Şimdi Ara

ADSL limitsize geçis NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3gb limitli adsl kullanıyorum yalnızca agustos ayı için limitsize geçmeyi düşünüyorum 256 limitsize geçmek için ne yapmam gerekir?
    Bileniniz yada deneyeniniz varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: vercetti2050

Beyler 3gb limitli adsl kullanıyorum yalnızca agustos ayı için limitsize geçmeyi düşünüyorum 256 limitsize geçmek için ne yapmam gerekir?
    Bileniniz yada deneyeniniz varmı?

pazartesinden sonra artık belki hiç geçemezsin. 256 k sıınrsız kalkma ihtimali war.

ama eğer kalkmazsa gidiyorsun Telekoma başvuru yapman gerekir. tabi hat kimin üzerineyse o gitmesi şart... bir günde 256 olur büyük ihtimalle
  • Bulunduğun bölgenin Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe vereceksin."XXXXXXXXXXX No.lu ADSL kullanıcısıyım.512/128 9GB kotalı tarifemin 256/64 sınırsız tarifeye geçirilmesini arz ederim..." gibisinden birşeyler yazıp,imza atman yeterli...

Ama ay sonuna yakın vermen iyi olur.Onaylandığı günden sonra gelen ayın ilk günü tarifen değişiyor diye biliyorum.Benim hala değişmedi ayrı...Bu konu hakkında Telekomla görüşmeni tavsiye ederim.Bazen tarife değiştiği ay faturasında da kota aşımı görünebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ɛnslaved -- 15 Temmuz 2006; 22:03:14 >
  • Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum en azınbdan agustos eylül download yaparım 2 aylık yapsak mesela bu hafta içi gitsem başvuru yapsam? ayın 20sinde değişse, bende hemen downloada başlasam bana hangi ay 50lira fatura gelir? Ve tarife değişiminde ücret talep edilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 15 Temmuz 2006; 22:05:26 >
  • Tarife değişiminde ücret istenmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress

Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum en azınbdan agustos eylül download yaparım 2 aylık yapsak mesela bu hafta içi gitsem başvuru yapsam? ayın 20sinde değişse, bende hemen downloada başlasam bana hangi ay 50lira fatura gelir? Ve tarife değişiminde ücret talep edilir mi?

ben arkadaşımla beraber aralığın 24 ünde geçtim. akşama tarife değişiyor. fakat ikimizede fatura 74 ytl geldiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

quote:

Orjinalden alıntı: xpress

Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum en azınbdan agustos eylül download yaparım 2 aylık yapsak mesela bu hafta içi gitsem başvuru yapsam? ayın 20sinde değişse, bende hemen downloada başlasam bana hangi ay 50lira fatura gelir? Ve tarife değişiminde ücret talep edilir mi?

ben arkadaşımla beraber aralığın 24 ünde geçtim. akşama tarife değişiyor. fakat ikimizede fatura 74 ytl geldiydi.

@bogo hangi ayın faturası 74 geldi anlatsana biraz ocak mı aralık mı? ben şimdi temmuzda geçecem ama agusstos faturası mı 50 lira ödicez Benim istediğim şu agustos full ve eylül 20sine üni başlayana kdr paso indiriyim. Sonra okul zamanı 3gb yeterli

Birde hat sahibi dilekçe yazsa biz götürsek olmaz mı illa ana babamızı görmek mi istiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 15 Temmuz 2006; 22:12:32 >

• Arkadaşlar,Telekom'un hinliği var burada...Tarife değiştirdikten sonra ilk ay hala kota geçme ücreti alıyorlar bazen...Herkese oluyor mu bilmiyorum.Birkaç arkadaşıma oldu.Şu an bana da olabilir.Limit işi berbat...El kol bağlıyor.eMule çalıştıramıyorum 3 haftadır...

xpress:Hat sahibi kimse boş kağıda imzalat,Telekom'da dilekçeyi yaz üstüne...Birşey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ɛnslaved -- 15 Temmuz 2006; 22:15:01 >
  • arkadaşlar yorumlar için saolun son hafta telekoma gidip soracağım umarım bizede limit aşma olayı olmaz
  • Tabii Hız artırımını gördünüz sınırsıza geçiyorsunuz sizi siziiiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.