Bildirim
Adsl Modem Şifre Kırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Modem seninse resetlersen şifre sıfırlanır.
Modem senin değilse ne işin var elin modemini kırmakla? Bu tür bir bilgiyi istemen site tarafından yasaklanmış. -
Anlatamadım galiba yurtta kalıyorum yazdım modem genel kullanıma açık bazıları modemi kendi için kullanıyo bende bunu engellemek istiyorum.Onun içinde bunu yapmam gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Mobius
Modem seninse resetlersen şifre sıfırlanır.
Modem senin değilse ne işin var elin modemini kırmakla? Bu tür bir bilgiyi istemen site tarafından yasaklanmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: deicide
Anlatamadım galiba yurtta kalıyorum yazdım modem genel kullanıma açık bazıları modemi kendi için kullanıyo bende bunu engellemek istiyorum.Onun içinde bunu yapmam gerekiyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: deicide
Anlatamadım galiba yurtta kalıyorum yazdım modem genel kullanıma açık bazıları modemi kendi için kullanıyo bende bunu engellemek istiyorum.Onun içinde bunu yapmam gerekiyor.
Öyleyse oranın sorumlusu kimse ona söyle gerekeni yapsın. Niye illa kırmaya çalışıyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mobiusquote:
Öyleyse oranın sorumlusu kimse ona söyle gerekeni yapsın. Niye illa kırmaya çalışıyorsun?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Mobius
quote:
haklı
-
Modemin markasını soyle mesela us robotıcs ıse sıfresı admin kullanıcı adı admin dir ! ! ! değiştirebilirsin tabi bunlar standart sıfrelerıquote:
Orijinalden alıntı: codellnetquote:
Orjinalden alıntı: Mobius
quote:
haklı
Alıntıları Göster
mesela zoom modemın sıfre zoom kullanıcı adı zoomadsl
yada tam tersı neyse :Z
-
quote:
Orijinalden alıntı: hunter_hasim
Modemin markasını soyle mesela us robotıcs ıse sıfresı admin kullanıcı adı admin dir ! ! ! değiştirebilirsin tabi bunlar standart sıfrelerı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hunter_hasim
Modemin markasını soyle mesela us robotıcs ıse sıfresı admin kullanıcı adı admin dir ! ! ! değiştirebilirsin tabi bunlar standart sıfrelerı
Modemin default şifresini değiştirmişler. Önemli olan burada şifreyi bulmak değil genel kullanıma açık olan bi eşyanın sadece bi kaç kişi tarafından kullanılmasını engellemek şifreyi bularak balantıyı kendi tekelime almak istemiyorum zaten şifreyi bulursam sorumluya vericem ve yeni şifre girmesini isteyeceğim.Umarım anlatabilmişimdir.
-
ya niye uğraşıyon modeme reset at direkquote:
Orijinalden alıntı: deicidequote:
Orjinalden alıntı: hunter_hasim
Modemin default şifresini değiştirmişler. Önemli olan burada şifreyi bulmak değil genel kullanıma açık olan bi eşyanın sadece bi kaç kişi tarafından kullanılmasını engellemek şifreyi bularak balantıyı kendi tekelime almak istemiyorum zaten şifreyi bulursam sorumluya vericem ve yeni şifre girmesini isteyeceğim.Umarım anlatabilmişimdir.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: koray35
ya niye uğraşıyon modeme reset at direk
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: koray35
Peki modemi resetledikten sonra bir daha aynı şeyi yapmamaları için ne yapmam gerekir?
-
resetle.. bu sefer kendin bir adet şifre koy.. ve o şifreyi yetkili kimseye söyle ... ztn dürüst biriysen söylemene bile gerek yok.. sen bil yeter.. bu sefer başka biri reset atıcakk.. bu böyle sürüp gider.. :)quote:
Orijinalden alıntı: deicidequote:
Orjinalden alıntı: koray35
Peki modemi resetledikten sonra bir daha aynı şeyi yapmamaları için ne yapmam gerekir?
