Şimdi Ara

ADSL Hat Değerlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar hat değerlerim nasıl?Paketim 16 MBPS kadar.Sürekli hattımda kopmalar oluyor.Superonline bildirdim dün türk telekomdan gelip kontrol yapmışlar.Aşağıdaki kutuya kadar bir sorun yokmuş ancak bina içi kablolamada problem varmış elektrikçi getirin kontrol ettirin demişler.Bende internetten şu kabloyu sipariş ettim.Aslında Cat6 kablo alıcaktım ama bina içindeki borular dar bende bakır telefon kablosu aldım.Superonline arasam telekom ekibi kendi çekmezmi kabloyu.Elektrikçiler anlamıyor kaç kere getirdim doğru düzgün yapmıyorlar.

https://urun.n11.com/kablolar/ttec-tsn-2li-yassi-telefon-kablosu-100-metre-gri-P206153186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail2014 -- 25 Ekim 2017; 8:18:11 >

• o kablo olmaz cat6 23awg kablo al sıva altı çektirmen şartmı kabloyu sıva üstünden çektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceoktay

o kablo olmaz cat6 23awg kablo al sıva altı çektirmen şartmı kabloyu sıva üstünden çektir

Durvar dışından olmuyor hocam.Geçiricek yer yok.Biri %100 bakır telefon kablosu kullan düzelir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail2014 -- 25 Ekim 2017; 11:10:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.