Bildirim
ADSL İÇİN USB Mİ YOKSA ETHERNETMİ
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle her zaman ethernet -
tabi ki ethernet dostumquote:
Orijinalden alıntı: HellShot
kesinlikle her zaman ethernet -
ben de zamanında çok sormuştum.. ethernet dediler bana genelde:) aldığım modemde hem ethernet hem de usb var:) ethernet kartım olmadığı için usb kullanıyorum ve şimdiye kadar bir problem çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: ttbarracuda
tabi ki ethernet dostum
Alıntıları Göster -
Genede En iyisi Ethernet..quote:
Orijinalden alıntı: overlord
ben de zamanında çok sormuştum.. ethernet dediler bana genelde:) aldığım modemde hem ethernet hem de usb var:) ethernet kartım olmadığı için usb kullanıyorum ve şimdiye kadar bir problem çıkmadı.
Alıntıları Göster -
tek kelime olmayacak amaquote:
Orijinalden alıntı: MaviAteş
Genede En iyisi Ethernet..
Alıntıları Göster
ETHERNET
-
walla ben ilk modemi bağlarken bi bilgisayarcı tanıdık var hangisini bağlayam dedim ethernet dedi .. farkı ne gerçi onuda bilmiyorum... hiç de elleşmedim usb ye.. gerçi usb girişleri dolu yaw 2 data kablosu 1 mp3 player kablosu sürekli usb girişinde şimdi de webcam alcam oda sanırım usbye.. giriş kalmadı be...quote:
Orijinalden alıntı: MaviAteş
Genede En iyisi Ethernet..
Alıntıları Göster -
farketmez. ucuz birşey istiyorsan usb. ben sorunsuz kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MicroCube
walla ben ilk modemi bağlarken bi bilgisayarcı tanıdık var hangisini bağlayam dedim ethernet dedi .. farkı ne gerçi onuda bilmiyorum... hiç de elleşmedim usb ye.. gerçi usb girişleri dolu yaw 2 data kablosu 1 mp3 player kablosu sürekli usb girişinde şimdi de webcam alcam oda sanırım usbye.. giriş kalmadı be...
Alıntıları Göster -
usb modemlerde port açma derdin olmuyor p2p programları için bu bir artı onun dışında pek bir fark olduğunu sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: power-pc
farketmez. ucuz birşey istiyorsan usb. ben sorunsuz kullanıyorum.
Alıntıları Göster -
ethernetin daha hızlı olduğu bi gerçek ....quote:
Orijinalden alıntı: siegfried
usb modemlerde port açma derdin olmuyor p2p programları için bu bir artı onun dışında pek bir fark olduğunu sanmıyorum.
Alıntıları Göster -
test yaparsan usb ile ethernet arasındaki farkı anlarsın.usbde bilgisayarla veri transferi ethernete gore daha dusuk.quote:
Orijinalden alıntı: arf*
ethernetin daha hızlı olduğu bi gerçek ....
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 18 Ağustos 2005, 18:47:54 > -
ethernetten şaşmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur67
test yaparsan usb ile ethernet arasındaki farkı anlarsın.usbde bilgisayarla veri transferi ethernete gore daha dusuk.
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: ugur67
test yaparsan usb ile ethernet arasındaki farkı anlarsın.usbde bilgisayarla veri transferi ethernete gore daha dusuk.
orası oyle ama sonuçta usb de saniyede 27 kb yi aktaramayacak değil:) -
quote:
Orijinalden alıntı: overlordquote:
orası oyle ama sonuçta usb de saniyede 27 kb yi aktaramayacak değil:)
Alıntıları Gösterquote:
tabiki ethernet vede ethernet
-
quote:
Orijinalden alıntı: siegfried
usb modemlerde port açma derdin olmuyor p2p programları için bu bir artı onun dışında pek bir fark olduğunu sanmıyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: siegfried
Tabi bunun yaninda bütün portlarin denetimsiz olduğu için p2p lerde sorun yaşamadığın vede açıklarının yani bilgisayarinin risk altinda olduğununda farkındasindir. Plug&play herzaman risklidir.
-
ethernet ethernet ethernet usb biraz daha yavas kopma yapıyor ve ısınıyor takacaksın ethernetini tık tık diye dönüp arkana bakmayacaksın tak diye yuvalarına otıracakquote:
Orijinalden alıntı: wertalemonquote:
Orijinalinden alıntı: siegfried
Tabi bunun yaninda bütün portlarin denetimsiz olduğu için p2p lerde sorun yaşamadığın vede açıklarının yani bilgisayarinin risk altinda olduğununda farkındasindir. Plug&play herzaman risklidir.
Alıntıları Göster
-
zoom modemim var Ethernet + usb destekliyor Ethernet kartını takınca sapıtıyor makina ben de usb den bagladım 1 senedir oyle kullanıyorum Hicbir sorun cıkmadı Yavaslama, ısınma, vır vır, cır cır dahilquote:
Orijinalden alıntı: ZIPKIN
ethernet ethernet ethernet usb biraz daha yavas kopma yapıyor ve ısınıyor takacaksın ethernetini tık tık diye dönüp arkana bakmayacaksın tak diye yuvalarına otıracak
Alıntıları Göster
Tabii bu kadar kisi doğrudan ethernet diyorsa vardır bi fazlası
-
[Deleted by Admins]quote:
Orijinalden alıntı: Sumak
zoom modemim var Ethernet + usb destekliyor Ethernet kartını takınca sapıtıyor makina ben de usb den bagladım 1 senedir oyle kullanıyorum Hicbir sorun cıkmadı Yavaslama, ısınma, vır vır, cır cır dahil
Tabii bu kadar kisi doğrudan ethernet diyorsa vardır bi fazlası
Alıntıları Göster
-
ethernetquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster -
Herkes Ethernet demiş ben USB diyorumquote:
Orijinalden alıntı: macnair
ethernet
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ortak ağ kurma
- modemi resetledim internet yok
- intel wifi 6 ax201 160mhz sorunu
- dns probe finished no internet
- lg8245x6-50 port açma
- hotspot ne demek
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X