Alıntıları Göster
-
Ya cemaat aptalmısınız yoksa ölemi davranıyorsunuz adam birşey soruyor ama siz yok neden kırmaya ugrasıyon yok öle böle adam gibi bi cvp yazan yok töbe töbequote:
Orijinalden alıntı: Lostindreams
resetle.. bu sefer kendin bir adet şifre koy.. ve o şifreyi yetkili kimseye söyle ... ztn dürüst biriysen söylemene bile gerek yok.. sen bil yeter.. bu sefer başka biri reset atıcakk.. bu böyle sürüp gider.. :)
Alıntıları Göster
kardeş bu tur modemlerin web arayuz şifrelerini kırmak zor ben denedim ama olmadı sen gene arastır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naksi
Ya cemaat aptalmısınız yoksa ölemi davranıyorsunuz adam birşey soruyor ama siz yok neden kırmaya ugrasıyon yok öle böle adam gibi bi cvp yazan yok töbe töbe
kardeş bu tur modemlerin web arayuz şifrelerini kırmak zor ben denedim ama olmadı sen gene arastır
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Naksi
Ya cemaat aptalmısınız yoksa ölemi davranıyorsunuz adam birşey soruyor ama siz yok neden kırmaya ugrasıyon yok öle böle adam gibi bi cvp yazan yok töbe töbe
naksi millet gayet haklı sonuçta arkadaşın sorunuda şifre kırma ile ilgili tepki göstermeleri gayet doğal yanlış olan b ir şey vara oda senin aptal kelimesini kullanman
-
arkadaşım modemin markasını yaz direkt.quote:
Orijinalden alıntı: Kara_Halilquote:
Orjinalden alıntı: Naksi
naksi millet gayet haklı sonuçta arkadaşın sorunuda şifre kırma ile ilgili tepki göstermeleri gayet doğal yanlış olan b ir şey vara oda senin aptal kelimesini kullanman
Alıntıları Göster
-
Aldığın modemin kitapçığı yok mu ..Bir oku onu balamazsan sor..quote:
Orijinalden alıntı: scudman
arkadaşım modemin markasını yaz direkt.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: andofthehorizons
Aldığın modemin kitapçığı yok mu ..Bir oku onu balamazsan sor..
Aldığın modem diyor. :D Adam yurtta kalıyorum demiş okumuyo musun :D -
Günah günah . mübarek ay git namaz kıl mübarek .quote:
Orijinalden alıntı: kalbiselim44quote:
Aldığın modem diyor. :D Adam yurtta kalıyorum demiş okumuyo musun :D
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalbiselim44
quote:
bravo sana 8 yıllık konuyu hortlatmışsın -
Aradığım bişeyle ilgili bakarken burayı gördüm, gördüğüm bi saçmalığı düzelteyim dedim :D 8 yıl da olsa geç diil :Dquote:
Orijinalden alıntı: Ali Arslanquote:
quote:
bravo sana 8 yıllık konuyu hortlatmışsın
Alıntıları Göster
-
quote:
Aradığım bişeyle ilgili bakarken burayı gördüm, gördüğüm bi saçmalığı düzelteyim dedim :D 8 yıl da olsa geç diil :D
8 yıl geçmiş halen geç değil diyorsun ölen ölmüş kalan kalmış -
modemin arayüzüne ulaşıyorsan varsayılan şifreleri dene. ama kablosuz şifresini kırmak istiyorsan şu makaleyi oku tıklaquote:
Orijinalden alıntı: Ali Arslanquote:
Aradığım bişeyle ilgili bakarken burayı gördüm, gördüğüm bi saçmalığı düzelteyim dedim :D 8 yıl da olsa geç diil :D
8 yıl geçmiş halen geç değil diyorsun ölen ölmüş kalan kalmış
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X