Şimdi Ara

adsl internet hız paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim apartmanda 4 kişi aynı adls bağlantısını paylaşıyoruz. Bu bağlantı hızını tam 4 eşit parcaya bolebilirmiyim nasıl teşekkurler.

• sanırım otomatik bolunuyor...
  • bilgisayarc1ya gotur. Ya da telekomu ara da sana bi ceza kessinler.
    Telekom'un telefon numaras1 :www.4440000.com.tr
    hadi bakam
  • otomatik olarak bölünüyo iki kisi kullanıyoruz 512 yi en fazla 28 le indirom
  • Modemin markası ne? Bende geek modem var. Eşit olarak bölmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

otomatik olarak bölünüyo iki kisi kullanıyoruz 512 yi en fazla 28 le indirom

dostum bizde 256 bağlantıyı 4 kişi kullanıyoruz, herkes kullanırken ortalama 26 le indiriyorum sen 512 yi 2 kişi nasıl 28 le indiriyorsun bir gariplik var gibi bence
  • hepiniz netlimiter kurun ve download ve upload kullanımına sınır koyun en kolayı bu.
    bizde önce 3 kişi, daha sonrada 2 kişi 128 kullanıyoduk.ben download actıgımda kimse nete giremiyodu.modem diger arkadasın evindeydi.download hızım 12-14 arası değişiyodu.demekki eşit dagılmıyor.kimin download programı iyiyse o indirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 23 Mart 2005, 1:41:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber İnternet Paylaşımı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netlimiter ile yaparsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTuItIoN

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

otomatik olarak bölünüyo iki kisi kullanıyoruz 512 yi en fazla 28 le indirom

dostum bizde 256 bağlantıyı 4 kişi kullanıyoruz, herkes kullanırken ortalama 26 le indiriyorum sen 512 yi 2 kişi nasıl 28 le indiriyorsun bir gariplik var gibi bence

internet download manager diye bi download programı var harika.50-55 le indirirsin
  • MODEMIN MARKASI US ROBOTICK 9105 veya ZOOM x5 ikisiylede aynı HIZ oluyor (
    SİZCE KAZIK MI YIYORUZ YOKSA BIZIM BULUNDUGUMUZ YERDEN MI KAYNAKLANIOR
    ben korncu_21 ın KUZENI)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.