Şimdi Ara

adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 kasım itibariyle 3 gb limitli adsl den internete baglanmaya basladık 3 kasım saat 2:20 itibariyle kotamınız 800 mb ı doldurdugunu telekomun itesinden ogrendık. evde iki tane bilgisayar var ve ilk gun sadece tek bilgisayardan baglanıldı herhangi buyuk boyutlu dosya falan indirmesi yapılmadı.bu durumda bir anormallik yok mu sizce de?modemın markası ADSL PEGASUS P845S 4 PORTROUTER'
    yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler..

• dostum eğer birsey download etmedıysen evet mıktar yuksek, bende 3 gundur baglanıyorum yuklu bırsey download etmedım 100 MB cıvarında kullanımım var , eğer kablosuz modem kullanıyorsan ve ağına şifreleme yapmadıysan biri kullanıyor olabilir.
    Bu arada kablosuz modemde , ağa giriş şifre koymayı biri anlatabilirse sevinirim.
  • yok modem kablosuz degıl
  • Telekomdan bilgilerini iste başkaları senin şifrenle girmiş olabilir ve şifren telekomun verdiği gibi kalmasın değiştir.

accuzade ,şifre ise benim zoom x6 kablosuz modemim var internette adres yazdığın yere modemin ip'sini yazıyorum (http://10.0.0.2) yukarıda menülerde kablosuz seçeneği var oraya giriyorum şifreleme Wpa, Wep- 64bit Wep-128 bit seçeneği var onlardan birini seçiyorum ve şifremi koyuyorum Benimki türkçe menü ve bu işlem modemden modeme değişebilir. Ama yinede yaptığımız işlemler birbirine yakın olacaktır.
  • sifreyi degiştirdim ama daha guncellememısler bakalım umarım duzelır.
    ayrıca anlamadıgım sey ben simdi kullanıcı adım ve sifremle baska bir sehire dahi gitsem aynı adslden yararlanabilirmiyim?(tabi gittiigim yerdeki telefon hattı adsl olmak kaydıyla degıl mı?)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.