5 katlı ve iki daire üzerine inşa edilmiş apartman için bir kablosuz sistem düşünüyoruz fiyat önemli değil.önerileriniz?
airties ana modem alın sora diğer katlar için köprü görevi görecek air ties ap 30o alın
valla böyle bir yere kablosuz ağ kurmak bence en zor işlerden biri. elektrik hattından internet döşemek çok daha kolay ve zahmetsiz olur. Surecom ve Yaksu'nun bu konuda ürünleri var.
arkadaşlar siz siz olun roboticsden uzak kalın.hala garantiden gelcek diye bekliyorum modemi. vatandan almıştım. arenayı arıyorum topu vatan atıyor vatanı arıyorum opu arneya atıyor. ikisinide Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. 2 gundur yaşadıklarımı anlatsam bir daha ne vatandan ne de arenadan birşey alırsın. şimdi bana biri çıkıp diycek ki kesin pc paarçası satan bir yer ve başkalarını kotülüyor. böyle olamdıgına dair Kitabımın üzerine yamin edebilirim.ben sadeec agzım yandı başkası aynı derdi çekmesin istiyorum. farkındaysanız kimseninde rekalamını yapmıyorum.
kardeş biz bi kere binanın şeklini kavrayamadık
binanin yapisi cok onemli. eger perde beton ve cok kalin kat aralari var ise modemi 2nci ya da 4ncu kata koy. eger daireler cok genisse, 2nci ve 4ncu katlara 2 ser tane access point koyarsan bu isi cozersin. modemi dedigim katlardaki dairelerden birine koy ve yandaki dairenin ap ile bridge yap, daha sonra da bu modem ve ap i, ust kattaki ap ile bridge yap. sorunsuz bisekilde kullanirsin!
eger bina, sinyal gecisi icin cok zor bi bina degilse, 3ncu katta bi daireye koyacagin 1 modem ve yan dairesine koyacagin 1 ap ile butun apartmani besleyebilirsin.
ilk verdigim ornegi tavsiye ederim. sinyal gecisinin cok zor oldugu full perde beton bir binada ayni sistemi kullandim bizzat. 2 kat asagiya kadar sinyal zayiflayip performans bayagi dusse de basabildi. kolay gelsin...