Şimdi Ara

ADSL + İnternet YOK (Çok Önemli Bir Bilgiye İhtiyacım Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler öncelikle dostlar. 4 Nisan 19:30 civarında Dsl + İnternet ışığı söndü modemde, Adsl sinyali kesildi kısacası. Müşteri hizmetlerini aradım doğal olarak anlattım durumu (bölgesel kısa süreli arıza flandır, geri gelir sanmıştım en başta). Ancak müşteri hizmetlerinden benimle konuşan kişinin konuşma şeklinden anladığım üzere bu durumun beklenmedik bir arıza olduğu kanısına vardım. Yani haberleri yoktu bu durumdan, bana yetkili servise durumu bildireceklerini ve 48 saat içinde geri dönüş yapılacağını ve bir ihtimal arızanın santral kaynaklı olabileceğini söyledi. Son olarakta bana madur olmamam için 4gb bedava internet göndermeyi teklif ettiler mobilden (Dilenciye sadaka veriyorlar sanki) :) Sert bir dille reddettim tabi benim internet erişimimi en kısa sürede sağlayın yeter dedim.. Buradanda anlaşılacağı üzere bunların işlediği bir halt yüzünden internetim kesilmiş.

Uzattım kusura bakmayın asıl sorum şu;
    Başına böyle bir olay gelen, okuyan , bilen yada duyan vardır diye soruyorum. İnternetime tekrardan ne zaman kavuşabilirim ? Bu teknik ekip denen lanet adamlar bu sorunu ne zaman halleder yada kaç gün içerisinde geri dönüş yaparlar ?
    Normalde çok önemli değil ama kız kardeşimin internetten ödevleriyle ilgili birçok şey indirmesi gerekiyor Cuma gününe kadar.. Yani en çok ihtiyacımız olduğu bir zamanda bu kesinti başımıza geldi. O yüzden bilen, yada tahmini olan bir arkadaş şu kadar günde internetiniz hallolur gibi bir bilgi verebilirlerse çok makbule geçer gerçekten. Bilgilendirmenizi bekliyorum bu konuda.

• Türk Telekoma bilgi veriyorlar. Onlar çözüm üretmeye çalışıyorlar. Superonline biraz daha ilişkileri iyi olduğu için bugün çözülme ihtimali yüksek. Ama çözülmez gibi olursa Turkcell yine size hediye internet teklifi sunacaktır.

Telefonunuzdan Wifi özelliği ile Laptop varsa paylaşıma açabilirsiniz ödevleri için bir sıkıntı yaşamazsınız. Teklifi kabul etseydiniz, bu akşam tekrar arar tekrar hediye internet alırdınız çünkü işle ilgili çalışmalar yapıyorum yetmiyor tarzında görüşürseniz yardımcı olurlar.

Her atar çok işe yaramaz :)

Kısacası Türk Telekom ekipleri ilgileneceği için Superonline size yardımcı olabildiği kadar yardımcı olmasını sağlayın. Yoksa gerçekten internetsiz beklersiniz, ödevlerde yapılmaz...
  • Geçtiğimiz yaz 10 gün kadar internetsiz kalmıştım ben. Umarım o kadar sürmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemel sorun bunlardan kaynaklı olduğu için bana bu internet teklifini sunuyorlar galiba doğrumudur ? Yoksa bizzat bizden kaynaklanan bir arıza olsa böyle bir teklifte bulunacaklarını zannetmiyorum.
  • An itibariyle geldi ve sabitlendi gibi duruyor yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrProfX

Hocam muhtemel sorun bunlardan kaynaklı olduğu için bana bu internet teklifini sunuyorlar galiba doğrumudur ? Yoksa bizzat bizden kaynaklanan bir arıza olsa böyle bir teklifte bulunacaklarını zannetmiyorum.

Muhtemel sorun nereye bağlı olduğunu bilmiyorum. Şu an TTNET kullanıyorum ve mesela internet yok telefondan sinyal sesi gelmiyor ama hat var boşluk sesi geliyor diyorum MH ye kadın bana splitter takılımı, modemi kapatıp açtınızmı, telefondan çıkarıp modeme taktınızmı gibi saçma sapan sorular sorup internet arızası talebi alıyor. Ee telefonda çalışmıyor diyorum, onun içinde ayrı talep açıyor. Saçma sapan bir yönetim sistemi var ve MH diye karşımıza çıkıyorlar.

O yüzden Superonline sadece Türk Telekom altyapısını kullandığı için size mağduriyet gidermek için teklif sunma şansları olduğundan teklif sunuyorlar. Çünkü, önlerinde TürkNet gibi bir seçenek var ve müşteriler taşıma yoluyla başka yere gitmelerini istemiyorlar.

Neyse, sorun çözülmüş ve sorunsuz bir kullanım dilerim...

• Sorun superonline nin hatası olsun ya da olmasın hediye gigabyte veriyor.

Maksat aboneyi arıza giderilene kadar mağdur etmemeye calismak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.