Şebeke sorunu
1. Frobybass ile Google kilidini kaldırdım. Ancak herşey çalışmasına rağmen şebeke sorunum var. Sim kartı görüyor ama şebeke yok.
2. IMEI kontorl ettiğimde kayıtlı diyor. Ancak 2 senedir kullanilmiyordu. 1 sene sinyal alınmayan telefonlar kapatilcakti. Acaba IMEI sorduğunda kayıtlı çıkmasına rağmen IMEI kapatılmış olabilirmi.
3. Bypass işlemi efs dosyasına zarar veriyormu. Yazılım yükselttim resetledim ise yaramadı. Yardımcı olur musunuz. Gerekirse yeni içmesi atacagim
SM-M205F sürekli resetliyor
Cihazı root yaptım. Magisk, wipe vs. bekledim, açıldı. Kurulum sayfasında yeni ROM yukleyecegim için kapattım. Kurulum derken hani bölge vs ilk kuurlum asamalrını yapmadan kapadım. Sonrasında ne recory mode ne de download moda alamadım. Kabloyu takınca açılıp kapanıyor. Her tus kombinasyonu denedim ama ne recovery ne dowload mod acılmadı. Kapalı olsa bile bilisayara takınca resetleme işlemi tekrarlıyor. USB olarak biligisayrda gormuyor. Oyle yeniden baslatıp duryor. Ust tarafta kırmızı yazıyla bir uyarı veriyor. Nasıl halledeblirim? Odin dısında bir yol izlemem gerek anlasılan. Com, port...
Bozuk LED paneli nasıl monitör yapabilirim
LED TV min anakarti bozuk. Paneli monitöre çevirmek için LED control kartları var. 42 " için nasıl bir yol izlemeliyim
merhaba , 100 mbps hizmete gectim. kablolu olarak 95 mbbs gruyorum. ancak 1 metre mesafade 35 mpbs göruyurm. kanal olarak ez az kullanılan kanal sectim. 13 numara. 20hz yayın sectim. sadece n protokol sectim. ancak kablosuz olarak 35 ı gecemiyorum. yardımcı olurmusunuz.
Intel® Çift Bantlı Kablosuz-AC 3165
2,4 GHz, 5 GHz
Maksimum Hız
433 Mbps
802,11ac
Zyxel 3312-B10B Modem
Çalışma Frekansı
2.4 GHz
Veri Hızı (2.4 GHz)
300 Mbps
|
volar vlr-t9702w unutulan şifre
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.086 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar