Şimdi Ara

Adsl den vdsl e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hattım adsl 2 plus olarak görünüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp vdsl e geçmek istiyorum dedim, hızım aynı kalırsa fiyat değişmiyordu fakat bana 7-15 gün arasında işleminiz tamamlanır ve bu sürede internet kullanamazsınız dedi çalışan. Sizce bu doğru mu ? Ve hattım kaç mbps destekler acaba ? Adsl den vdsl e geçiş

• @bysahman en kötü senaryoyu söylemişler bildiğin gibi salgın var şuan işler çok yavaş ilerliyor. adsl hat değerleri ile vdsl hat değerleri "modem üzerindeki" birbirini tutmuyor müşteri hizmetleri görebilir onlara danış
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Şimdi aradım bu sefer daha çözüm odaklı biriydi galiba 2-10 gün sürer, kesinti olabilir ama 10 gün boyunca tamamen gitmez dedi. modem üzerindeki değerler birbirini tutmuyor kısmını anlamadım doğrusu, açıklarsan çok sevinirim :) cevabın için de çok teşekkür ederim.

Bu da yeni değerler.
    Adsl den vdsl e geçiş
  • demek istediğim ADSL hat değerleri ile VDSL hat değerleri birbirini tutmuyor @bysahman

SNR nedir
    Hat zayıflamasını nedir

googleden aratabilirsin
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Anladım, iki farklı değer var altta ve üstte ilk başta görmemiştim. Şuan çalışıyorum yarın ararım anca. Teşekkür ederim cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL e geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.