Şimdi Ara

adsl kağlantım devamlı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1mbps limitsiz bağlantım var, dün açıldı ve bağlantım kopup duruyor ttnet'in verdiği kablosuz 1 port ethernet modemi kullanıyorum windows xp prof. 2 bilgisayardada deniyorum aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz kıran -- 9 Şubat 2008; 17:39:56 >

• TTnet'e sorununu bildir.Ama sakın 444 0 375 i arama.Dün aramam gerekti, tam 16,5 dk. bekledim telefona bakan olmadı.Gidip başvuru yap bizzat.Modemin kalitesizliğinden de kaynaklanır.
  • modeme tel kablosunu takmadan önce araya splitter denilen nesneyi koymak lazım...ordan telefon ve modeme ayrılmalı...varmı arada böyle bir parça?
  • ilk önce modeme reset at. sonra kabloları tek tek dene çalışıyor mu diye. telefonu bağlama denerken ,dışarıdan gelen kablo ile direk bağla modemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 9 Şubat 2008; 14:40:43 >
  • TTnet işte naparsın
  • modemi 2-3 defa resetleme denemesi yaptım, kabloyu direk modeme çekiyorum telefonum yok zaten o yüzden spliter'da kullanmıyorum sorun çözülmedi diğer pcde denedim yine aynı
  • ethernet jacklarına bak bir istersen
  • ethernet ışığı değil ama dsl ışığı (led)'i kapanıp yanıyor (Flash) yapıyor sonra hat bağlanınca sürekli sabit yanıyor 15-20 daka sonra yeniden flash yapıyo
  • o zaman sen en iyisi ttnet i ara. gelip bi baksınlar. sorun yok derlerse modemi servise yollarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 9 Şubat 2008; 16:46:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.