Şimdi Ara

ADSL de sayfalar açilmiyorrr.Lütfen Yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bir kisiye internet kurdum.Fakat internete baglaniyor.Fakat hiç bir sayfayi açmiyor.Sayfa görüntülenemiyor.ACABA nedeni ne olabilir.bütün baglantilari normal hattada baglaniyor ama sayfa açmiyor NEDEN.Bilg. sistemi biraz düsük:pentium family cpu,windows 98 se kullaniyor ve de enternetten baglanti,modemin markasi datron vede gerekli tüm isiklari yaniyor.Hatta bagli.Bilgisayar veri alis verisi yapiyor.Ben virüsten süpeleniyorum.Baska nedeni ne olabilir.Ne yapmam gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_ByKadir

Arkadaslar ben bir kisiye internet kurdum.Fakat internete baglaniyor.Fakat hiç bir sayfayi açmiyor.Sayfa görüntülenemiyor.ACABA nedeni ne olabilir.bütün baglantilari normal hattada baglaniyor ama sayfa açmiyor NEDEN.Bilg. sistemi biraz düsük:pentium family cpu,windows 98 se kullaniyor ve de enternetten baglanti,modemin markasi datron vede gerekli tüm isiklari yaniyor.Hatta bagli.Bilgisayar veri alis verisi yapiyor.Ben virüsten süpeleniyorum.Baska nedeni ne olabilir.Ne yapmam gerek

Benzer durum usb bağlantıda da yaşanıyor. Bağlantı sekmesi ısıgı yanıp sönmesine rağmen sayfalar açılmıyorsa virüs olma ihtimali çok yüksek. Virüs taraması yap şayet virüs prog. kuramazsan kesin virüs vardır. Bu arada veri akışı sürekli devam eder. Yanıp sönen ışığa dkkat ettin mi?

• kullanıcı adı sonuna ..........@ttnet eklemeyi unuttuysan olabilir
    aynı olayı bende yaşadım
    veya 4440375i ara
  • internet explorer-->araçlar-->internet seçenekleri-->gizlilik buraya bir bak gizlilik derecesini yüksek yaptıysanız ondanda birçok siteyi acmayabilir çunkü cookie lere izin vermiyor onu orta veya altına getirbir dene belki sorun burdadır
  • büyük ihtimal kullanıcı adının sonuna eklemediğin için
  • DNS problemi gibi gözüküyor.
  • İnternet Explorer / Araçlar / İnternet seçenekleri / Bağlantılar / Yerel Ağ bağlantıları / Ayarları otomatik olarak algıla kutucuğunu işaretle.
  • saolun arkadslar yardimlariniz için sorunu hallettim.
  • sorun neymiş keşke söyleseydin..
  • bütün heseyi otomatik yaptim düzeldi.ip maskelemeyi kaldirinca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.