selam, 4 port ethernet çıkışlı bi modemde 128k bağlantıyı 2 arkadaş kullanıcaz,net hızında düşme olurmu olursa ne kadarıdr acaba örneğin ben tek makinadan 13-14 kb/s ile bağlanıyorken 2 makina olursa ne olur durum?
sen kendi makinadan 13 kb ile indirirken dieri okey oynarkene karsisinda oynayan adamlar baya söverler diyim ben sana
aynı anda sörf yaparken hiç bir sorun olmaz download ları da internet explorer ın kendisiyle indirirseniz yavaşlama farkedilmiyor.. biz arkadaşla kullanıyoruzz. aynı anda girerken eğer bi download yardımcısı (download accelerator,flashget vb.) kullanırsanız biriniz diğeri hiç bişey yapamaz çünkü bu tür programlar interneti sömürüyor.. dediğim gibi aynı anda girerken downloadlarınızı internet explorer ile yapın..bi sroun olmaz...ikiniz kullanırken..
Ama 2 makinenin de aynı anda 13 K ile gibi download yapması mümkün değil .. Benim bildigim her türlü paylaşıyor, ki gördüğüm birşey ..
İki makineden mesela aynı anda bir dosya indiriyorsanız 7 K, 7K ikinize ayrılıyor genelde, çekme hızı .. Tek makineden bu 13.6 falan oluyor max .. saygılar