rekabet Kurumuymus gibi gostermiştir.Madem bu kadar hizmet duskunuydunuz,bu indirim girişimlerininzi yılbasından beri baslatsaydınız,musterilerinizi ve potansiyel yeni musterilerinizi %3-5 lik saka gibi indirimlerle veya 3-5 ay indirimli ancak sonrasında ''Gercek fıyatlardan 2 sene kölem olacaksın!'' tarzı kampanyalarla kandırmaya calısmasaydınız.Kazanılan paranın karsılıgını verebılmek bır ınsan/sırket ıcın ekstra bır ozellik degil,olması gereken bır vasıftır.

• Bu konudaki kullanıcılar:medusg, ramm256, Emre The Sorcerer, panzer2000, EstrEmO, aoktar, ogameci, mutimuti, furkanfc, DaVinci, amuleth, majorminor, HD_maniac, LostDevil, dengal5, __sin__, Gny*, refqref, moment60
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

iyide sadece 9 gb kotalıya yapılan değişiklikle bişi olmaz çünkü misal 1 mibt 6 gb da 39 ytl.bu parayı veren 10 ytl daha verip sınırsız alır zaten.Bu sefer anlaşılan sadece 256 sınırsızların gözünü boyuyarak bu tarifeyi geçircekler.Hiçbirzaman herkese hitap edicek bir tarifeyi beceremediler varya.

Kota yüzünden kafasını duvarlara vuranlar 20 ytl daha fazla verip sınırsız almıyorlarsa emin ol ki 10 ytl fazla verip aynı hızdaki sınırsızı da almaz.

olay para ve kullanım meselesi ama.Ben sen gibi download yapmıyorsam 20 ytl niye fazla verim :) hee 1 mbit sınırsız 49 olursa insanın içi gidebilir doğrudur.ama 256 sınırsız için 49 vermem kimse kusura bakmasın.hız daha önemli benim için.

ben olaya bu açıdan değil de daha gerçekci olarak bakmak istedim zaten kotalı tarifelerin fiyatları şuan iyice sıkıştı 29-39-49 diye.eğer 1 mbit sınırsız 49 olursa bunları yaa 2 mbite atmalılar yada bişiler yapmalılar tarifeler saçma olcak çünkü.Ve dediğin gibi değil bu sefer çünkü 39 ve 49 luk tarifeyi kullananlar zaten 1 mbit ee sınırsız 1 mbitte 49 olursa neden geçmesinler.Yakın 3-4 arkadaşım şuandan beklemede direk geçicek :) 256 hız olarak yavaş olduğundan tercih edilmiyodu bazılarınca ama 1 mbit sınırsız 49 ytl olursa bak nasıl geçiliyor

• Elbette öyle. Sadece 256 3 GB limitli zamanında yine limitli tarifelerin çok tercih edilmesini düşünerek söyledim. Sonuçta hız aynıydı. Yeni tarifelerde olacağı gibi.

• cidden merakla izliyorum tartışmaları. açıkca burdakilerin 1024 olacak dediğine inanmıyorum. herhalde eninde sonunda olacak 256 kalacak hali yok da 2 aydır olacak deyip 3.ayda tutturup, biz demiştik derlerse gülerim valla. ben de diyorum adsl 4 mbps olacak, 3 yıl sonra olduğunda görüşürüz. :P
  • nemecek gelsede bize açıklama yapsa ne güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockyy

cidden merakla izliyorum tartışmaları. açıkca burdakilerin 1024 olacak dediğine inanmıyorum. herhalde eninde sonunda olacak 256 kalacak hali yok da 2 aydır olacak deyip 3.ayda tutturup, biz demiştik derlerse gülerim valla. ben de diyorum adsl 4 mbps olacak, 3 yıl sonra olduğunda görüşürüz. :P

inanıp inanmama lüksün sana ait.Zaman olayına gelince ülke de ki işleyiş belli.Bugün git yarın gel mantalitesi olan bir ülkeden bu hız bile iyidir.AYrıca 3 ay demişin abartmışsın zaten nisanda yeni tarifeler başladı kullanılmaya :) hatta onun içinde martta olcak dendi nisanda başladı uygulanmaya gayet doğal yani bunlar biz alıştık sizde alışırsınız mühim olan tarifenin içeriğidir ağustos yada eylülde olmuş çok önemli değil bence.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.