Ben ZoomX5 kullandım sık sık reset atmam gerekiyordu.Zoomu geri verip Alcatel aldım şu an hiç bir sorunum yok. Bütün dost ve ahbablara duyurulur.
bence zoom dan şaşma.. o kadar modem denedim hepsinde abuk sabuk bi olay başıma geldi.. zoom bence en iyisi.. tabi bence:)
quote:
Orjinalden alıntı: smoove
Sunu mu alayım parası mühim deil Zyxel ADSL Prestige 650r yoksa ZoomX4 usb+ethernet alayım Yarın ADSL e basvurucam da kafam karıstı yardımcı olursanız sevinirim!! Ayrıca belirtiyim adsl baglantısını 18 pcye dagıtıcam bu konuda da hangisi daha iyidir?
Ben ya zyxel 660R-61 alacağım ya da asus AAM6010EV-M Combo zyxel 650 ile 660 fiyatı zaten birbirine çok yakın...
bana kalırsa işyerinde zoom x5 kullanıyoruz çok kullanıcılı hiç sorun yok evlere adsl kuruyoruz zyxel den ve incadan hiç sorun yaşamadık...
DOSTUM EGER ZOOM ALIRSAN UPS ARKASINDA KULLAN. ELEKTRİĞE KARSI COK HASSAS. YAZILIMI CABUK GİDİYOR. ONDAN SONRA İŞİN YOKSA OLUŞUM BİLGİSAYARA YOLLA. GERCİ CABUCAK YAPIP YOLLUYORLAR AMA BİRKAÇ GÜN İNTERNETSİZ KALABİLİYOR İNSAN
Zyxel al bence zoom o kadar ii deil
Zyxel ADSL Prestige 650r
Bluec®y Geçen senenin topiğini neden gündeme getirdin acaba şimdi? smoove 11 Aralık 2003, 0:52:51
sorulurmu bu ya.tabiki zyxel..
Zyxel 650R kullanıyorum çok memnunum ayarları falan çok kolay tek duydugun dezavantajı sanırım bizim modem ayarlarında manuel DNS yazacak bir yer yok o kadar
Pekala beyler Asus AAM6010EV-M Combo model kullanan yok mu? Reklamı çok yapılıyor ve problem yaşayanı duymadım. smoove kardeş sanada ayıp olmazsa bu sorunun cevabını da mümkünse yeni bi topic açmadan buradan danışayım
çok kafa karıştı be. arkadaşımda alcatel var ve bence çok rahat kuruluyor en önemliside bu.
çok kafa karıştı be. arkadaşımda alcatel var ve bence çok rahat kuruluyor en önemliside bu.
ZOOM all
Zyxel Kullanıyorum Zyxel Prestige 650r Modemim var 2 tane fiyatıda cazip 80$ +kdv olmasi lazim ve suana kadar bir kere bile basimi agritmadi Eger Zoom Düsünüyorsan Zoom X5 den baskasina para verme derim .
bende geek 4 portlu aldım. ethernet kartı ile 115.000.000 tl visa kullandım.. -- herşeyi hazıladım telekom a başvuru yaptım acılmasını bekiyorum --
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme